Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Hmmmm... Imam mali(veliki) problem... Mislim da sam malo preterao sa mišićima na nogama... Nije da sam to hteo, ali nekako ispadoše jače... Pa se sada pitam postoje li neke interesantne vežbice za izduživanje mišića?
By жњ
nema neke carobne vezbe od kojih ce se misici "smanjiti". jedino da cekas da ti atrofiraju. prestani da ih bildujes i cekaj, cekaj i cekaj....

ili pokusaj sa nekom od srednjovekovnih sprava za mucenje :D

nije mi jasno kako si preterao. mozda se tripujes
Korisnikov avatar
By unic0rn
sad bilduj butine i sve iznad da bi bilo proporcionalno.. i ne vezbaj vise noge jer ce postati balvani :kosa:
Korisnikov avatar
By colorado
puno pesaci, idi na trcanje, plivanje, ples... bilo sta sto je aerobno. batali tegove.
Korisnikov avatar
By V25
Vec jesu balvani... Samo vešto prikrivam... Stvar je u tome da ih ja ne bildujem sada, već neko vreme... Međutim one su "MASA"...(zezam se)
Korisnikov avatar
By Frey
Ostavi ih onakve kakve jesu!
By жњ
Originally posted by colorado
puno pesaci, idi na trcanje, plivanje, ples... bilo sta sto je aerobno.

od toga mu se nece smanjiti. nazovi "aerobne" aktivnosti ne smanjuju misice, nego trose kalorije.

pokusaj da smanjis unos proteina i misici ce pojesti sami sebe :lol:

samo sto ce od toga da ti padne i imunitet :misli:

moj savet ti je - samo ti nastavi da vezbas, idi u gym, radi sta ti volja, samo prestani da radis noge i vremenom ce sve doci na svoje ;)
Korisnikov avatar
By anche
mozda u narednoj generaciji, ako se iskombinujes sa nekim ko ima neznije misice + ne preteruje u teretani :D
Korisnikov avatar
By Kitee
Ako ti je Frey (koliko sam razumela iz postova, tvoj decko) rekao da ih ostavis takve kakve jesu, ja bih ga poslusala... Moje licno misljenje je da muskarac sa jakim misicavim nogama izgleda divno i muzevno, a oni sa nogama kao skijaski stapovi jadno i smesno.
By жњ
i pod tim "izduzivanje" si sigurno mislio na istezanje :giggle:

no way hombre. cak i vezbe istezanja tipa "joga" jacaju misice ;)
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by xyz
Originally posted by colorado
puno pesaci, idi na trcanje, plivanje, ples... bilo sta sto je aerobno.

od toga mu se nece smanjiti. nazovi "aerobne" aktivnosti ne smanjuju misice, nego trose kalorije.
pa nije ni rekao da zeli da ih smanji, vec da ih izduzi. a aerobne aktivnosti pomazu da se misici lepse/gracioznije oblikuju.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja obozavam balvane. O-bo-za-vam.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
radi male težine u velikim serijama. znači 2-3 kile i po 100-200 puta, pa u nekoliko serija. to ti ništa neće dodati snage, ali će ti izdužiti mišiće. to su inače vežbe koje se rade za oblikovanje, pa ih često rade žene, dok se muškarcima za nabijanje mase preporučuje suprotno: velika masa, što manje ponavljanja.
By жњ
nece mu nista "izduziti" nabucani kvadriceps. o tome je trebao da razmislja dok ga je bildovao. svako dodatno naprezanje misica pod teretom ce ga samo povecavati. ako se decku vec ne svidja jaca noga, bolje da je iskulira.
By жњ
Originally posted by 2Q2Bstr8
radi male težine u velikim serijama. znači 2-3 kile i po 100-200 puta, pa u nekoliko serija

a koja je to vezba sa 2-3 kile za noge po 100-200 puta? :shok: ili si mozda mislio na spravu? :trep:
By Storm
Originally posted by Mars
Ja obozavam balvane. O-bo-za-vam.
I ja.
:mljac:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Beogradjanin18
Hmmmm... Imam mali(veliki) problem... Mislim da sam malo preterao sa mišićima na nogama... Nije da sam to hteo, ali nekako ispadoše jače... Pa se sada pitam postoje li neke interesantne vežbice za izduživanje mišića?
Čuo sam da Yoga može da izduži mišiće koji su prenapumpani ... Pitaj nekog ko ima više iskustva :) Ako ti treba video za vežbanje imam ja
Korisnikov avatar
By Mars
Ama samo mesec dana da ne radi vezbe i eto rezultata!

Tip: moje noge nisu balvani, a kad sam istrimovao dlacice jednog leta - izgledale su primetno duze!

:B
Korisnikov avatar
By Delete
A da pokusas ovo: umesto da izduzujes (oblikujes) misice na nogama, potrudi se da radis na bildovanju ostatka tela, nabacis misice ruku, ramena, grudi, trbusnjaka...da sve bude skladno i neces ni misliti kako da se resis prenabildovanih misica na nogama. Btw, mozda ti malo preterujes, ako hoces posalji mi slike da vidim sta ti to smatras balvanima...pa da ti iznesem i ja svoje misljenje, buduci da sam u celoj ovoj prici neutralna.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Delete
...buduci da sam u celoj ovoj prici neutralna.
A po cemu ja nisam neutralan! Hocu i ja slike!

:ccn:
Korisnikov avatar
By HARP
Nosi štikle, to pomaže :lol:

Ali stvarno, to su radili neki fudbaleri :)
Korisnikov avatar
By Deepblue
I nemoj da dozvolis da ti rimljani iz Asteriksa i Obeliksa nabijaju komplekse :grin:
Korisnikov avatar
By Mars
Uh! Gde me nadje!
Jeste da su bili prilicno raznoliki, ali sto je bilo primeraka!!!

Onako bosi, u sandlama, one suknjice preko, vazda predstavljeni blago tupavo (ili prestravljeni od Gala!) ... i NOSATI!!! :love:

Idem da citam!
Korisnikov avatar
By M M and I
A sto da ih izduzujes? Jake noge sa dobrim i vidljivim misicima su jako sexy (barem meni) :mljac:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Mars
...buduci da sam u celoj ovoj prici neutralna.
A po cemu ja nisam neutralan! Hocu i ja slike!

:ccn:
Izvini, nisam do sada primetila da si i ti zenskog pola, pa jos i lezbejka :trep:
Korisnikov avatar
By Frizerka

Okachish se rukama iznad Floyda,a noge kanapom vezes za kvaku i kako neko udje,on te preko kanapa cimne za noge i izduzi ti ih.Posto je poseta velika,a ulaz-izlaz cest,ima ocas posla da dobijes noge kao Super Sneki od 2m :vogue:
Korisnikov avatar
By Mars
Izvini, nisam do sada primetila da si i ti zenskog pola, pa jos i lezbejka :trep:
Jesam! Jesam! I ja i moji drugari!

Cartman: My mom told me to be a lesbian you have to lick carpet...

Kyle: Teacher, teacher, I'm a lesbian!
Cartman: Teacher, I'm a bigger lesbian!
Kyle: I'm a BIGGER lesbian - you're a FATTER lesbian...

U odlicnoj epizodi kad su se zatreskali u novu uciteljicu koja je lez. pa su i klinci resili da budu, zbog nje!

Imam sva prava na slike, dakle :angel:
By superfly
oh bljuvotina!!! :seronjo:

mali, mislim da bi ti yoga pomogla što se izduživanja mišića tiče.
ajde poslaću ti u2u.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!