Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Frizerka
:oklagija:muvali me,ali se nisu dobro proveli
Ne muvam ovde, jer nemam potrebe za tim
Nisam bila sa forumasima u vezi i nemam nameru
Ko je sa kim bio,bas me nesto i ne zanima...
Originally posted by Gorski vilenjakda, ali sada planiram otkrivanje tvoje statue na trgu u subotu u tvoju cast.
O, zar to nisam bio oduvek Mr. Dee?
Bre, smučilo mi se.
Zašto da pišemo tračeva o ukućanima ,,Velikog brata'' i o njihovim vezama i vezicama, kad možemo sami sebe da stavimo u pravi plan?
Originally posted by Mr DeeMila breskvice, nemoj generalizovati. Vidiš, za mene važi quite the opposite -- kada ne bih pričao o sebi, uglavnom bih ćutao.
palo mi je na pamet nedavno kako su ljudi zapravo vrlo jednostavni na neki nacin. kada ne bi smeli da pricaju o drugim osobama, uglavnom bi cutali.
Originally posted by Dušan MaljkovićHvala na besplatnom bildovanju donjeg stomaka.Originally posted by Mr DeeMila breskvice, nemoj generalizovati. Vidiš, za mene važi quite the opposite -- kada ne bih pričao o sebi, uglavnom bih ćutao.
palo mi je na pamet nedavno kako su ljudi zapravo vrlo jednostavni na neki nacin. kada ne bi smeli da pricaju o drugim osobama, uglavnom bi cutali.
Originally posted by Dušan Maljković
Iju mila Pavlissima, završih na tvojoj listi u rubrici afera, podrubrika alkoholozam. Pa šta će narod o meni da pomisli posle toga? Da ne pričam kako si me za srce ujeo!
U redu, sad kad sam shvatio da sam bio samo usputna zabava, te da si iskoristio moje zmijsko telo u zabavno-relaksirajuće svrhe, u duhu tvog pozicioniranja naše romanse imam samo da ti poručim --
"Naspi jednu hajde hajde
Kad si trezan nema vajde
Najbolji si kada piješ
Kada piješ sve ih šiješ!"
Vala kad nisi pripit, što kaže Marina Živković, nisi brate ni za šta!
A da štovano čitateljstvo ne bi ostalo uskraćeno informacije u vezi sa mojim namerama, moram reći da sam alkohol koristio isključivo u svrhe očuvanja naše ljubavi. Pitate se kako? Vrlo lako!
"Moram da te napijem
Hoću sreće mi
Jer što trezan misli
Pijan govori".
A Bog mi je svedok da je onako pripit govorio, doduše malo mrseći jezikom reči koje svi mi želimo da čujemo -- "Vooooolim te, voooolim teeeee, vlim teeee, tevolimmte"... Bilo je tu i povraćanja i koječega, ali tim pomalo degutantnim detajima neću zamarati čitalačku publiku.
Eh, bekrijo, srce si mi ukrao!
Originally posted by Dušan MaljkovićOriginally posted by Mr DeeMila breskvice, nemoj generalizovati. Vidiš, za mene važi quite the opposite -- kada ne bih pričao o sebi, uglavnom bih ćutao.
Originally posted by Gorski vilenjakrospijo jedna, brak si mi unistila! bestidnice!!! kako cu sada pred svet, grdna ja! ni ciganin me crni na pijacnoj tezgi vise nece hteti. o, sudbine li krute.. ovaj klete.
I jao dušo moja, pa smestio bih tebe ja u koju rubriku hoćeš,
al' šta da se radi kad danas jedino afere doprinose popularnosti.
Zar ti nisi mala, koja bi da živi od skandala?
A da sam te stavio u drugu rubriku šta bi na to rekao Mr Dee,
zbog kog sam izgubio i poslednju šansu kod tebe.
USPUT
Zamislite vi to licemerje, da ova tema za samo 1 dan ima 600 pogleda (najviše od svih), a niko nema kuraža da da suvisli doprinos.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!