Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Od sada svakog chetvrtka od 18 h imacjete priliku da pogledate neke od kultnih lesbian filmova . S’obzirom da je club tog dana za zhene otvoren od 18h-02h , u periodu do 21h , akcenat cje biti stavljen na multimedijalne sadrzhaje , dok cjete od 21h mocji da uzhivate u klubskoj atmosferi , gde i dalje postoji mogucjnost da se radno vreme cluba pomeri za kasnije , shto apsolutno zavisi od vas ...

Od 18h : “ Kissing Jessica Stein “ (2001)

Synopsis :

A woman searching for the perfect man instead discovers the perfect woman in this romantic comedy. Jessica Stein (Jennifer Westfeldt) is a woman with a solid career as a copy editor, but her love life isn't much to write home about; she's been through a long series of disastrous first dates that refuse to evolve into second dates, and the well-intended advice of her best friend Joan (Jackie Hoffman) and former boyfriend Josh (Scott Cohen) isn't helping a bit. One day, Jessica is scanning personal ads in the newspaper with her friends, and she sees one with a quote from her favorite poet. Jessica reads on to discover that she has a lot in common with the person who placed the ad -- too much so, since it turns out the notice is from a woman, Helen Cooper (Heather Juergensen), who manages an art gallery. Jessica figures it would at least be nice to hang out with someone who shares her interests, and she gives Helen a call. Jessica and Helen quickly strike up a close friendship that evolves into something more intimate, though neither of them has ever been involved with another woman ... and Helen is a bit more avid about her new romantic horizons than Jessica. As their relationship progresses, Jessica finds herself struggling with her feelings about her new sexual outlook, and she isn't sure how to break the news about her relationship to her mother (Tovah Feldshuh) as she tries to decide if she should bring Helen along to her brother's wedding. Kissing Jessica Stein was based on the off-Broadway play Lipschtick, which was written by Jennifer Westfeldt and Heather Juergensen, who starred in the original stage production as well as this film adaptation; the film won both the Critics' Special Jury Award and the Audience Award at the 2001 Los Angeles Film Festival.

Od 19 : 30 h : “Imagine Me and You ” (2006)

Synopsis
Rachel and Heck, long time friends and lovers, finally tie the knot, and during the celebration, Rachel starts a friendship with their florist, Luce. And while Rachel originally intended to match her new friend, Luce, up with her husband's friend, Cooper, she soon finds out that Luce is a lesbian. During the course of their friendship, Rachel starts to question her own sexuality. And though she comes to realize she may have feelings for her new friend, Rachel must decide who she will ultimately find the most happiness with: Heck, her new husband who is also adored by her family, or Luce, who has turned her life and everything she thought she new about love upside down.
• Actors: Piper Perabo, Lena Headey, Matthew Goode, Celia Imrie, Anthony Head…

od 21h : Dj Zoe

- Electronic & pop music

Ulaz u klub je besplatan . Dodjite kako bi ovo obichno veche zajednichkim snagama zaista uchinili potpuno nashom vecheri , onako kako samo mi to umemo , kao I da bi ono nastavilo da postoji iz nedelje u nedelju …Casual happening koji nam je oduvek bio potreban. …

Hope to see you all there :)

Dj Zoe
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Jaaaaaaa cetvrtkom nikad necu moci :( moram na karaoke :D
eee ali lepo se provedi'te :kolo:
Korisnikov avatar
By Hys.
sta je ovog cetvrtka? filmski manijak spiking
:volinevoli:
@tessio avatar ti je bas lep, mogla bi ja da uradim tako neki fejd aut sa facom:hyper:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Duh_iz_Konzerve
ehhhhhh da je samo avatar lep:D :D :D
da li ti to impliciras da je tessio lepa ? : potpuno namerno je ocigledna : :cheer:
jeste, wepa je, i wepo igra uz srpski nju vejv 80 tih:saksofon:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Originally posted by devokICA
da li ti to impliciras da je tessio lepa ? : potpuno namerno je ocigledna : :cheer:

Maaa jooooooooooooook :trep:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by devokICA

Maaa jooooooooooooook:trep:
tako sam i mislila:kolo:
Korisnikov avatar
By Egmont
Ali 14. 11?! :) Da nije ovaaaj 23. 11? :)
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Egmont
Ali 14. 11?! :) Da nije ovaaaj 23. 11? :)
ispraviljeno :)
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by tessio

- Electronic & pop music

Dj Zoe
:lol: :lol:

ti cesh pushtati pop muziku..?? :puzzle: :lol: :lol: To je neka za'ebancijaa? a? a?

:gitara:
Korisnikov avatar
By Egmont
Nije, dobro je to radila i prosli cetvrtak :P
Originally posted by zbunjena

- Electronic & pop music

Dj Zoe

ti cesh pushtati pop muziku..?? :puzzle: :lol: :lol: To je neka za'ebancijaa? a? a?

