Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
I kao sto naslov kaze ..izbacite bes putem slovca!
Eo prvo ja:D

Ti si idiot,i seljanka i boli me uvo za tvoju bivsu ribu i ona je kreten kao i ti...imate po 30 godina i nema te pametnija posla nego da maltretirate mene:kosach:I sledeci put kad je vidim,napravicu sranje a ne non stop da me opominjete i jebi te se sve tri zajedno:kosach: I nije mi jasno,sto ste se uhvatile mene...grad pun debila a mene maltretirate jos od avgusta!
Korisnikov avatar
By gorilica
Jbg, ja se već ispucao na komšiji, ni krivom ni dužnom. :P
Korisnikov avatar
By Delete
Ja sam jos u fazi verbalnog jebavanja keve onima koji me iznervirase...dok nesto od toga prebacim u pisanu formu prodje me napad besa :eevil:
Korisnikov avatar
By Frizerka
"Ja samo pevam,ja samo sviram,ja nemam razlog da se zivciram.."
:kafa:
Korisnikov avatar
By Dirrty
ako krenem, necu umeti da stanem :)
ali evo, jedan mali deo:
ma ti je*em mater bre malo a?!
pi*ka ti materina raspala, ona sto te isr*la takvog! :redaljka:
Korisnikov avatar
By Allkey
Ovaj, jastuk na glavu i aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Zašto postoji nasilje u svetu? Jer ljudi ne znaju da vrište u jastuk.

Molim.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Allkey
Ovaj, jastuk na glavu i aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Zašto postoji nasilje u svetu? Jer ljudi ne znaju da vrište u jastuk.

Molim.
:lol: ... Koliko je ovo simpatično...! :sweet:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
...........jaaaaaaaaaooooooooooooooooooo.............. skloni mi seeeeeeeeeeeeee...............kao da ne znas.............. i sta posle?............
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Isuvishe sam sakralan da bes "izbacujem" kroz rechi bilo pisane ili rechene. Smatram da je tako ponashanje negativno, jer su svi ljudi, i sve shto nas okruzuje i moze da nas okruzuje mali deo jednog bozanskog uma.
Trudim se da bes prenesem u neshto kontruktivno, a ne destruktivno, jer sve je samo energija, a energija se moze transformisati.
By Swanheart
mislim da je zbog besa svaki daljinski koji mi se nalazi u stanu razbijan jedno 586 puta...:jbg:
Korisnikov avatar
By Val
A gde da pishemo mi koji nikada nismo besni? :nerd:
Korisnikov avatar
By KiWi
:kesa: Meni verbalno izražavanje besa ne pomaže. Kada želim da izbacim bes iz sebe koristim lopate. :ugriz:
Korisnikov avatar
By Deksi
uh...pa ne bi da se sad gubim na forumu.....
:sveca:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Val
A gde da pishemo mi koji nikada nismo besni? :nerd:
Gospoja.... cemu ovo pitanje?
Korisnikov avatar
By mmiki
Jebi se, crkni, mislim da ti je dovoljno. :)
Korisnikov avatar
By Galakticki Kompas
Originally posted by Morgan Le Faye
Isuvishe sam sakralan da bes "izbacujem" kroz rechi bilo pisane ili rechene. Smatram da je tako ponashanje negativno, jer su svi ljudi, i sve shto nas okruzuje i moze da nas okruzuje mali deo jednog bozanskog uma.
Trudim se da bes prenesem u neshto kontruktivno, a ne destruktivno, jer sve je samo energija, a energija se moze transformisati.

Elem, tvoja "sakralnost" kako je vec nazivas, ocigledno je posledica zesce intelektualizacije i prokakavanja dete... Mene naravno nisi ubedio i aman dijete mani se tih knjiskih citata...

Ne moze se prevazilaziti nerazvijeni Ego - opasnost od fuzije sa KONFUZIJOM...

Ljudskoj gluposti zaista nema kraja...
Korisnikov avatar
By Galakticki Kompas
Ili, mozda bi bilo najbolje da bes nazovemo patologijom - pa nastavimo sa proseravanjima u stilu "mene ovo ali keeeveeeee mi ne doticeeeee..." :cheer: Daleko smo mi od upotrebno etericnog - jebe nas krstenica :angel:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Swanheart
mislim da je zbog besa svaki daljinski koji mi se nalazi u stanu razbijan jedno 586 puta... :jbg:

........u stvari, ja bih rekla da sam toliko puta zbog iskaljivanja besa kupila novi daljinski :doh:
Korisnikov avatar
By decko
Jao, toliko cesto se nakupi....vise ni sam ne znam kako ga izbacim :) ali trudim se da se ne praznim na drugim ljudima! :cigareta:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
mislim da je zbog besa svaki daljinski koji mi se nalazi u stanu razbijan jedno 586 puta... :jbg:
:lol: i meni,a uz to jos da dodam i telefon:roflmao:
Korisnikov avatar
By HARP
Stpljenje je moć, njime se kontroliše bes...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by FireGox
Stpljenje je moć, njime se kontroliše bes...
gox, moram da ti kazem da mi je ova tvoja recenica jako pomogla bas u ovom trenutku.ladno.
eto nikad covek ne zna kako moze neka misao, da dopre do nekoga, i pomogne mu potpuno slucajno...
u svakom slucaju hvala ti
:cvece:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Recept od dve reci - LETECI TANJIRI

U obzir dolaze i soljice za kafu. Ali budimo prakticni - lakse je jesti iz serpe, nego piti kafu iz dzezve. :smug:

A da se derendzam na forumu...ipak ne. :)
Korisnikov avatar
By Paki
Ne mogu ja to ovde... Kad sam besan, uzmem i sređujem stan i to ne svesnom odlukom, već onako potpuno mahinalno i sumanuto... Operem i jebene sudove, koje me inače jako mrzi da perem... :hypno:
Originally posted by Galakticki Kompas
:alikako: pa lepo : napases mi se qrca za pocetak... :jezik:
Stani malo, jesi li potpuno siguran da je to za njega uvreda? :giggle:

... Ili je možda u pitanju ona?... :trep: ... U svakom slučaju, ne verujem da je/ga to može uvrediti, povrediti... :D
Korisnikov avatar
By malecka
trudim se da budem maximalno smirena... ali ako je nesto extremno, radim gomilu stvari i pokusavam da ne mislim na to, da prodje...
ali kada bas i ne mogu na taj nacin da reagujem, umem da budem jako.. khm... neprijatna...?!!? :roll:
ali sam trenutno u high raspolozenju i malo stvari moze da me trenutno razbesni... tako da ne mogu da se istresem jer nemam inspiraciju... :)
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Jelena_Bliss
:lol: i meni,a uz to jos da dodam i telefon:roflmao:
Kako ja nista ne lomim....o da.. polomila sam ruzu i izgazila sam je iz besa, pre neki dan. OVO JE SAVRSENA TEMA ZA MENE, dakle da pocnem:

Mozete i ti i ona da se jebete do mile volje, ljuta jesam ali me boli vise p.cka da se bedacim zbog tebe i zbog NJE - Je.ene kobiletine, neandertalke i prostakuse koja bi zelela da postane fina, zle osobe koju boli k.rac za druge, jeftine lezbace, koja naskace na svakog ko joj se nadje na putu, kao pustena sa lanca.... i TEBE jeftine droljetine, koja si nisko pala kao i ona, jako nisko.... i samo nastavi tako....
TO JE SVE OD MENE.... sad mi kao treba biti lakse...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!