Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By жњ
Originally posted by Ulix
ajd sto ti :drkanje: na nju, ali sto i meni dodje da to uradim... :)

prelepa je

kao dete sam bila ubedjena da je vanzemaljac. previse je savrsena da bi bila sa ove planete. i sama pojava je nesvakidashnja :giggle:
By Tea
A jel' i Tanju Savic ubrajate u andro? Meni je ta devojka taaaaaaaaaaaaaakoooo slatka.
By Swanheart
Evo jedna andro zena koja me odusevljava:

Slika

mene malo plasi :uplasen:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ok, ako mi neko SSad osSpori da sam andnro, on je sTR8 !!

p.s. /me

:bubbles:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Kittrie

p.s. /me :bubbles:
ti nisi andro, ti si fem :evilgiggle:
By жњ
Originally posted by kiss addict

:yes:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by xyz
Originally posted by kiss addict

:yes:
mHm, a vi ssTE str8 raQni :cobanica:

p.s. u :pms: sam, nadRRkat cu se
idem na faX, tamo bar imaju raZLoga da me pljuju !! :testerica:
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by xyz
shane je andro

Slika

shane je mmmmm za mene savrsena :love:
Korisnikov avatar
By Kittrie
pa mene zoUfu shane !! (doduse imam trunKu kg viSSe od nje, i trunku vece, ali LEPSE grudi, i jOpet trunku vise miSicne mase, al zato je ona bolja u feJssu i nekim drugiiM stfarima,lol)

aj rest maj keJss :chilling:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Iz svega sto procitah na ovu temu,dosla sam do zakljucka da sam i ja andro i kao sto vec neko rece,konacno imam definiciju sta sam:yay:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Jelena_Bliss
Iz svega sto procitah na ovu temu,dosla sam do zakljucka da sam i ja andro i kao sto vec neko rece,konacno imam definiciju sta sam:yay:

Aham....... pa ne honey ti si femm, jos uvek... bar se meni tako cini, a ako nisi onda si andro-femm-lezbi kao JA :lol:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by LolaRennT85

Aham....... pa ne honey ti si femm, jos uvek... bar se meni tako cini, a ako nisi onda si andro-femm-lezbi kao JA :lol:
bice da sam andro-femm-lezbi:D
By Ulix
Originally posted by Swanheart
Evo jedna andro zena koja me odusevljava:

Slika

mene malo plasi :uplasen:
malo je zastrasujuca, ali je prelepa :yay:
Korisnikov avatar
By Dirrty
napokon sam ukapirao!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pa Christina Aguilera je andro :)
By Bombina
kiss adiduska nemoj da podneses ostavku
ljubim te
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Dirrty18g
napokon sam ukapirao!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ne, ona je drolja
Korisnikov avatar
By someone
i ja sam andro :B
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz

Ne, ona je drolja
Kao da ne moze da bude androlja.. I svi srecni. :roll:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
napokon sam ukapirao!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ne, ona je drolja
:lol:
Korisnikov avatar
By Zoe
.........mene bi samo po izgledu svrstali u femm, ali drzanje, ponasanje..........nije ni blizu. :neto:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by ^mary^
Navodjena avlonovim primerom, moze se reci da je i Shannyn Sossamon takodje andro :eureka:

Slika

Slika
ko je ovo??? devojka je tako po mom ukusu.obozavam neobicna lica, meni su takve najlepse.eeeh kad bih nasla tako nesto u okruzenju...
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by xyz
Daleko od toga da je samo oblacenje!!

Radi se o tome da ANDRO devojke nije sramota da svojim rucicama sa lakiranim nokticima odlucno zgrabe flashu piva ili da cigaru iz kutije izvlace zubima, ali da sve to sto rade ne deluje kao da radi muskarac, nego sa nekim posebnim urodjenim shmekom!

it`s from the inside :alexis:
eto nisam ni znala za ovu podelu.ovde ih bas imate mnogo.recimo da sam i ja andro i takve devojke najvise volim. :smiling: :love: :trampolina:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by xyz
Dalje objasnjenje...

