Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Frizerka
Da li vam se dogodilo,da oni koji su vas pljuvali iza ledja,posle izvesnog vremena dodju i zatraze vasu pomoc,posto im se desilo nesto strasno... :slinavko:

Slika
Kako postupate u takvim situacijama?
Da li prelazite preko toga i stupate ponovo u kontakt ili kulirate takve osobe,
jer se ispostavilo da, em sto nisu vredne vase paznje i razumevanja,nisu vredne ni sazaljenja,jer je sve sto im se dogodilo samo "nagrada" za njihovo ponasanje.
Korisnikov avatar
By Delete
Obicno popustim i pomognem im. Zapravo, mogu da oprostim, ali nikad da zaboravim.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by Delete
Obicno popustim i pomognem im. Zapravo, mogu da oprostim, ali nikad da zaboravim.
Ok,ali recimo da nema tu pomoci sa tvoje strane,ali trebas da slusas sate i sate kukanja?Da li ces gubiti vreme ili reci,ma sto bi mene to zanimalo i opterecivalo?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Frizerka
Ok,ali recimo da nema tu pomoci sa tvoje strane,ali trebas da slusas sate i sate kukanja?Da li ces gubiti vreme ili reci,ma sto bi mene to zanimalo i opterecivalo?

Pa ako nemam bas nekih neodloznih, vaznih obaveza, kojim bih bila sprecena da to uradim, verovatno bih sedela i slusala sate i sate kukanja :psiholog: Jbg, k`o stvorena sam da budem psiholog :lol:
Korisnikov avatar
By Frizerka

Pa ako nemam bas nekih neodloznih, vaznih obaveza, kojim bih bila sprecena da to uradim, verovatno bih sedela i slusala sate i sate kukanja :psiholog: Jbg, k`o stvorena sam da budem psiholog :lol:
:smeh: :up:
Korisnikov avatar
By Delete

:opatica: :nesiguran:
Uostalom, sta je tu smesno??? :ubise:
By жњ
zavisi od raspolozenja. nekad sam stvarno oprastala do besvesti i ispadala budala kroz finocu, a sad me za takve boli kurac! oko za oko, zub za zub. cik me takni - gratis shtikla u oko!!
Korisnikov avatar
By malecka
takve osobe obicno iskljucim iz zivota... ali ako ukapiraju da su pogresile, i ako ima treba pomoc, sto da ne... svakom treba pruziti drugu sansu... :roll: :saint:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by xyz
zavisi od raspolozenja. nekad sam stvarno oprastala do besvesti i ispadala budala kroz finocu, a sad me za takve boli kurac! oko za oko, zub za zub. cik me takni - gratis shtikla u oko!!
:wtf: Aj i posle ovog tvrdi da nisi opasna :iskolacen:
By жњ
Originally posted by xyz
:wtf: Aj i posle ovog tvrdi da nisi opasna :iskolacen:

:smeh:

samo prema onima koji zasluzuju ;)
Korisnikov avatar
By Frizerka

:opatica: :nesiguran:
Uostalom, sta je tu smesno??? :ubise:
Sorry,ovaj smajli me " :psiholog: " upakovan u celu pricu,podsetio na nekog
:up:

Originally posted by xyz
Ovo mi se vec svidja :evil:
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by malecka
takve osobe obicno iskljucim iz zivota... ali ako ukapiraju da su pogresile, i ako ima treba pomoc, sto da ne... svakom treba pruziti drugu sansu... :roll: :saint:
:up:
Korisnikov avatar
By coka
Oprostim im uvek ali nikad ne zaboravim. Slusacu ako treba sate i sate kukanja ako ce im to bar malo pomoci lil olaksati situaciju, kako sam fino dete :friends:

kako slatka maca :love:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e ovako...... ni ja nikad ne zaboravim, samim tim, stalno mi je u glavi da je moguce da ce se ponovo desiti ista ruzna stvar....tako da....nikad vise ne mogu da budem ista...zato se trudim da postedim ljude toga da u mojim ocima nisko padaju i ne dozvoljavam vise nikakav kontakt.... mislim da ne bih mogla da budem dovoljno opustena u takvom odnosu....samim ti sto nisam zaboravila...

...sve u svemu, imam samo jedno pravilo...ako me neko zajebe, ja se ne svetim, ne zalim i nema zle krvi.....mene je najlakse ostaviti i zajebati..nema reakcije s moje strane...cak se trudim da to ne bude neprijatna situacija i da ne bude neprijatan svaki sledeci susret...

...ali ne dao bog nikom da se posle toga vrati.... to shvatam kao licnu uvredu i nemam zent ni od cega
By Swanheart
Naravno da nikad ne zaboravim...i ako dodje "maca na vratanca" naravno da cu pomoci ( "najlakse je pobediti neprijatelja uveriti ga da si mu prijatelj" )...e a kad prodje neko vreme vracam oko za oko zub za zub i to mozda duplo gore.Znam da sam djubre kada su te stvari u pitanju,ali jednostavno ne volim da neko ko pokusa da me zezne prodje tako lako.

