Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Dzelajza Rouz
Recept od dve reci - LETECI TANJIRI

U obzir dolaze i soljice za kafu. Ali budimo prakticni - lakse je jesti iz serpe, nego piti kafu iz dzezve. :smug:

A da se derendzam na forumu...ipak ne. :)

e ovo je zasluzno za moj prvi shiroki kez danas a sad je vetj veche

hvala gospoja :sesir:
Korisnikov avatar
By EYA
mene bes kratko drzi, ali bas zato izbacim u par sekundi ogromnu kolicinu negativnog naboja i tesko da bi mi pisanje pomoglo... lupanje vratima, sakom o sto ( cesce bude zid :D ), glavom o bilo sta tvrdo...

:beba:
By SUNNY B
Originally posted by Dzelajza Rouz
Recept od dve reci - LETECI TANJIRI

U obzir dolaze i soljice za kafu. Ali budimo prakticni - lakse je jesti iz serpe, nego piti kafu iz dzezve. :smug:

A da se derendzam na forumu...ipak ne. :)
:lol:

svaka cast...
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by devokICA
Originally posted by FireGox
Stpljenje je moć, njime se kontroliše bes...
gox, moram da ti kazem da mi je ova tvoja recenica jako pomogla bas u ovom trenutku.ladno.
eto nikad covek ne zna kako moze neka misao, da dopre do nekoga, i pomogne mu potpuno slucajno...
u svakom slucaju hvala ti
:cvece:
Jako mi je drago devokICE da ti je moja misao pomogla :kiss:

Znaš ono, ne odgovori na mail ili sms odmah, sačekaj, strpi se neka afekt prođe, celu stvar ćeš sagledati na bolji način :)
Korisnikov avatar
By Gothrose
Kad videh temu odmah sam se osetila se "prozvanom" zbog stanja u koja sam cesto umela da upadam...kad se samo setim :doh:
Iz depresije u bes pa obrnuto...
A bes-samo jedan vid izrazavanja trenutne nemoci i slabosti....
Sredilo se sve to-radila sam na sebi...bar se nadam da sam uspela...
A evo sta mi je i moj tadasnji srink napisao kao posvetu u knizi:"Jelena,ne potiskuj svoj bes ali pokusaj da ga kontrolises"
To se donekle i poklapa sa onim sto je Morgan napisao:
Originally posted by Morgan Le Faye
Isuvishe sam sakralan da bes "izbacujem" kroz rechi bilo pisane ili rechene. Smatram da je tako ponashanje negativno, jer su svi ljudi, i sve shto nas okruzuje i moze da nas okruzuje mali deo jednog bozanskog uma.
Trudim se da bes prenesem u neshto kontruktivno, a ne destruktivno, jer sve je samo energija, a energija se moze transformisati.
Originally posted by Zoe
Originally posted by Swanheart
mislim da je zbog besa svaki daljinski koji mi se nalazi u stanu razbijan jedno 586 puta...
........u stvari, ja bih rekla da sam toliko puta zbog iskaljivanja besa kupila novi daljinski
:smeh: :smeh: :smeh:

E,o ovome sam pisala-case,tanjiri,knjige,daljinski,mobilni...
Sada kontolisem bes a time cuvam i stvari ;)

@ Galakticki Kompas- drago dijete,nije me bilo duze vreme na forumu pa ne znam da li ti i Morgan imate licne konfrontacije pa ovako komentarises njegove postove na forumu...Ali,veruj,daleko je Morgan od kako kazes "pro......" i daleko je od kvazi intelektualizacije...Kada procitas onoiko knjiga koliko on i to na pravi nacin shvatis(jer nije bitan samo broj procitanih knjiga vec kako se shvate...on shvata...slobodno pisi i komentarisi...

@ Morgan - prijateljski savet- koristi malo manje strucne termine i sl. da bi te svi razumeli a ne samo pojedinci... :)

:lukavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!