@ xyz
Elinne i ja smo jedno čitavo zimsko poslijepodne šetali BGom...njoj su džepovi bili prepuni bajandera (kako ih jednom Đole prekrsti) i stalno me je nutkala a ja sam stalno odbijao. Svaki put bi ostala šokirana i ponovo bi natrpala u usta bajaderu.
Jednostavno ih ne volim odvratne su, odvratna mi je sama pomisao da ih stavljam u usta. Moj brat, koji zna za moju strast prema slatkom je jedno vrijeme skrivao bajadere po sobi od mene ali kada je shvatio da prožderem sve osim njih ostavljao ih je ladno pored kompa, pored kojeg sam ipak ja porovodio najviše vremena. Niti jednu nisam uzeo čak ni kad sam bio najpijaniji
@Mars
Kviki gric nisu samo te kokice (iako su meni čokoladne kokice made by Kviki bile mrak), kviki ima i štapiće i one male turboslane i turbomasne rombiće (koje obožavam
), pa ima perece, pa štapiće i tako svašta nešto
Za Teta Lizu nisam siguran, mislim da je nju, kao i KinderLadu pokopao raspad Jugoslavije i neki novi zamjenski porizvodi. Tako, recimo, umjesto KinderLKade Podravka od nedavno proizvodi Čokolino namaz koji je skoro po okusu sličan Nutelli. A ni cijena mu nije daleko
Meni je, što se tiče Fructala najviše žao onih duguljastih pravokutnih sokova koji su imali na vrhu foliju koja bi se probušila pa bi se onda sipao sok
a omiljeni mi je bio od mrkve
sadašnji Fructalovi sokovi su nekako izgubili taj šmek, mada sam Fructal i dalje radi jako dobre stvari
Sad sam baš pronašao podatak da su Teta Liza džemovi isprva bili namjenjeni samo američkom i kanadskom tržištu. To sam pronašao u nekom njihovom tekstu o razvoju poduzeća i teta Liza se zadnji put spominje neke 1989 kada su je izbacili na yug-tržište. Otud joj se u tekstu gubi svaki trag
@ Jukie
Zlate okruglice su zapravo neš vrlo slično Kviki gricu ali dok je ovo prvo ukusno samo u juhi ovo drugo je ukusno kad se jede samo ovako, na suho