:eviltrep:
By Çâðê_DUP
Originally posted by xyz
oko za oko, zub za zub.
:opatica:

konacno si shvatila da u Bibliji lezi mudrost. (Novi zavet tu i tamo, ima neke preferencije, ali najvise mi se svidja Stari zavet.)

ovaj, hm, kod mene je ovako ... kad prekinem s nekim, prekinem ZA VJEKI VEJEKOVA :pop: jer obicno imam jak razlog, a nije u pitanju principijelnost, jer ne patim od istog. za mene je principijelnost zadrtost. nije ni tvrdoglavost u pitanju, jer nisam tvrdoglava osoba i mislim da je tvrdoglavost takodje zadrtost i glupost. taj razlog je vise nekakva duboka spoznaja o tim osobama koju nijedna spoljasnja "sila" ne moze da izmeni.
Korisnikov avatar
By Zoe
Da li vam se dogodilo,da oni koji su vas pljuvali iza ledja,posle izvesnog vremena dodju i zatraze vasu pomoc,posto im se desilo nesto strasno... :slinavko:
Ako su me pljuvali iza ledja, onda ja verovatno to necu ni znati, jer se ne krecem puno okolo i ne druzim sa ljudima koji tracare........

A ako mi bilo ko dodje po pomoc, ja cu mu je pruziti ako u tom trenutku mogu i zelim.

Polazim od toga cim neko nesto trazi, onda mu to i treba, a ako ja to imam, ja zelim i da dam. Ja hocu da budem ok, zbog sebe, a kakav je taj neko, to je njegova stvar.
Korisnikov avatar
By take_the_lead
Meni se desilo mnogo puta to!!!
A ja sam bio kreten pa sam uvek oprastao i zaboravljao na to,dok mi se nije desilo nesto zbog cega sam mogao da izgubim zivot!
Sad,ako takve osobe dodju i traze pomoc samo se nasmejem i kazem da ce biti bolje - ali tek onda kad se one promene!!!!!!
Ne postoji vise druga sansa!!!!!
By Dionysus
Stalno mi se to desava i muka mi je vise od takvih ljudi.
:uljenavatru: Ja mogu da "oprostim" tj. da se pravim da je sve u redu , ako mi je do nekoga bas stalo, ali nikada ne zaboravljam...
Najverovatnije bih saslusala, ali i rekla svoje misljenje, pa makar ono bilo i "Sam si kriv"...
Korisnikov avatar
By Dina
Zavisi ko je maca :maca: Ako je neko u koga sam jos zaljubljena :pinknaocari: pomoci cu, dogovoricemo se oko placanja :lukavi: Ako je poznanik, prijatelj ne dolazi u obzir, nisam ja humanitarna ustanova, o tome je trebalo da razmislja pre. Dovoljno da se ne svetim, ali sad bas da pomazem, ma hajde...
Korisnikov avatar
By jugoslovenka
Napravi izuzetak u mom slucaju, please :sise:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by coka
Oprostim im uvek ali nikad ne zaboravim. Slusacu ako treba sate i sate kukanja ako ce im to bar malo pomoci lil olaksati situaciju, kako sam fino dete :friends:

kako slatka maca :love:

macaaaaaaaaaaaaaa! :meda:

slazem se sa ovom izjavom u potpunosti, jedino sto ja bas nisam toliko fino dete :kosach:
Korisnikov avatar
By KiWi
Umem nekad da oprostim, nekad previdim i zaboravim.. nekad se napravim blesav.. a nekad iz inata ne oprostim!

Mislim da nije dobar naziv ''došla maca na vratanca'' već može ''došla krmača pred avlijski kolski ulaz!''
Korisnikov avatar
By tramp
mogu da oprostim ako imam osecaj da se u osobi stvarno nesto promenilo ili recimo imala sam gomilu ljudi koji su bili neprijatni prema meni ili iza mene jer se nismo znali/e ali onda nakon sto smo se upoznali/e to se promenilo ali ako mi je neko bio prijatelj/ica i onda zabio noz u ledja tesko da cu preko toga preci

imala sam par takvih slucajeva, sa jednom sam posle presla u poznanice i cak joj pomogla oko necega jer je to nesto bilo puno vece oko onog sto me ljutilo (zeznula me oko sitnice a posle je bila zivot/smrt situacija) ali ... zato mi se desilo da me osoba kojoj sam verovala zeznula oko posla kad sam bila u groznoj financijskoj krizi i posle me zvala jer joj je hitno trebao neki broj telefona i ja sam je ignorisala dok nije prestala da me juri

tako da je svaki slucaj inidividualan
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by Kiwi
Umem nekad da oprostim, nekad previdim i zaboravim.. nekad se napravim blesav.. a nekad iz inata ne oprostim!

Mislim da nije dobar naziv ''došla maca na vratanca'' već može ''došla krmača pred avlijski kolski ulaz!''
Joj :smeh: pretera ga bas :kiss:
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Desavalo se al' ne bas tako...dramaticno.

Vise je bilo da su ti koju su me na neki nacin pljuvali ili ogovarali a cak me nisu ni poznavali odlucili da ipak zele da me 'upoznaju' odjednom.
Samo tad ja nisam bio zainteresovan.

:piski:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Kiwi

Joj :smeh: pretera ga bas :kiss:
Dosla krmaca pred utovarni gejt gaviloviceve fabrike za preradu mesa?

Jao jao, kad sam vec tu. U fabrikama za preradu zivinskog mesa imaju neke robotske gumene ruke sto cerupaju pilice.
By ...Sitnicava...
Ako vidim da je osoba svesna da se ponela loše prema meni i osetim kajanje,
pomognem uvek.
Mada, pomognem i kada ne vidim pokajanje.
Vodim se onim "ako je neko stoka, ne moram i ja".
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!