Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Loni
Žao mi je što sam trolovao slicnu temu, postavljenu pre desetak dana, ali pomirite se s tim da jedino ja imam autorsko pravo na ovo natjecanje (Izmislio ga 2004), pa se najviše i pitam :D

IZBOR 2006

biće različit od prošlogodišnjih jer će se glasati tajno.
Kad se glasa javno, ljudi manipulišu, namerno ne daju favoritu glasove da bi neko drugi dobio i glasaju po dogovoru ili za svoje prijatelje, zaboravljajući da se ovde glasa samo za postove, a ne za osobu u privatnom životu
i da nije fer glasati za najbljeg prijatelja iz života, ako je na forumu bled i nezapažen.

Svaki forumaš glasaće po evrovizijskom principu i sve glasove predati paralelno trojici forumaša, koji će glasove brojati.
(kad bi bio jedan mogao bi da vara)
Sva tri brojača moraju imati identičan zbir i tablicu.

U četvrtfinalu glasaće se od 1 do 15 decembra tako što će svako svoje glasove slati na sve tri mejl adrese (ili na tr privatne poruke). Svako ima pravo da glasa za koje god nikove želi. Ko ne bude glasao biće diskvalifikovan iz daljeg takmičenja. Svako ima pravo samo jednom da izmeni svoje glasove.

- 15. decembra objavićemo dosadašnje glasove i izabrati 24 takmičara, koji će ući u polufinale.
U polufinalu će se glasati samo za ova 24 takimičara, takođe tajno i takođe na 3 adrese. To glasanje trajaće od 15. decembra do nove godine.

- U finale će se plasirati samo 4 takmičara sa najvećim brojem glasova.

Svako od četvorke napisaće svoj blog-dnevnik s temom ,,Da mi foruma nije'', u kojima će opisati kako iz njegovog ugla izgleda forum i forumaši.
Ostali forumaši će svakom od četvoro finalista moći da postavlja pitanja u specijalnoj temi, na koje finalisti moraju da odgovaraju u duel-temi.

Oko 15. januara, postavićemo direktnu anketu sa imenima četvoro finalista, gde će pobediti onaj s najvećim brojem glasova. I biti proglašen za zvezdu foruma 2006.

NAGRADE: E to je ono štao tek treba zajedno da osmislimo.
Mislim da bi zvezda foruma trebala da ima pravo na redovan blog na forumu, kad se blogovi budu uvodili.
- Izlazak sa forumašima, koje on želi da upozna i to na njihov račun.
- Skupićemo pare za neku knjigu, stvar itd.

DAKLEm, u ovoj pripremnoj temi zadatak nam je da nađemo tri dobrovoljca, koji će brojati glasove (a da se ostali forumaši slože u izbor)
- Možemo da raspravljamo o poklonu, o tome da li osobu sa više nikova treba da tretiramo kao jednu ili više takmičara (Ukoliko je zaista izumela originalni identitet kao Daliborka, mislim da joj treba priznati autonomnost)
I o svemu šta vas zanima.

ISTORIJAT TAKMIČENJA

2004: Pobedio NJUŠKALO, drugo mesto osovjio je forumaš NOKIA, koga već 2 godine nema na forumu), dok je bronza pripala meni.

2004: U natjecanju koje ja nisam organizovao (običnoj anketi) pobedio je Kupper. Ipak ovo je bilo jedino takmičenje te godine pa se priznaje rezultat.

2005. Pobedio Deni. Drugo i treće mesto nisu određeni (delili su ga Kiwi, Kupper, Unicorn i Avalon) jer je glasanje prekinuto usred finala zbog žalbi određenih forumaša da se u finalu došlo do zavere protiv Denija i namernog neglasanja za njega od strane ,,određenih'' lobija.
Pošto je se mnogo njih potpisalo, glasanje je prekinuto i Deniju se priznala pobeda.

