- 24 Nov 2006, 17:30
Ili je mozda jos bolje pitanje koga znate od poznatih, a da ta osoba zna za vas?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by xyzNeprekidno... a imao sam i suprotnu situaciju... nisam prepoznao čoveka sa kojim sam četiri godine studirao (jer mu se lice iščistilo od bubuljica) jer sam pomislio da je to neki poznati glumac...
a da li vam se desava da pozdravljate TV licnosti na ulici kao da ih znate sto godina? ja se redovno blamiram!! verovatno zato sto ih cesto vidjam imam obicaj da se istrcim i pozdravim ih jer moj ishitreni mozak ne registruje da ih vidjam na TV-u ali ne i uzivo. i eto...
Originally posted by ^RAY^
Posao mi omogucava da upoznajem dosta poznatih licnosti a sa nekima i pijem i kaficu:mobilni: Evo nekih imena samo,Sladjana Milosevic,Mila Stula,Neda Ukraden,Goca lazarevic(extra je drugarcina!!)Janko Tipsarevic,Zdravko colic i njegov rodjeni brat koji je mmmm,i kao najveca cast za mene upoznao sam licno i dugo razgovarao sa Srpskim Patrijarhom!
Originally posted by tramp
Moby koji me se garant ne seca
Russell Simons koji me se isto garant ne seca
i gomila NY minor celebrities koji su poznati po gradu ali ne bas van grada
Moby koji me se garant ne seca
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!