Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By xfreelancer
oh dear!

ovaj grandiozno-glamurozni forum vrvi od ljudi i zena koji su, bice, odrastali na potezu fifth avenue-central park, a the guggenheim im je bio kao druga kuca, pa se jadni skandalizuju kad vide da neko zapravo zivi u nis (nepostojano U)!

istina, lepo bi bilo da povremeno uzmu u sake pravopis i gramatiku srpskog jezika kada su nas vec blagoizvolevali udostojiti svojom paznjom i malicioznim komentarima o nasem habitatu.

:dramaqueen:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Nish je lep grad,ali je zato vecina stanovnika pomenutog grada
ne tako lepog karaktera...
:cita:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Jebote, sta ste svi osetljivi na tu foru?
Cim nekom Nisliji to pomenes, odmah se uvredi...
Nemam nista protiv Nisa, ne znam da li ste slepi, ili sta?! Cak sam rekao i da bih ga rado posetio.
A ti bi prva mogla da malo proucis pravopis.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Frizerka
ma draga... meni se cini da ti na koricama te knjige pise 'vujaklija-recnik stranih reci i izraza'?

vidis kako se lepo edukujes na ovoj nasoj temi :teletabisi:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by A.F.K.A.OB
Znas, to je fora iz reklame. Kao ja to kazem, a ti kao "ha ha".
:crkla: auuu sto ti je fooooraaa... (ja ne gledam reklame, a jos manje da se smejem na glupe fore)svakako da su svi ljudi dobre volje dobrodosli, smestaj nije obezbedjen

a sada dalje... tema je NISH
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by anche
Originally posted by Frizerka
ma draga... meni se cini da ti na koricama te knjige pise 'vujaklija-recnik stranih reci i izraza'?

vidis kako se lepo edukujes na ovoj nasoj temi :teletabisi:
Mozemo lepo da razgovaramo,a mozemo i veoma gadno :alexis:
Ja sam samo rekla istinu i pored mog utiska i utiske vecine ljudi(u mom okruzenju) o Nishu i njegovim stanovnicima.

Nish mi je veoma simpatican grad,odlazim cesto kod rodbine koju imam tamo
a ti gospoja,udahni diuboko i nemoj lajati kao besna kerusha
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Znas, to je fora iz reklame. Kao ja to kazem, a ti kao "ha ha".
:crkla: auuu sto ti je fooooraaa... (ja ne gledam reklame, a jos manje da se smejem na glupe fore)svakako da su svi ljudi dobre volje dobrodosli, smestaj nije obezbedjen

a sada dalje... tema je NISH
Dobro, da se vratimo Nisu.

Cuo sam da je centar jako lep, i da je daleko cistiji od Beograda, cak i od Novog Sada (koji vazi za izuzetno cist grad). Da su ljudi predusretljivi i veseli, mnogo gotivniji od Beogradjana.
Ali sam cuo i jednu, meni jako tuznu, stvar. Ortakinju i njeno drustvo su ispred prepune diskoteke pustili preko reda (znaci prosle si ispred dvadesetak - trideset ljudi koji su cekali i po sat vremena) samo zato sto su iz Beograda.
Korisnikov avatar
By anche
[quoteAli sam cuo i jednu, meni jako tuznu, stvar. Ortakinju i njeno drustvo su ispred prepune diskoteke pustili preko reda (znaci prosle si ispred dvadesetak - trideset ljudi koji su cekali i po sat vremena) samo zato sto su iz Beograda.
[/quote]

ne razumem zasto je to 'jedna, tebi jako tuzna, stvar'. to samo pokazuje da su nislije gostoprimljiv narod koji podrazumeva da gosti koji su toliku kilometrazu prevalili ne treba dodatno da gule stikle cekajuci u redu.
to se zove ljudskost i humanost, nesto na sta se retko nailazi u drugim gradovima :)

a sada tema nish, al' za pravo ;)
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne, to se zove kompleks od veceg grada, posto su ih svi gledali kao "Vau, pa oni su iz Beograda".
Korisnikov avatar
By Frizerka
Ne, to se zove kompleks od veceg grada, posto su ih svi gledali kao "Vau, pa oni su iz Beograda".
:up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By OldNew
Siguran si da su ih tako gledali???
Mozda su oni to tako doziveli a mozda je to i kompleks "ja sam iz BG"

Mislim da ne treba nista generalizovati, sve su to samo licni dozivljaji:)
Korisnikov avatar
By xfreelancer
nego, da vrnemo mi temu na diskusiju spram nadolazeceg nam partija.

kakva bi trebalo da bude muzicka podloga na zurKi? da li neko ima neku molbu, predlog, zelju, zahtev, naredbu, pretnju...? (ovo poslednje je jedini nacin da dj-ke* izemituju neki opaki trash poput indire aka shakire i slicnih joj u'metnica i u'metnika)

* izmenjeno u ovaj rodni oblik nakon protesta jedne okorele feministkinje
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by xfreelancer

kakva bi trebalo da bude muzicka podloga na zurKi?
ja mislim da biH trebalo biti jako veselo, i to je sve :trep:
Korisnikov avatar
By Dana Scully