Andro girls se lako prebace iz martinki u vecernju toaletu i obe stvari jednako dobro nose! Buch devojke ce jako tesko uci u stiklu, kao i femica u siroke pantalone (osim ako nije oversized :giggle: )
mozda najvise zbog ovoga spadam tu:lukavi: :lukavi: :tumble:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by m..
Mhm, meni je zanimljivo ono sto je Tramp pisala o gender queeru.
U principu mogu 100% da se poistovetim sa svojim rodom (zenskim, naraFski), ali kad dodje do poistovecivanja sa onim tradicionalno zenskim "osobinama" i ponasanjem, onda mi je jednostavno prirodnije da zgrabim flasu piva i s majstorima rusim zid.

Kad ogolis tu tradicionalu rolu do srzi i kazes da jedna strana sedi kod kuce i rmbaci i kroti neku musavu vristecu zgadiju, a da druga strana ide u lov i avanturu i jos se poneki put pripije i upadne u kavgu, pa naravno da cu da izaberem ovo drugo i ne mislim da me to ne cini ista manje zenom u odnosu na onu sto u kuci satima mota sarme.
Prosto me niko u zivotu nije pritiskao da nosim roze, skupljam salvete i placem kad oderem kolena i laktove, i valjda se nisam obazirala na one komsilucke tetka Dragice i ostala cuda kojima je bilo malo cudno da me gledaju kako vitlam plasticnom replikom ak-47 ili igram viktoriju s lokalnim siledzijama. Mislim, fenomenalno je kad mozes svima da stanes na rep, i kad skapiras da se ne plasis da ako vec moras upotrebis pesnice da bi volu nesto argumentovao, i kad te lokalni dripci prihvate 100% kao svog lika, a onda odes kuci i cmizdris na neku melodramu i setas kevine cipele, pa tu jednostavno pafon ne postoji. :cowboy: bitno je da se zna ko ima najveca muda :lol:
:yay: aj se druzimo:bouncy:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Zoe
Ni ja sad nista ne znam, jebi ga.........slazem se sa onim sto je m...rekla ali ove na slikama od Tramp ni blizu ne lice na mene.....
Mene kad vidis, ja sam zensko 100%, nikad cak ne bi niko ni pomislio da sam `u fazonu`, bar dok ne progovorim :lol: ali sam bre prva koja ce da zgrabi flasu i svima redom sipa i ostane na nogama duze i da popusi vise i organizuje sve to.......i uvek sam se igrala i druzila samo sa muskarcima, nikad nisam bila u fazonu klepetanja i tracarenja sa zenama i tim tipicno zenskim pricama........a mozes me sad pa sad sresti u kratkoj suknjici u grunge fazonu, kao i u najcool farmericama i Vijetnamci, sa Ray Basn cvikama.........Fizionomija prava zenska, nema sta, ali pokreti, nacin na koji sedim, pricam, pogled..........sve to nije ni malo tipicno zenski.........
Nemam pojma :no:

kao da pricas o meni sve od reci do reci. samo sto sam ja tek u 21. ukapirala zasto sam takva, zasto nikad nisam penila za momcima kao devojke oko mene i zasto nikad nisu bili interesantna tema.kad sam bila klinka bila sam skroz kao decak sve sam ih tukla i pobedjivala u svim sportovima a od puberteta sam prava devojcica.pocele su suknjice sredjivanja i doterivanja, mada maslinasto zelene siroke pantalone nikad nece izaci i mog ormara.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Paris
Originally posted by bambola
Originally posted by tramp
:hypno:

Yup, sve bi 'tele da su andro and po mogucstvu da Andja Dzoli bude sa njima u gupi!
pa naravno d! :nokti: jos gde andja tu i ja. samo ne u grupi ja bih negde pored nje :wink: :wink:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Zoe
.........mene bi samo po izgledu svrstali u femm, ali drzanje, ponasanje..........nije ni blizu. :neto:
to bi bilo interesantno videti:leviathan:
Korisnikov avatar
By Paki
Sinéad O'Connor ?

Slika

Lepotica swatkica! :love:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Paki
Sinéad O'Connor ?

Slika

Lepotica swatkica! :love:
ona je....VAN KATEGORIJA :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!