Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Ovo nije mnogo smešno ali sam smatrao da su odrasli ljudi ili glupi ili zli... to je došlo od gledanja mnogobrojnih serija i filmova sa decom detektivima... tamo postoje samo dve vrste odraslih osoba: dobroćudni, priglupi i naivni, koje možeš da prevariš kako hoćeš, i pokvareni i malo lucnuti, ali strašno pametni, koje ne možeš da prevariš tek tako. Onda sam negde u petom razredu dugo dugo razmišljao i odlučio da hoću da budem "nevaljao" jer ne želim da budem glup. E onda sam u sedmom razredu imao blokadu u učenju, i svako veče sam gorko plakao jer sam izgleda počeo da odrastam i biću onaj glupi odrasli... na svu sreću sam se u osmom razredu izvukao iz bedaka
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by pčelica
(Odgovoriću ti ozbiljnije ovih dana), ali
danas su mi sa'ranili zabludu da imam lepe
ruke. Ne znam kako da objasnim a da ne zvučim
kao da imam mentalnu aktivnost amebe, ali stvarno
sam bila ubeđena u nešto što je danas uništeno.
:sigh:
ko ti je to rekao :shok:
najveća zabluda je da pčelica nema lepe ruke ;)

eh, moje najveće zablude su vezane za detinjstvo i intenzivno ih se prisećam...
By pčelica
Originally posted by kiss addict
eh, moje najveće zablude su vezane za detinjstvo i intenzivno ih se prisećam...

Mene brat slagao da sam usvojena.
I ja bila presrećna. :doh:
Kad god bi mi bilo šta branili, prijetila sam
"vidjećete vi kad po mene dođe moja prava porodica".
Dan kad sam shvatila da su me ovo dvoje
napravili je jedan od najtežih u djetinjstvu.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by pčelica
Dan kad sam shvatila da su me ovo dvoje
napravili je jedan od najtežih u djetinjstvu.
Ja sam se isto tako potajno nadao... onda sam se jednom pogledao u ogledalo i video da imam isto čelo i obrve kao moj tata... a obraze i kosu na mamu... na svu sreću nisam više bio u detinjstvu pa nemam traumu iz detinjstva
Korisnikov avatar
By someone
Ne mogu trenutno da se setim nekih svojih zabluda,ali evo jedna mi je pala na pamet.Kada sam bila jako mala,mislila sam da bebe dolaze na svet tako shto svaka devojchica u sebi ima maaalu bebu,velichine zrna grashka i kako devojchica raste,tako i ta beba u njoj raste sve do onog dana dok se ne uda i tada je rodi :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by someone
Ne mogu trenutno da se setim nekih svojih zabluda,ali evo jedna mi je pala na pamet.Kada sam bila jako mala,mislila sam da bebe dolaze na svet tako shto svaka devojchica u sebi ima maaalu bebu,velichine zrna grashka i kako devojchica raste,tako i ta beba u njoj raste sve do onog dana dok se ne uda i tada je rodi :D
joj, ovo je pweswatko:meda:
Korisnikov avatar
By jukie
Pa nisi jedina, someone, tako su razmišljali neki od najumnijih naučnika ranijih vekova. Bebu koja čeka svoj red nazvali su homunkulus (čovečuljak) i nacrtali su je u mnogo različitih poza, od kojih su neke prikazane u uvodnom delu naše knjige iz Razvića životinja od Božidara Ćurčića
Korisnikov avatar
By Zibro
Mnoge pomenute zablude i dalje su deo mog zivota , sta vise negujem ih i trudim se da sto vise postanu deo moga bica ,
i dalje pokusavam da verujem da su ljudi dobri , da je dovoljno jako jako voleti , da je moj zeka stvoren za mene , da je najpametnije reci istinu pa kud puklo da puklo ..... da treba biti dobar i vredan i da ce sve biti ok ..... da me prati srecna zvezda ....
ex da sklon sam verovanju i glupostima kao sto su pederska solidarnost i sl ...

koliko god da nisam u pravu ovo su zablude koje cine zivot lepsim
Korisnikov avatar
By blenta
nisam siguran da se ovo klasifikuje kao zabluda al ae

smatram da ako ja neshto ne bih uradio jer nije u redu ili iz nekog drugog razloga
niko drugi to isto ne bi uradio
jer to naravno nije lepo :D :alikako:

naravno pretpostavite koliko me je to koshtalo dosad
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by mladunac
nisam siguran da se ovo klasifikuje kao zabluda al ae

smatram da ako ja neshto ne bih uradio jer nije u redu ili iz nekog drugog razloga
niko drugi to isto ne bi uradio
jer to naravno nije lepo :D :alikako:

naravno pretpostavite koliko me je to koshtalo dosad
Ja pretpostavljam.