Slažem se, samo vesela muzika ... i dođite na žurCI!
:hug:
Korisnikov avatar
By xfreelancer
Originally posted by Dana Scully

Slažem se, samo vesela muzika ... i dođite na žurCI!
:hug:

oh dear! kad vI vidim ti stiSi u potpisI, sve stane neka jeza da me pri'vatava od vasijeh muzickih zelja i od vaseg s'vatanja i koncepcije 'vesele muzike'. ako 'ocete da vI moja persona uvelica taj skup. da revidirate ukusI inace nema da dodzem na zurCI!
Korisnikov avatar
By anche
moji stiSi nemaju vezU sas tuj vasu zurku, samo da se zna! koju zanima sta je u pitanjE nek' se obraTJa kod mene na ovaj, kuj gi zovete...jutuju!

:chilling: ima BRE da prsti od veseljE :D
Korisnikov avatar
By xfreelancer
moji stiSi nemaju vezU sas tuj vasu zurku, samo da se zna! koju zanima sta je u pitanjE nek' se obraTJa kod mene na ovaj, kuj gi zovete...jutuju!

:chilling: ima BRE da prsti od veseljE :D

khm. vidi anchI, nemo' da koristis svoj polozaj za kontaktiranje saS ze'nama! to je korupcija! koriscenje pozicije za sticanje protivpravne (da ne kazem protivprirodne) koristi, bre!
Korisnikov avatar
By anche
ja uvek iskorishtjavam taj polozaj, kakI god da je da sas zen(k)e korespondiram - takoj li se kaze u ovoJ nashe selO?!
od zene niki zdrav ne bega* :D

*ovoJ se ne odnosi na bratju pederi, da se zna! :maca:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ama, koje se sad to utepujete sas tija bulgarizmi??? :jezik:
Korisnikov avatar
By xfreelancer
hmmmm...

moram da upitam nadlezne za organizaciju ovog partija da mi razjasne jednu kosmicku nedoumicu. dakle, po svojoj primordijalnoj kocepciji, ta zuraja je je imala prefix lezbo, ali mi se cini da vise to nije slucaj. ne patim od mizoandrije i slicnih psihickih devijacija, ali sada ce opet ispasti da je to gay zurka sa svega par devojaka. da ponovim, nemam nista protiv mesovitih zurki, ali ova je bila najavljena kao 'girls' night out' i zato sam sada malo zbunjena, jer dobijam razlicite informacije o srukturi posetilaca.
Korisnikov avatar
By anche
jeste draga eksfrilenserko,
zur je prvenstveno zenski, medjutim kako smo vezane za bracu pedere, ne mozemo nikako da ih izostavimo! dobrodosli su ali je potrebno da, uz ulaznicu, povedu bar jednu devojku sa sobom, eto :saint:
Korisnikov avatar
By xfreelancer
aha, ok.
ja samo da pitam, da znam 'oce li na kraju biti bar 2-3 devojke. lol. i da naglasim da nemam nista protiv drage brace. mozda i nadjem gay muza tom prilikom i usrecim stare ro'ditelje!
Korisnikov avatar
By schatzist
Originally posted by gorilica
a k'vo teb smetaju bulgarizmi?????!!!
nisu, al' cak i jesi, zak'vo ti smetaju?!:tuc:
Korisnikov avatar
By schatzist
jeste draga eksfrilenserko,
zur je prvenstveno zenski, medjutim kako smo vezane za bracu pedere, ne mozemo nikako da ih izostavimo! dobrodosli su ali je potrebno da, uz ulaznicu, povedu bar jednu devojku sa sobom, eto :saint:
verujem da je tako :)

samo da nish ima dovoljno lezbejki za zurku, obezbedjenju biste zabranile da pusti sve sto je musko...... :flaming:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by schatzist
samo da nish ima dovoljno lezbejki za zurku, obezbedjenju biste zabranile da pusti sve sto je musko...... :flaming:
ej... mali... samo ti igraj u lambAdI i nista ne brigaj. bice zurki jos.

:oskar: sjaj i beda holivuda dosla i u nisU :D
Korisnikov avatar
By Dana Scully
:yes:
Korisnikov avatar
By xfreelancer
ali zene drage, pa nemojmo biti tako hostilne! pomislite samo na to izobilje kestenovih cvetova, koje nam je tako potrebno. :eureka:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by gorilica
a k'vo teb smetaju bulgarizmi?????!!!
nisu, al' cak i jesi, zak'vo ti smetaju?! :tuc:
Ama, meni mi ič ne smetaju, nego sam se začudil na ovija novi forumski trendovi.
Nemo se srdiš sg na men i da mi okaš, lepojko naša. :rotflmao: :hvala: :bouncy:
Korisnikov avatar
By Dana Scully
ali zene drage, pa nemojmo biti tako hostilne! pomislite samo na to izobilje kestenovih cvetova, koje nam je tako potrebno. :eureka:
ali draga zeno, dozvoli i nama da budemo hostilne :P
Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam sta sam hteo da kazem. Tako mi i treba kad uvek citam sve postove redom...

Dodjite u Nis, bice vam lepo!
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!