Da li će Deni, Kupper ili Njuškalo uspeti da odbrane titulu?
Hoće li zasijati neka nova zvezda?
Da li će po prvi put pobediti osoba ženskog pola?
Saznaćemo u narednom periodu.

Dotle očekujem predloge...
Korisnikov avatar
By Kupper
xuz
Delete

(najaktivnije su bile cini mi se)
Korisnikov avatar
By Delete
Mi sad treba da predlazemo takmicare, ili...taj deo mi je samo nejasan :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Loni
Ma jok. Mi sad predlažemo brojače glasova.

Dakle, ko hoće da žrtvuje svoju mejl adresu i da broji glasove (troje nam trebaju).
Stići će mu oko 50 mejlova na kojima je ime forumaša, koji glasa i imena onih za koje glasa od 1 do 12 (bez 9 i 11)

Takmičari smo svi mi.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Gorski vilenjak
Ma jok. Mi sad predlažemo brojače glasova.

Dakle, ko hoće da žrtvuje svoju mejl adresu i da broji glasove (troje nam trebaju).
Stići će mu oko 50 mejlova na kojima je ime forumaša, koji glasa i imena onih za koje glasa od 1 do 12 (bez 9 i 11)

Takmičari smo svi mi.
Mogu ja da budem brojacica glasova :)
Korisnikov avatar
By Loni
Ok. Ja se slažem.
Ukoliko te bude podržalo još dvoje, postavićeš tvoju e mail adresu.

Ali ne bi smeo da se javi iko ko sumnja u tebe.
Korisnikov avatar
By blenta
ja sumnjam u dilitushu
:vudu:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Pa sad, ne znam bas koliko je ovakav proces glasanja praktican.
Ne poricem da je interesantan, ali slutim da ce doci do VELIKE ZBRKE I FRKE.
:zavera:
Korisnikov avatar
By tramp
hocu i ja da brojim, naravno samo ako nema jos puno drugih koji su zainteresovani :) ... a podrzavam Delete kao brojacicu

Pitanje - ovo znaci da svi treba da posalju mail brojacima/cama sa forumskim nikom uz mail? da li je nekome problem sto ce brojaci/ce imati email za pola foruma?
Korisnikov avatar
By bgg
glasajte za mene,necete se pokajati!

predizborna kampanja je pocela i medju gay populacijom
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by mladunac
ja sumnjam u dilitushu
:vudu:
I ja u tebe...cim sam cula da neces da kazes tacan datum rodjenja, odmah si mi bio sumnjiv...al` nema veze...proverila sam ja tebe vec :wink:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by bgg
glasajte za mene,necete se pokajati!

predizborna kampanja je pocela i medju gay populacijom
Tek se ispililo ono bi:)

tramp, delete i Gorski za brojace/brojacice:procitajpravilnik:
Korisnikov avatar
By Escobar
i ja sam za to troje kao ziri!
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa.. razlika izmedju glasanja na forumu i na mail je to sto neko moze da otvori trista mailova i salje ko lud a na forumu 3 nedelje od registracije ne moze da glasa nigde :) )
Korisnikov avatar
By iJazz
Oke... evo predlog: glasa se na u2u, pri čemu ne mogu glasati korisnici koji su registrovani tu negde oko početka glasanja :D .
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Dobro, samo pozurite sa odredjivanjem tog troclanog tela koje ce prebrojavati glasove, jer ja ostajem pri glasovima koje sam vec javno iznela u temi koju je je Gorski Vilenjak stavio van snage.
Dakle, samo cu te glasove proslediti troclanoj komisiji i gotov pos`o.
:cookie:
Korisnikov avatar
By *deni*
I ja cu, kao i Seka, proslediti svoje ranije javno objavljene glasove, kada se bude formirala troclana komisija.