Korisnikov avatar
By Paki
:eviltrep:

:P
By жњ
Originally posted by zbunjena

- Electronic & pop music

Dj Zoe

jao cuti, zaista ocje! smekshala je :usamljen:

a za tessio`s avatar, pa znate kako - pretty people look pretty on picks :smug:
By Bombina
aha tessio slikala si negde u kalemegdanu :nokti:
e rado mogu da dodjem ,pustimo da uzivamo :iskusenje:
Korisnikov avatar
By tessio
Pazz ovako :
Nabavih bash juche svezheg electro-deep-techno -a ,
a prekjuche progressiveee,
a u subotu mi stig'o paketicj sa deep housom , electro-housom i onim zvoncavim jazzy housom,
a pop-a uvek nosim u dzepu :opatica:

tak da
ja cjem gledam u vas , pa shta mi "energet'chki" date , dam i ja vama :curka:

:)

:kolo:
By Bombina
tessio varas a mislis gledas lepotu :D
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Originally posted by Paki

Pa ftaaaaaa cam' cad zgjeshio:D :D :D
Korisnikov avatar
By Paki

:lol: Nisi, dušice, ništa zgrešila bwe... Taj :eviltrep: je simbol za je'nu forumašicu, znamo je oboje... nije teško pogoditi... :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
a jeLL smem ja da doneSSem r'n'b?? :kokice:

no, oUzbiljno saad, zene Qkaju i Qkaju i onDA dobiju sanSu, i naRafski nece da je iskoRisste onako i onoliko koliKo mogu... pih, eTo sta se desava kaD se leZbe tretiraju jednako. ja sam za to da nam se SVA prava uKinu: tipa nema hRane, piSSkis samo sredom 3.00-3.02 , zaboUrafiti na mejk aut (doduSSe neki od nas su olREdi u tom tripu :cobanica: ) i sFa ostala ziv zadovoUljsstva.

coVEce, imamo super klub u sreD centra, doBru atmosveru, poZnate i nepoUznate cice, odliCnu mjuzu, filmove na plaZma ekranima, jeFtina pica, prijaTan enterijer, raDno vreme je klizno (shodno naSSim zeljama) ...
ALLIANCE IZ SIMPLY BEGGING -USE ME, TREAT ME LIKE A WHORE !! .... hmmmmmm, mejbi nat d leSSt part (ic a prad'kt of maj sik , sik majnD), bat stillllllllllllllllll

miSSim , liCnou me boli tZitZa da li je tamo 30 ili 100 ljuDI , meni uVIk supeRR, neGo me poCinje iritirat cinjenica da se goMila zena ponaSa krajnje moUronski (ok, miSSim, jasno mi je TO zivotno, ali zasTO opet i baSS u oFOj situaciji? .... nastaFitii socioLosko ispitiFanje... )

toL'ko od mene

p.s. na faJrontu ja peFam cecU i jecu. oUzbiljno :peva:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Kittrie
plizzz,plizzz,plizzzzzzz

plizzz, plizzz, pliiizzzzzzz

:spin:
Korisnikov avatar
By Hys.
@ devokICA

:dancing:

:misli:

:grin: :kiss:
:yes: :kiss:
Korisnikov avatar
By Val

no, oUzbiljno saad, zene Qkaju i Qkaju i onDA dobiju sanSu, i naRafski nece da je iskoRisste onako i onoliko koliKo mogu... pih, eTo sta se desava kaD se leZbe tretiraju jednako. ja sam za to da nam se SVA prava uKinu: tipa nema hRane, piSSkis samo sredom 3.00-3.02 , zaboUrafiti na mejk aut (doduSSe neki od nas su olREdi u tom tripu :cobanica: ) i sFa ostala ziv zadovoUljsstva.

coVEce, imamo super klub u sreD centra, doBru atmosveru, poZnate i nepoUznate cice, odliCnu mjuzu, filmove na plaZma ekranima, jeFtina pica, prijaTan enterijer, raDno vreme je klizno (shodno naSSim zeljama) ...
ALLIANCE IZ SIMPLY BEGGING -USE ME, TREAT ME LIKE A WHORE !!

Pametno zborish dete, al' ne vredi. Neki ljudi jednostavno ne zele da im bude bolje. Ko ce posle da kuka? :nerd:

A prostor je skroz simpa! Samo, cetvrtak mi se cini malo nepovoljnim, bar shto se tice populacije koja radi.

:cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By tessio
Kittrie carice , ne treba da donosish - ima dva diska onih tvojih hitova
:harmonika:

dosta ti je :P

:kiss:
Korisnikov avatar
By tessio

ALLIANCE IZ SIMPLY BEGGING -USE ME, TREAT ME LIKE A WHORE !! .... hmmmmmm, mejbi nat d leSSt part (ic a prad'kt of maj sik , sik majnD)

:giggle: :jazzva:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve

:lol: Nisi, dušice, ništa zgrešila bwe... Taj :eviltrep: je simbol za je'nu forumašicu, znamo je oboje... nije teško pogoditi... :D

Ljubim te ja bas u tu forumashicu:dancing:
By Bombina
et etc kittrie bas vala i to ja mogu slusati a tessio vise ima
Korisnikov avatar
By m..
Ajd sad malo filmova u kojima ima nekih explicitnijih scena, sa ona 2 sam bila ubedjena da, kad bi zamenili jednu cicu Hju Grantom, niko ne bi ni primetio. :P
Plus, odmah da kazem, zauzimam shankic, oko toga nema pregovaranja.
Korisnikov avatar
By mary
sta ce biti sledeceg cetvrtka(30.11.)?
Ako nas ne spreci visa sila, dolazimo zena mi, ja i neka inostrana ekipa :giggle:
Korisnikov avatar
By radoznala
ti+ja=subota= :eya: =
= fajront kad bude trebao da bude, tj. da ga ne bude :)
:kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!