Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by cokaKolika recenica!
ja sam se tek pre nekih godinu dana definisala kao lezbejka nisam ni sama sigurna zasto sam toliko cekala ali sve je to pod uticajem okoline. bila sam sa deckom pre toga i mislila sam da je sex ok i nista posebno koliko se pricalo ali kad sam bila sa devojkom to se promenilo i sada sam zavisnik od "sexa", naravno sa svojom devojkom.
Originally posted by Dinasigurno je da tu svoju prijateljicu poznajes bolje, ali ovako kad citam-jedna digresija: ako zena ne voli muskarce, ne znaci da je lezbejka.
Ja imam jednu prijateljicu za koju mislim da je lezbejka, ali mi se nikad nije outovala, verovatno nikad i nece... Vise puta sam pisala o njoj na forumu... Ona svakih nekoliko godina ima neku vezu, obicno bez seksa, kao njoj je to nebitno... Ali u nekim vezama je i bilo... Medjutim, kad ona prica o tome ja sam jos uverenija da ona ne voli muskarce... Ne moze da se izbori sa sredinom, ni sa samom sobom, misli da tako mora... Pa svako da tako razmislja i misli da mu je neko uperio pistolj u glavu pa mora da ima sex sa svojim/suprotnim polom ucinio bi to...
Originally posted by unic0rnJesu.
Pa to onda bash i nisu lezbejke, kaj ne?
Originally posted by Pakinisu biseksualne, jer nedostaje emotivna komponenta. one se nikad ne bi upustile u vezu sa tipom. ponekad i lezbejka zeli da oseti cari penetracije, ali to je cisto fiziolosko praznjenje. ja to ne bih mogla da uradim nikada jer mi seks s muskarcima ne prija. ali, imam potrebu za penetracijom, dakle, one samo imaju ise slobode i manje inhibicija od mene da to i sprovedu u delo. ipak, nije isto dildo i qrac, ali suvise je tu muskoga tela, znoja, lica, celokupnog dojma, pa ne mogu sve to saseci i ostaviti deo koji me "ispunjava". (mada ponekad u masti ostrim sekiricu :bu: )
Zar je smak sveta ako takve devojke nazovemo (ili one same sebe do�ive) biseksualkama ?
Biseksualnost ne mora biti (i naj?e�?e nije) apsolutna, tj. ima malo ljudi kojima su ba� podjednako privla?ni i momci i devojke. Naj?e�?e je sklonost ka jednom polu ja?a (od osobe do osobe je ta razlika ve?a ili manja)... Nekome ?e se ti "periodi naklonosti" smenjivati celoga �ivota i ?esto, nekome retko, a nekome ?e se povremeno javljati �elja da bude i sa svojim (ili suprotnim polom)... Sve je to biseksualnost, pojam je zaista �irok.
Originally posted by Angelina777A sta je sa onim nakitnjakom, nakurnjakom, sta vec?Originally posted by Pakinisu biseksualne, jer nedostaje emotivna komponenta. one se nikad ne bi upustile u vezu sa tipom. ponekad i lezbejka zeli da oseti cari penetracije, ali to je cisto fiziolosko praznjenje. ja to ne bih mogla da uradim nikada jer mi seks s muskarcima ne prija. ali, imam potrebu za penetracijom,
Zar je smak sveta ako takve devojke nazovemo (ili one same sebe do�ive) biseksualkama ?
Biseksualnost ne mora biti (i naj?e�?e nije) apsolutna, tj. ima malo ljudi kojima su ba� podjednako privla?ni i momci i devojke. Naj?e�?e je sklonost ka jednom polu ja?a (od osobe do osobe je ta razlika ve?a ili manja)... Nekome ?e se ti "periodi naklonosti" smenjivati celoga �ivota i ?esto, nekome retko, a nekome ?e se povremeno javljati �elja da bude i sa svojim (ili suprotnim polom)... Sve je to biseksualnost, pojam je zaista �irok.
Originally posted by odskoraBIdragi, odskoraBI, ja ne mogu da nadjem RIBU koja moze da me prati, a nakurnjak bi tu bio najmanji problem.Originally posted by Angelina777A sta je sa onim nakitnjakom, nakurnjakom, sta vec?Originally posted by Pakinisu biseksualne, jer nedostaje emotivna komponenta. one se nikad ne bi upustile u vezu sa tipom. ponekad i lezbejka zeli da oseti cari penetracije, ali to je cisto fiziolosko praznjenje. ja to ne bih mogla da uradim nikada jer mi seks s muskarcima ne prija. ali, imam potrebu za penetracijom,
Sto ne nadjes neku ribu koja se lozi na to?
Nije da zelim da te odgovorim od kresa sa tipom, cak imas i moju punu podrsku (kao da ti i treba, al' nema veze) ako ikad pozelis nesto slicno. Ja sam uvek za eksperimente.
Originally posted by Angelina777probala nije mi se svidelo uopste....Originally posted by odskoraBIA sta je sa onim nakitnjakom, nakurnjakom, sta vec?dragi, odskoraBI, ja ne mogu da nadjem RIBU koja moze da me prati, a nakurnjak bi tu bio najmanji problem.
