Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Escobar
Ne znam da li postoji, nesto ne nadjoh ovakvu temu, ali ideja je da svako podeli slike Beograda koje su mu prirasle za srce. Svoje, tudje, nije bitno. Za pocetak, slika koja me ocarava...

Slika
Korisnikov avatar
By deželaš
o bože, escobare, pretvaraš se u najgore setne gasterbajtere :lood:
By Ulix
Jesi li to slikao onda kad smo se nas dvojica tuda setali (peske sve do Gardosa) ili onda kad si imao tvoju cuvenu So Far Away setnju?

Slika je diiiiivna :love:
Korisnikov avatar
By Escobar
o moj boze, zasto svako ko voli Bg mora biti 'setan gastarnajter'??????
By жњ
zaista lepa fotografija, lep ugao i kompozicija ali nervira me taj splav :komp:
Korisnikov avatar
By Escobar
e slika je profi, a ja imam istu, onda kad smo se ti i ja setale, samo u dnevnom izdanju. savrsena je....
By Ulix
pa da, ucinilo mi se da je suvise dobar kvalitet za sliku napravljenu na mobilnom :)

i ja imam one ogavne fotke sa mojim starim telefonom (sad kad imam ovaj fency, gde mi je kraj :) )
Korisnikov avatar
By Escobar
pa ti podeli svoje nove fotografske sposobnosti sa nama :) :)

i da, ja i dalje cekam svoje slike....:zev2:
By Ulix
ne mogu da ih prebacim sa onog govneta od telefona, kad ni jedno dugme nece da radi :cupakosu:

radim na tome... :elektro:
By жњ
@JAzzva

Najvise mi se svidja ona sa mosta. Simbolizuje shtroku i sivilo naseg velegrada. Da li si ti autor? ;)
Korisnikov avatar
By iJazz
:yes:

BTW, ima još tih sa štrokom i sivilom, ali ih nisam hteo stavljati :D .
By жњ
Originally posted by Jazzva
:yes:

BTW, ima još tih sa štrokom i sivilom, ali ih nisam hteo stavljati :D .

pile moje talentovano :jumphug: :kiss:
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Escobar
o moj boze, zasto svako ko voli Bg mora biti 'setan gastarnajter'??????
pa jebiga, ne nužno, ali ako ulogovan iz Pariza otvaraš temu "Slike Beograda" onda to MORA biti dođoška nostalgija :bye:

priložim neku sliku Vajnog Grada sutra.

@jazzva> meni je super ona iz bašte.
Korisnikov avatar
By Escobar
Ali meni de facto Bg jeste lepsi od Pariza, iza toga stajao i kad nisam ziveo ovde. Moja nostalgija, uostalom, ne bi bila vezana za Bg, obzirom da nisam iz istog. Da si malo upotrebio mozak skontao bi. :lood:
Korisnikov avatar
By deželaš
a nostalgija je samo za zavičajem, šta?

:zacepi:

edit: i nema to veze s tim šta smatraš lepšim - meni je, naprimer, subotica savršen grad, pa je ne pominjem :kija:
By SUNNY B
jel se to meni cini ili ovde ima jos ima nepopravljivih i dozivotnih zaljubljenika u beograd?

sunny smrtno :love: beograde

:leviathan:
Korisnikov avatar
By Stripi
@Jazzva
Nisi se obazirao na zabrane snimanja i fotografiranja u stanici metroa? :D
Korisnikov avatar
By iJazz
Tek su mi posle rekli za to, a u toku fotografisanja niko mi ništa nije rekao :sweet: ...
Korisnikov avatar
By Stripi
E viš, ja znao unaprijed...i ko za vraga kada sam se spuštao dole i htio napravit par fotki uvijek je bilo toliko policije :shok: svaki put bi me odvratili od te ideje....mada imam uslikanu stanicu Karađorđev park :yes:
Da ne kažem da su me ispred SIVa skoro uhapsili i pobrisali sve fotke SIVa koje sam imao na kartici :sigh:
Korisnikov avatar
By jukie
Ja uopšte nemam nikakav fotoaparat... :rida: a ima recimo nekih zanimljivih ćoškova koje bih voleo da objedinim u fotoalbum mojih omiljenih mesta
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ta prva slika je sasvim klasična "gradska" kompozicija. je l' ima neko nešto originalno?
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Moj Beogradcic :bye:

Slika nemam, ali dodajem pogled sa Mostarske petlje prema Novom Beogradu, odozgo s nadvoznjaka -- auto-put koji nestaje u perspektivi, Sava, kompleks zgrada od Usca do bloka 19a, Genex, Nemanjina i Stari grad. Nesto kao ova poslednja slika kod Jazzve samo sa suprotne strane.

:love: :kiss: :meda: :maca: :tos: :sise:

Da, mnogo volim Beograd mada mi je povremeno nepodnosljiv, ali uglavnom je najpoeticnije mesto na svetu, uz Atinu i grcka ostrva. Bilo mi je uzasno tesko da odem iz njega, cak i u Grcku u koju sam toliko zatelebacen. Sto bi rekao Kavafis,

"Okolina kuce, centra, susedstva...
Stvorio sam te u sreci i u tugama:
od toliko dogadjaja, toliko stvari.
I celo si se, za mene, pretvorilo u osecanje." (Na istom mestu)

Docim izvinite, ali ja se radujem svaki put kad dolazim u moj Beograd. Povredjivao me je kad sam bio tamo, povredjuje me i sad kad nisam u njemu, povredjivace me i kad se budem vratio, kad odlazim, dolazim i kad nisam tu. To je deo njegove tuzne, sanjive, aleksandrijske lepote.

Sto puta me iznerviraju kad dodjem, sto puta mi nedostaju ove ili one civilizacijske vrednosti, sto puta primetim kako je tuzan i siromasan, koliko je zima duga, grozna i cemerna, pa ipak... sto puta pogledam s Brankovog mosta prema Kalemegdanu i nasmesim se. Prodjem njegovim trgovima i osecam njegovu sirinu i lepotu. I to osecanje me sad cini setnim gastarbajterom?? Idi bre dete...
Korisnikov avatar
By tramp
hm .. sta je to zeleno na 4. slici?
Korisnikov avatar
By iJazz
Neka barica u Braće Jugovića... Beogradske vode :D .
Korisnikov avatar
By Allkey
A imao sam mnogo lepih sliki i ondak mi je hard riknua. :(

@Jazz: Sviđa mi se 2. Tako bih voleo da živim u okolini iste...

Nego, postaviše neki bilbord ispred nje, neće valjda da joj prave bliznakinju pored kao što je na dotičnom bilbordu? Zna li neko?

Evo par kojih sam sačuvao aploadovajući na net. :(

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika
Korisnikov avatar
By Allkey
Вииииииииииииииии, БГ ће имати близнакиње... Како кул изгледа, јеб'о слику своју...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!