Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By RACABG
Originally posted by RACABG
ajde bre 14- ta
evo je hahahahahah
Korisnikov avatar
By *STATUS*
od svih komentara dopadaju mi se samo komentari M M and I, Delete i Race...svi ostali su ovu temu shvatili kao salu.... i kao nesto sto je u neku ruku ozbiljno, u neku nije, ali da ne bi mozgali mnogo, vecina vas je shvatila kao neobiljnu stvar....

zahvaljujem se svima koji su me podrzali u ovome i onima koji su se na sve strane trudili da stanu uz mene i da mi veruju....

ostaje vreme, da pokaze svoje...ko je bio u pravu a ko nije... ko moze mirno da spava a ko ne...

:eu:
By ns_online
o hvalim te boze da si zavrsio:klap:

dosadan si
By petarpan
Vi bre obozavate Floyd, ne mozete da zivite bez njega, a samo se zalite. Ko je to licno video da je mali dobio batine? Jeste lik iz obezbedjenja poludeo sto se klinac ispeglao po njemu, jeste se drao na njega zbog toga (a ko ne bi) ali nije ga tukao nego ga je izbacio napolje. Moj drug je bio sa njim u klonji kad je mali peglao i decko je onako pijan udario glavom o zid, a nije mu decko iz obezbedjenja lupao glavu o zid. Cujete nesto polovicno i onda sami smislite ostatak scenarija.
Korisnikov avatar
By avalon
Alaaaa ti kasnis sa dokazima...A sudjenje zavrseno :sudija:
By petarpan
Zavrseno, ma nije moguce. Koja je presuda ako nije tajna i sto me jos vise zanima, ko je bio sudija?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by petarpan
Zavrseno, ma nije moguce. Koja je presuda ako nije tajna i sto me jos vise zanima, ko je bio sudija?

Ncemo da ti kazemo.
1. Nisi blagovremeno obavesten
2. Nisi ni pandur...a kontas k`o da jesi
3. ja se samo zezam :)
Korisnikov avatar
By avalon
Pokusaj samoubistva iz zasede... Ipak je decko sam lupao glavom o zid dok je peglao :lood:
Korisnikov avatar
By avalon
@Delite...Prekinula si sudiju u izlaganju... Tebi se odredjuje kazna od 3 dolaska u Beograd u narednih mesec dana :sudija:
By petarpan
Originally posted by Delete

Ncemo da ti kazemo.
1. Nisi blagovremeno obavesten
2. Nisi ni pandur...a kontas k`o da jesi
3. ja se samo zezam :)
Zato ste vi uvek o svemu obavesteni, doduse pogresno ali ipak obavesteni.
By petarpan
Originally posted by avalon
Pokusaj samoubistva iz zasede... Ipak je decko sam lupao glavom o zid dok je peglao :lood:
Nisam rekao da je lupao glavom nego da je lupio glavom onako pijan dok je peglao ali vi naravno sve iskarikirate i od svega napravite dramu, to obozavate.
Korisnikov avatar
By avalon
Dramu? :lol:
Meni je ovo (koliko god bilo tragicno) ipak komedija...Klinac je izjavio kako nije dobio batine, a onda su se pojavili svedoci koji su tvrdili kako su gledali dok ga obezbedjenje lema... I onda svi mi ostali (koji nismo bili on the face of the place) treba da stvorimo realnu sliku o celom dogadjaju :lood:

Anyway, meni je dovoljno sto je u klub pusten klinac od 15 godina koji pred zakonom ne odgovara za svoje postupke :sudija:
Korisnikov avatar
By Paki
@ Pera

Pa jeste, svi mi, eto, samo sedimo kući uz jebene kompove, nigde ne izlazimo i volimo da izmišljamo. :blenta:
By petarpan
Izlazite vi ali i volite da izmisljate i to mnogo
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Paki
@ Pera

Pa jeste, svi mi, eto, samo sedimo kući uz jebene kompove, nigde ne izlazimo i volimo da izmišljamo. :blenta:
Zaboravio si navesti "i dramatizujemo"
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by avalon
@Delite...Prekinula si sudiju u izlaganju... Tebi se odredjuje kazna od 3 dolaska u Beograd u narednih mesec dana :sudija:
Oprostite casni sudijo, nije mi bila namera da uvredim instituciju suda, te cu u znak kajanja svoju kaznu savesno i doslovno odsluziti...
Korisnikov avatar
By HARP
Ovo mi liči na sektu :smeh:

Christ loves you, he loves you... touch the screen, touch the screen...

:shocked:

Da li je bila uopšte tema o Floydu? Ne, ne nije, koja tema? :nono: :shocked: :puzzle: :blenta:

:roll:
Korisnikov avatar
By mili86
kako cu ja bez moje seke u bg... Pomilujte Delete
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Duh_iz_Konzerve
4 geja=250kg
Kul, ja vredim kao gej i po
:evilgiggle:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Jebote, decko se do sada vec oporavio, i (verovatno) cupa obrve za vecerasnji izlazak u FLOYD...
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by A.F.K.A.OB
Jebote, decko se do sada vec oporavio, i (verovatno) cupa obrve za vecerasnji izlazak u FLOYD...
Bravo!

E hoce li neko vise da zatvori ovu temu?
By petarpan
Ja tebe ne mrzim zato sto je mrznja prejaka emocija i ne bih je trosila na takve kao sto si ti, prema tebi sam potpuno indiferentna za sada, a ukoliko nastavis da mi prozivas druga bojim se da cu da popizdim, a onda to nije dobro, narocito ne za one zbog kojih popizdim. Pozdrav.
Korisnikov avatar
By jugoslovenka
Ja tebe ne mrzim zato sto je mrznja prejaka emocija i ne bih je trosila na takve kao sto si ti, prema tebi sam potpuno indiferentna za sada, a ukoliko nastavis da mi prozivas druga bojim se da cu da popizdim, a onda to nije dobro, narocito ne za one zbog kojih popizdim. Pozdrav.
Umukni :mad:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by jugoslovenka
Umukni :mad:
Umukla je...
petarpan
banovan
:giggle:
By RACABG
predlazem da se tema zatvori iz razloga sto urednistvo sajta rece da su sve dalje reklame zabranjene dok se ne dogovori sa urednistvom
posebno sto je i anti reklama ipak reklama
By Pending-For-A-Bending
APROPO mrznje. U jednom ranijem postu sam naveo da nikako ne mrzim. I stvarno je tako. Rec je (iskreno) o provokaciji. Ipak, ISKRENO mi je VEOMA DRAGO da je doticni (petarpan) BANOVAN i da necu morati da citam vise njegove budalastine!

a da... PETARPAN, ako zelis da se kacis- slobodno. Da si me video ili nekad imao problem sa mnom ne bi ti to palo na pamet.
Korisnikov avatar
By Pipin
Originally posted by *STATUS*
....radnik obezbedjenje je uleteo u WC i poceo svom snagom da udara po glavi, pesnicama i sakom klinca za kojeg svi znaju da ima samo 15 godina.... uhvatio ga je za kosu, samarao, udarao mu glavom o zid.... IZVUKAO ga je ispred vrata vukuci da po PODU kao da je ZIVOTINjA a ne covek tj DETE...
Daklem, na kraju presuda glasi da je mali dobio 2-3 (4,5,6...) šamara i potom izbačen napolje Slika
By Pending-For-A-Bending
Rekla kazala. Odlucite gde cete izi... but FFS zatvorite temu. I ja dobijam uzasnu zelju svaki put nesto da dopisem
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!