Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ma imas ih u Veru ;)

Ja jutros kod drugarice slucajno videla na stolu KVIKI GRISINI...i setih se tebe.... kaze da je kupljeno u Veru, nije ona licno kupila...
By жњ
Originally posted by tinkerbell
Ma imas ih u Veru ;)

Ja jutros kod drugarice slucajno videla na stolu KVIKI GRISINI...i setih se tebe.... kaze da je kupljeno u Veru, nije ona licno kupila...

nenene, ne trebaju meni kviki grisini, nego "kviki gric" tj. slano/masna grickalica u obliku brabonjaka :smeh:

u ponedeljak onda idem u lov na grickalice. osvajam merkator, vero, a banucu i u "immo centar", to su hrvati otvorili u blokovima, pa ako oni nemaju, onda ne znam ko ima...
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by xyz
slano/masna grickalica u obliku brabonjaka :smeh:

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by xyz
hahaha, jel plava? :smug:
Eno je u mom shpajzu sa identicnim sadrzajem :lol: :kiss:
Da!

A sokici su bili sacuvaj boze: pomorandza, slatka malina i ZELENI od limuna!

:smeh:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
joj kako su dobre, daa, zaboravio sam na njih, al mi ovisnost izazivaju oni integralni štapići od aleksandrije :cyborg:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
besplatna reklama

u Novom Sadu u Lounge-u imaju kras ekspres na meniju......tako da.....

meni nedostaje jogurt u trouglicimaaaaaaaa...svo ostalo manje vise, kad sam bila mala nisam volela slatko....prejedala sam se sargarepa
Korisnikov avatar
By blenta
ja se sad prejedam shargarepa sirovih
jako mi se jedu
ne znam shto
:trudan:
Korisnikov avatar
By Stripi
@ xyz

Šta se to u blokovima ne zove Idea Nova?

@Mars

Meni je taj zeleni limun bio ok :yes: (možda su zapravo radili granuile od koncentrata limete :D )
Korisnikov avatar
By Mars
Ma naravno, i svima valjda! Imao je tako neuobicajenu tu smaragdnu boju.

Droga je mislim pravila Score, secate se toga? Umesto maline imali su ljubicastu borovnicu sto je za ono vreme bio prodor od izbora!!! Reklama je isla: "Score napitak, Score užitak..."

Kad smo kod toga: Cedevita, u staklenoj braon teglici! Imala je granulaciju kao Nes kafa i bila je fenomenalna! Danas je sva praskasta a ukus ni prineti (mada light verzija pomalo podseca!)
By жњ
Originally posted by Mars
Originally posted by xyz
hahaha, jel plava? :smug:
Eno je u mom shpajzu sa identicnim sadrzajem :lol: :kiss:
Da!

A sokici su bili sacuvaj boze: pomorandza, slatka malina i ZELENI od limuna!

:smeh:

imam osecaj da su nam shpajzevi povezani na nekom subuniverzumskom nivou :giggle:

...a mozda mi tiiii krades pudinge :evilwait:

sad se ne secam bas najbolje, znam da je moj stariji brat mutio neki sok iz kesica i secam se da sam ja tim cinom kao klinka bila odusevljena jer je svaka mrvica tog praska ostavljala u vodi trag odredjene boje, naravno, dok se sve ne promesa. za momenat se cinilo kao da je bokal pun sarenih crvicja koji se komesaju i padaju na dno! ajme decje srece zamislite :D sad ne znam da li je to bila magija fla-vor-aida ili neceg drugog? :nesiguran:
By жњ
Originally posted by Stripi
@ xyz

Šta se to u blokovima ne zove Idea Nova?

hmmm vidis. mislim da se Idea Nova zove hipermarket u sastavu trznog centra Immo Centar ILI obrnuto :nerd: Znam da na kesama shtampaju "Immo Centar", ali na zgradi pisu oba naziva :nope:

jbt, znam da ima jos jedna nova Idea na novom, tj videla sam jos jedan dzinovski hangar sa Idea logom. ne znam, resicu misteriju kad odem. totalna konfuzija :drama:
Korisnikov avatar
By Stripi
Meni jedina Cedevita koja valja jest ona od grejpa. Uvijek mi valjla i valjat će. Nije tako slatka, dovoljno je kisela i punog okusa.
DAnas rade svakakve vrste Cedevite, te od šumskog voća, te zelene jabuke te još koješta i meni i dalje valja samo grejp.
Bajdvej, Cedevita je sada samostalno poduzeće, ne radi više pod Plivom.

@ xyz

Stvarno ne znam, ja sam samo vidio reklamu na jumbo plakatima za Ideu novu.
Sad, moguće je da je Idea samo dućan sa prehrambenim artiklima i mješovitom robom unutar hipermarketa koji se zove Immo centar (gluih li naziva, bože moj. To je kod nas Konzum, Konzum Maxi i SuperKonzum. Ne znam kog boga kompliciraju!)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!