Ja umem da se paralisem pred tako necijim (ne)delom, stanem i trepcem i mislim KAKO MOZE TAKO?!?. I iako ja to odmah ubacim u svoj korpus iskustva, da se ne bih sledeci put tako neprijatno iznenadio, ti drugi ljudi su uvek u prednosti, uvek neki korak ispred, sa necim novim sto me garantovano ubaci u to stanje zblanutosti...
Korisnikov avatar
By Dina
Ja retko iskustva drugih ljudi prenosim na moj zivot, pa cak i onda kad se radi o istim osobama. Smatram da je svaki odnos poseban i da ne treba biti opterecen da ako je nesto bilo juce, bice i sutra, ako se desilo nekom drugom desice se i meni... Nekad se takvo razmisljanje pokaze kao zabluda a nekad bas naprotiv ne...
Korisnikov avatar
By blenta
evo i jedna glupava
dok sam bio mali klinja
al bash mali bio sam uveren da me mesec prati dok idem
i da je uvek u odredjenom polozaju na nebu u odnosu na mene
sunce isto tako
al na mesec sam se vishe przhio :notjna ptica: :pucaodsmeha:

ne bih se toga ni setio da me keva ne proziva da sam zvezda
a ja se nerviram jer nisam
odem da spavam pre neki dan i stizhe mi od keve sms
T:"Sine,jel spavash"
m:"Spavam!!!"
T:"Znam,sunce je zashlo"

grrrrrrrrrrrrr
:giggle:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
"3) Kurs krasnopisa (ovo je sveže). Verovao sam da samo ko lepo crta može da savlada krasnopis. Greška! Može svako ko se malko potrudi :) "

Ovo nije istina. Meni ni kurs ne bi pomogao.

Imao sam mnogo zabluda ali trenutno mogu da se setim samo tri:

1) Mislio sam da je seks kad se muskarac i zena dodiruju pupak o pupak (kakav crni muskarac i muskarac, to nisam mogao ni da zamlislim)

2) Pravio sam razliku izmedju tucanja i jebanja (naravno, nakon sto sam nekako otkrio da pupak bas i nema mnogo veze sa seksom) Tucanje je kad muskarac legne na zenu pa skace po njoj.

3) Mislio sam da je koren reci "jebanje" "jeb", a da "jeb" znaci poljubac. Zahvaljujuci tome sam zaradio svoj prvi samar od drugarice iz odeljenja.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by A.F.K.A.OB
3) Mislio sam da je koren reci "jebanje" "jeb", a da "jeb" znaci poljubac. Zahvaljujuci tome sam zaradio svoj prvi samar od drugarice iz odeljenja.
I mnogi Turci, lokalci, koje su vickasti Srbi na moru ucili "srpski" i fore kako da na tom srpskom muvaju nase ribe ...

:D
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Mislim da je moja najveca zabluda to sto sam mislio da jako malo gay ljudi postoji ... :) ;) :)
Al` to je bilo dok nisam dobio net kod kuce, koristio mobilni i krenuo da upoznajem ljude...pa na kraju i da izlazim po klubovima...
Sad sam skapirao da je svaki decko potencijalni moguci gay....i da nas ima punoooooooo:)
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Što se tiče pedera?
Da se bar ljudi koji su getoizirani trude napravit razliku.
Al sve je to isto, odrasli su u heteronormativnom društvu, takvi će i umrijeti.
:teletabisi:
Korisnikov avatar
By mmiki
Marsove zablude su me bas nasmejale ali vise zato sto sam se tu negde i poklopio sa njima...
Do skora ja sam mislio:
-da cu uzasno tesko naci neku gay osobu na ovome svetu, u mom slucaju pogotovo(posto sam dosta povucen i sramezljiv (bar bio))
-da je malte ne 99% ljudi na ovom svetu str8
-da nikada necu moci da primim onu stvar
-da cu se zaljubiti u zensko na kraju
-da cu na ljubavnom planu vecito biti nesrecno zaljubljen
-da cu da svrsim cim mi neki tip bude pipnuo onu stvar
-da su stariji ljudi po defaultu jaaako pametni
-da su svi ljudi dobre osobe

:doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:
Korisnikov avatar
By tramp
hm ... mislila sam da ljudi moraju da se vole da bi imali dete - znaci seks bez ljubavi ne moze da dovede do zaceca, sreca pa mi neko na vreme objasni da sam u zabludi, mislim da je to zato sto su mi rekli mama i tata se vole, pa onda vode ljubav pa ... :doh:

mislila sam da to sto je neko lezbejkai feministkinja, znaci da se nece ponasati mizogino ... :smeh:
Korisnikov avatar
By mmiki
Jaaaaooooo, sad sam se setio...