Nije da zelim da te odgovorim od kresa sa tipom, cak imas i moju punu podrsku (kao da ti i treba, al' nema veze) ako ikad pozelis nesto slicno. Ja sam uvek za eksperimente.
Ako pozelim da eksperimentisem, javljam
Originally posted by Tiyanasta? nakurnjak ili tipa?Originally posted by Angelina777probala nije mi se svidelo uopste....Originally posted by odskoraBIA sta je sa onim nakitnjakom, nakurnjakom, sta vec?dragi, odskoraBI, ja ne mogu da nadjem RIBU koja moze da me prati, a nakurnjak bi tu bio najmanji problem.
Ako pozelim da eksperimentisem, javljam
Originally posted by Inner-Smilea seks je jebanje u mozak?! ili sam ja promasila nesto... jos jedan neuspesan pokusaj demonstracije inteligencije
Neki mushki mozak bi morao da bude prilichno "zenski" da bi mi se svideo. Kad bih i natrachala na jednog takvog, znam da oboje ne bi zeleli sex, vec bi samo pili tu hemiju koju komunikacija stvara sex ne bi bio potreban, najvishe jer kada se mozgovi spoje tela nemaju tu shta da traze.
Shta sam htela, mogu da se jebem sa bilo kime ali necu jer mi ne prija, nekako sam prestala da budem zivotinja.
Originally posted by Gorski vilenjakovo jednostavno nije tacno. a navodni razlog ti je vrh! sta je "prava" penetracija?
Kad sam se pitao zašto je lezbejki manje od gejeva. Ima ih oko 2 %, a nas 8 %, jedan prijatelj mi je rekao da je to zbog nedostatka prave penetracije.
Originally posted by Gorski vilenjaknema repove(na zalost ) ali zato ima mozak, pa ako joj treba penetracija, ima 100000 razlicitih vibrator/dildo spravica, pa udri!
ZAKLJUČAK: Na žalost evolucija je učinila svoje i naša vrsta nema repove. Da ih imamo, lezbejki bi bilo mnogo više.
(Ne pljujte me posle ovog, Milost!)
Originally posted by ^mary^Šta znam.Originally posted by Gorski vilenjakovo jednostavno nije tacno. a navodni razlog ti je vrh! sta je "prava" penetracija?
Kad sam se pitao zašto je lezbejki manje od gejeva. Ima ih oko 2 %, a nas 8 %, jedan prijatelj mi je rekao da je to zbog nedostatka prave penetracije.
Originally posted by Gorski vilenjaknema repove(na zalost ) ali zato ima mozak, pa ako joj treba penetracija, ima 100000 razlicitih vibrator/dildo spravica, pa udri!
ZAKLJUČAK: Na žalost evolucija je učinila svoje i naša vrsta nema repove. Da ih imamo, lezbejki bi bilo mnogo više.
(Ne pljujte me posle ovog, Milost!)
Teorija ti pada u vodu! Moze "to" i sa dildom!
Originally posted by anche
ma mozda i jesu lezbejke - ali su i fucked up
live and let live..
Originally posted by ms-dynamiteja ne vidim ni tracak kontradiktornosti, osim u samom nazivu teme...Originally posted by anche
live and let live..
Tako koncizno i tako kontradiktorno...ne znam zasto bi neko bio "fucked up" kao lezbejka ako s vremena na vreme ima sex sa muskarcem..
Ako znas da volis zene i da trazis vezu sa zenom a ne sa muskarcem onda je casual sex sa muskarcem nista vise nego odluka da li ces da ides da igras tenis ili primenis neku drugu gimnastiku..i ne cini te nista manje lezbejkom..
A zasto sex sa muskarcima..pa desi se situacija..razmena energije..tretiras ko da nista ne znaci..na onom mentalnom nivou..i ispadne ko tenis..
Originally posted by ancheEto, ja nisam lezbejka ,Originally posted by ms-dynamiteja ne vidim ni tracak kontradiktornosti, osim u samom nazivu teme...Originally posted by anche
live and let live..
Tako koncizno i tako kontradiktorno...ne znam zasto bi neko bio "fucked up" kao lezbejka ako s vremena na vreme ima sex sa muskarcem..
Ako znas da volis zene i da trazis vezu sa zenom a ne sa muskarcem onda je casual sex sa muskarcem nista vise nego odluka da li ces da ides da igras tenis ili primenis neku drugu gimnastiku..i ne cini te nista manje lezbejkom..
A zasto sex sa muskarcima..pa desi se situacija..razmena energije..tretiras ko da nista ne znaci..na onom mentalnom nivou..i ispadne ko tenis..
izgleda da sam nastrana, pa se ne zaljubljujem u muskarce, a seks imam samo kad sam zaljubljena u tu personu. dedukcijom dodjemo do toga sa nemam seks sa muskarcima.
inace... tenis i seks mozda kod nekoga proizvode slicne kolicine endorfina, ali za ovo prvo se placa na sat.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!