Za clanove komisije kandidujem sledece korisnike:

1. tramp
2. Delete
3. kiss addict

U njih tri nekako imam najvise poverenja.
Gejevi, dosadasnja praksa je pokazala, svi odreda imaju neobicnu sklonost ka prekrajanju izborne volje,primeni cudnih matematickih pravila prilikom sabiranja poena i uopste svakojakim marifetlucima i nepodopshtinama kada su ovakvi izbori u pitanju.
:smeh:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by unic0rn
pa.. razlika izmedju glasanja na forumu i na mail je to sto neko moze da otvori trista mailova i salje ko lud a na forumu 3 nedelje od registracije ne moze da glasa nigde :) )
da ali ako glasa kao korisnik/ca i ako se odjednom pojavi 300 korsnika/ca sa novim nikovim i svi glasaju za istu osobu to ce biti mao cudno, ne?
By Dionysus
Mogla bih ja da brojim glasove, posto sam nova i skoro nikoga ne poznajem licno, pa sam neutralna.
A i ima 12 mail adresa, tako da nikakva steta da zrtvujem jednu :) )
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by *PiNkLoVe*
Mogla bih ja da brojim glasove, posto sam nova i skoro nikoga ne poznajem licno, pa sam neutralna.
A i ima 12 mail adresa, tako da nikakva steta da zrtvujem jednu :) )

Ali upravo zbog cinjenice da si nova, ja ne mogu da te podrzim :lol:
Korisnikov avatar
By Morpheus
A sta kao nagradu dobija buduca zvezda foruma?
Korisnikov avatar
By gorilica
Mislim da bi u žiriju trebalo da budu članovi sa malom verovatnoćom pobede, a Tramp i Delete su jedne od favoritkinja, tako da će biti osporavanja.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja mislim da bi morao biti Gorski vilenjak kao autor takmicenja (naravno ukoliko zeli da broji glasove). Onda Jukie, on je brojao prosle godine i bio je super, mada se posle nesto ljutnuo, pa opet - ukoliko to zeli. I svakako onda i jedna zena - Tramp, Delete ili PinkLove.
Korisnikov avatar
By Kupper
Ono sto je Jazzva napisao bi, cini mi se, najtacnije pokazalo pravo stanje stvari. I slazem se za datum registracije.
Korisnikov avatar
By jukie
Slažem se sa Jazzvom i Kupperom. Nego pošto sam favorit ne mogu da brojim glasove :sesir:
Sad malo ozbiljnije: nisam pazio ko je šta pisao... ajoj ala me mrzi da se vraćam i analiziram postove od cele prošle godine... i nekako ove godine mi utisak nisu sami postovi (svi nekako razmišljaju na sličan način) nego opšti feeling koje prisustvo te osobe stvara na forumu... i npr ne znam pod kojim je nickom gorski pisao cele godine kada se tek sad pojavio pod ovim...
Korisnikov avatar
By jukie
btw meni se jako sviđa način glasanja, blogovanje, duel-teme (ako su za četvoro možda da se ne zovu duel), navedeno u prvom postu na vrhu, ali se plašim da će opet na pola da dođe do drastične promene plana
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by gorilica
Mislim da bi u žiriju trebalo da budu članovi sa malom verovatnoćom pobede, a Tramp i Delete su jedne od favoritkinja, tako da će biti osporavanja.
hm ... meni je dosta sto sam Miss leta 2006 pa mogu i da se dobrovoljno odreknem nominacije ako sam korisnija kao brojalica :trep:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by tramp
Originally posted by gorilica
hm ... meni je dosta sto sam Miss leta 2006 pa mogu i da se dobrovoljno odreknem nominacije ako sam korisnija kao brojalica :trep:

Savrseno...Onda mozda najzad i pobedim posto sam 2 godine zavrsavao kao prva pratilja :lol:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by avalon

Savrseno...Onda mozda najzad i pobedim posto sam 2 godine zavrsavao kao prva pratilja :lol:
Dodji kod mene da te isfeniram i ima da dobijes najvise glasova publike
:tos:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!