-mislio sam da se zatrudni ako se proguta sperma :smeh:
-mislio sam da se deca radjaju na grudi. :pucaodsmeha: (kako li mi je ovo palo na pamet... :doh: )
Korisnikov avatar
By decko
Isto sam imao trip da me Mesec prati... :) ...mada bilo je jos 10000 zabluda ali da ne pisem bas sve i ne ponavljam vec napisane...

:sveca:
Korisnikov avatar
By Zonche!
@Mars video sam i ja onu reklamu za engleski i plakao od smeha
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Zonche
@Mars video sam i ja onu reklamu za engleski i plakao od smeha
@Zonche, koja beshe?
Ona glückliche familie u kolima, sto niko ne zna engleski? Fuck, ass...? To?

:jelka: :poklon: :dedamraz: :ledeni:
Korisnikov avatar
By tramp
e da i mislila sam da je peder jako interesantna rec pa sam isla po kuci i vikala za tatom ... tata ti si peder na veliku radost mame i bake

a da onda sam u medjuvremenu shvatila da je to uvredljiva rec i na kraju sad opet mislim da je super :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by mmiki
-mislio sam da se zatrudni ako se proguta sperma :smeh:
I ti to zoveš zabluda? Čuj - sperma?!

Cela kamena i gvozdena doba moje lične evolucije sam ja proveo razrađujući teorije o začeću bez da sam uopšte i znao za pojam sperme...

:D

:jelka: :ledeni: :dedamraz: :poklon:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Na zidu u obdanistu bila je karta SFRJ, oko Beograda su bili iscrtani neki koncentricni krugovi. Ja sam onda mislio da je to zato sto je Beograd centar SR Srbije, SFRJ i celog sveta (posto su krugovi izlazili izvan granica SFRJ).

Mislio sam isto tako, sa 8-9 godina, da Parni Valjak peva
"Jesen u meni tuguje
zasto sanjam centeze..."
(tj. stoti deo franka u italijanskom delu Svajcarske, za cemprese sam cuo mnogo kasnije)
Korisnikov avatar
By Gothrose
"Pomalo" off u odnosu na prethodne postove...
Zabluda u koju me i dalje ubedjuju da nije zabluda: ako cinis dobro dobrim ce ti se i vratiti...

:lukavi:
Korisnikov avatar
By m..
Jedno vreme sam bila iskreno ubedjena da ce se moji matorci pomiriti i vencati ponovo, jebiga, oce to tako.
Pre toga sam verovala da su svi ljudi dobri i lepo vaspitani (sa 8 godina sam bila u apsolutnom shoku kada je zena skinula kuglu sa jelke ispred Palate Albanija i stavila je u tashnu, to se toliko urezalo da se i dalje secam njenog bordo kaputa).
Jos uvek gajim iluzije da cu naci zenu po svom ukusu.
Jos uvek verujem u bazicnu ljudsku pristojnost, mada me svaki dan demantuje.
I jos uvek verujem u karmu (zato sto je do sada uvek bila na mojoj strani).
Korisnikov avatar
By Instruare
Moja zabluda:

Da se novcem moze kupiti svako
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja sam, kada sam postavljao neka pitanja o zivotu & smrti, a bio sam bas mali, nekako skapirao da samo ljudi koji IMAJU decu moraju da umru.

posle par dana dubokog razmisljanja na tu temu, dosao sam roditeljima i rekao: 'Drago mi je sto ste me rodili, ali mi je mnogo zao sto cete vi umreti zbog toga'' (tako nesto)

Roditelji: wtf?

Onda su seli samnom i malo podrobnije mi objasnili ljudske obicaje u vezi tog umiranja, i nacisto me izbedacili tek tada, jbg.

Da, imao sam i trip da, kao sto ja pratim neku seriju na TVu, neko prati moj zivot na svom TVu, neko njegov itd..

Ne znam da li je to zabluda ;)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by svejedno
Da, imao sam i trip da, kao sto ja pratim neku seriju na TVu, neko prati moj zivot na svom TVu, neko njegov itd..

Ne znam da li je to zabluda ;)
Uh.

Ovo liči na neko od boljih izdanja The Twilight Zone.

:pirat:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!