Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Sta mislite o MATINE programu u Alijansi (ex LOTOS) nedeljom?

Bio/la sam i super je
11
46%
Bio/la sam i nije nesto
2
8%
Ne svidja mi se
1
4%
Nisam bio/la
9
38%
Ni ne znam gde je to
1
4%
Korisnikov avatar
By avalon
I ja izlazim vec drugu nedelju i mislim da je super :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Bio sam prve nedelje i bilo je odlično! Sve pohvale. Dopada mi se i prostor i muzika!
Služili su i kafu!
By Swanheart
e ja izlazim vec ...prvu nedelju...i jeste super
Korisnikov avatar
By avalon
Sunce i Jazzva dobili su neopravdane zbog vecerasnjeg odstustva :P
Korisnikov avatar
By Dina
Bila sam veceras i bilo je super - samo mesto i muzika... ali ipak mislim da bi bilo bolje da je vise ljudi, ne mislim da je prepuno ali bilo je bas prazno...
By Swanheart
ljudiii gde ste vi bili veceras:blenta:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Dina
Bila sam veceras i bilo je super - samo mesto i muzika... ali ipak mislim da bi bilo bolje da je vise ljudi, ne mislim da je prepuno ali bilo je bas prazno...
Kako to izgleda?
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by 2Q2Bstr8
a zašto ne služe kafu?
Moj drug je naručio i dobio nes-kafu! :kafa:
Korisnikov avatar
By iJazz
Originally posted by avalon
Ja imam sasvim dobro opravdanje Slika.

BTW, služe kafu...
Korisnikov avatar
By Paki
Ja bejah OPRAVDANO odsutan...... Na moju i (valjda) njegovu veliku žalost... :sigh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by avalon
Uh, baš volim da bežim sa časova iz večernje škole! :sunce:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by jukie
Kako to izgleda?
Pa lepo :D Separei sa strane, tisa muzika pa moze da se prica, prijatno neko cini mi se crvenkasto osvetljenje... i tako... Najbolje doci i videti! :wink:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
ispravka - crveni zidovi. :) mesto je genijalno. bio sam pre godinu i pol dana na nekoj zurci i, neavno, nisam uopste prmetio kako mesto dobro izgleda. mogu da zamislim unutra jos oblak dima, neki bendic, crnkinju koja toci jazz/bluz(d).. a vala mogu da zamislim i neku trandzu koja zabavlja sire narodne mase. :)

mozda ponesem riziko sledeci put, taman je vreme od 6 pa do 12 pogodno za takve aktivnosti. :)
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Paki
Ja bejah OPRAVDANO odsutan...... Na moju i (valjda) njegovu veliku žalost... :sigh:

takodje .... :kisa:

takodje mislim da bi trebalo SVAKI DAN da radi

onako da je opustenija atmosfera popodnevna kafa ...
listanje nekog chasopisa .... fina muzika ....

a iskreno ... cenim da cju pre tako nekog novog upoznati :D
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Mr Dee
ispravka - crveni zidovi. :) mesto je genijalno. bio sam pre godinu i pol dana na nekoj zurci i, neavno, nisam uopste prmetio kako mesto dobro izgleda. mogu da zamislim unutra jos oblak dima, neki bendic, crnkinju koja toci jazz/bluz(d).. a vala mogu da zamislim i neku trandzu koja zabavlja sire narodne mase. :)

mozda ponesem riziko sledeci put, taman je vreme od 6 pa do 12 pogodno za takve aktivnosti. :)
Pa da, znam da nesto bese crvenkasto :lol: Ja sam isto usla na jednu zurku pre nekog vremena i bilo mi je skroz bzv jer je bila neka guzva zagusljivo, odmah smo i izasli. Isto sam tek sinoc uocila koliko je mesto lepo...

Nisam znala da volis i imas riziko, mogli smo sinoc da igramo... Ja sam nekad igrala cesto tu igru, samo sam bila nezgodna jer jako volim da pobedjujem a drugi igraci jako ne vole da gube... :giggle:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja nikako da ufatim slobodnu nedelju :sigh:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Mr Dee

Pa da, znam da nesto bese crvenkasto :lol: Ja sam isto usla na jednu zurku pre nekog vremena i bilo mi je skroz bzv jer je bila neka guzva zagusljivo, odmah smo i izasli. Isto sam tek sinoc uocila koliko je mesto lepo...

Nisam znala da volis i imas riziko, mogli smo sinoc da igramo... Ja sam nekad igrala cesto tu igru, samo sam bila nezgodna jer jako volim da pobedjujem a drugi igraci jako ne vole da gube... :giggle:
hehe. volem jako. :) i imam bas fensi komplet. :) lici podosta na ovo:

Slika

a tu je i nocturnal-ov bas celik ako se odluci na taj veliki korak. :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
To zfuci difno! :sweet:
Jos da uvedu grickalice neke u svoju ponudu, i dobititjemo nas prfi mali gay veseli kutak. :goran:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
bolje neke ogromne sendvice sa egzoticnim punjenjima. :eevil:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!