- 17 Nov 2006, 19:30
1. LTHR_YU
To mi je potpuno nepraktican nik. Tog forumaša znam vec 10 godina i potpuno mi je bezveze da ga zovem ELTIHAER JU ili ELTIEJDŽAR JU
Mislim Vule... Nik ti je poptuno demode. Najpre ta 4 samoglasnika, a zatim YU, oznaka države, koje više nema. Nadimak treba da ti je recimo PRUS. Ionako imaš pogled kao severni Nemac.
2. DEŽELAŠ
Ž i Š u istoj reči. Ma daj. Mislim šta reći, a jezik na polomiti? Zvučnije bi bilo da je deželar.
3. FOREVER YOUNG
Oh, paz' da nećeš. Još budi Afrodita pa ćeš i biti i vecno nevin.
4. BELI DEČAK
jer me potseća na Kju kluks klan i rasiste. A i nije više decak.
5. nemke18god.
A sledece godine imace nik nemke 19, pa nemke 20. Bezze.
6. sladak_decko
Isuviše pretenciozno. Razumeo bih da je naljubavno oglasnom odeljenju, ali na forumu mi je malo neukusno.
7. cony 98
jer sve što ima godinu (proizvodnje) asocira na predmet. Na vino, auto itd. Najgluplje su mi e mail adrese tipa miki2002@bla bla bla.
8. High Maintenance
Ma idi...
Ljude s ovako komplikovanim nikovima niko tako i ne zove vec se uzima neka skracena varijanta.
Haj-Mej itd.
A bolje je napisati sam za sebe skracenu varijantu nego da to drugi rade.
9. Mr.Ja
jer ga svi zovu Mrja, što lako pralazi u Mrlja.
To mi je potpuno nepraktican nik. Tog forumaša znam vec 10 godina i potpuno mi je bezveze da ga zovem ELTIHAER JU ili ELTIEJDŽAR JU
Mislim Vule... Nik ti je poptuno demode. Najpre ta 4 samoglasnika, a zatim YU, oznaka države, koje više nema. Nadimak treba da ti je recimo PRUS. Ionako imaš pogled kao severni Nemac.
2. DEŽELAŠ
Ž i Š u istoj reči. Ma daj. Mislim šta reći, a jezik na polomiti? Zvučnije bi bilo da je deželar.
3. FOREVER YOUNG
Oh, paz' da nećeš. Još budi Afrodita pa ćeš i biti i vecno nevin.
4. BELI DEČAK
jer me potseća na Kju kluks klan i rasiste. A i nije više decak.
5. nemke18god.
A sledece godine imace nik nemke 19, pa nemke 20. Bezze.
6. sladak_decko
Isuviše pretenciozno. Razumeo bih da je naljubavno oglasnom odeljenju, ali na forumu mi je malo neukusno.
7. cony 98
jer sve što ima godinu (proizvodnje) asocira na predmet. Na vino, auto itd. Najgluplje su mi e mail adrese tipa miki2002@bla bla bla.
8. High Maintenance
Ma idi...
Ljude s ovako komplikovanim nikovima niko tako i ne zove vec se uzima neka skracena varijanta.
Haj-Mej itd.
A bolje je napisati sam za sebe skracenu varijantu nego da to drugi rade.
9. Mr.Ja
jer ga svi zovu Mrja, što lako pralazi u Mrlja.