Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Trazim obicnog psa, avlijanera, ne puno starog, ali ne mora biti ni stene, za zivot na selu! :)

Molim Novosadjane koji znaju za pseto koje odgovara opisu da mi se jave do petka, jer tada putujem i treba da vodim i njega.

Bitno je da je muzjak (jebi ga), i da nije male rase......nesto malo vece.......i treba mi sad do ovog petka. Ako ne nadjem, posle cu pustiti potrazioce da se sami snalaze, jer ko zna kad cu ja opet tamo :lol:

`ajte, molim vas.....ako ima neko da mu se oko kuce/zgrade mota neko kuce ili znate nekog ko bi poklonio, nije bitna rasa.....
:peace:
Korisnikov avatar
By jukie
Zar se kuče koje je već naviknuto na teritoriju neće samo vratiti nazad odakle je došlo? Možda je ipak bolje da se proba sa štenetom?
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne mogu da uzmem stene jer ljudima na selu treba veliki pas.......

A tesko da ce ovaj da se vrati koliko daleko ga vozim... :auto:

Ma, zao mi je sto je sve to tako, ali kontam, bolje da bude tamo nego da ga pokupe sinteri sa ulice i ubiju.....

Ja imam psa u malenom stanu i vrlo sam osetljiva na zivotinje i mnogo ih volim, i jako bi mi bilo drago da se sa ulice skloni sto vise njih......a evo prilike.
Korisnikov avatar
By Zoe
C`mon, ljudi.........
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
veliki pas će ti se samo razboleti od tuge. pas se udomljava samo dok je mlađi od godinu dana. posle je sve teže i bolnije za nju/njega.

nazovi Orku i pitaj ih da li imaju pasa za udomljavanje. oni uglavnom imaju odrasle pse, pa je velika šansa da se tamo snađeš.
Korisnikov avatar
By Zoe
Mislis Orku ili Arku? :D

Ma, Arka nista nema, zvala sam Udruzenje Vojvodine........ :cekam: i oni su nesto kilavi...........pihh.........

Nemam pojma, mislila sam da ce biti lako naci psa lutalicu.............

Neverovatna stvar - setim se ja da pozovem gradsku kafileriju i tamo spasem neko pseto od sigurne smrti, a oni mi `ladno kazu da nemaju to u proceduri (usvajanje pasa).....

Radije ce ubiti nego dati............ :doh:

Ma, nemam reci........
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
uf, možda su i Arka. ima ta neka gradska organizacija, a ima i ova što deluje na teritoriji Srbije. ova "republička" je definitivno Orka, oni potpisuju radne peticije, izdaju saopštenja itd.
Korisnikov avatar
By jukie
Ali da li i dalje imaju pse za udomljavanje? :nerd:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!