Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by FrizerkaNa zimovanje?
Sreco moja,znadem da i ti nesto radis,samo mani se tih kurvi
.Ljubomorne su,zlobne i upropastice nas rajski brak.
Cedici su trebale pare za patike za fizicko,a ti si popio malo vishe piva Jelenche i nisi ga najbolje razumeo.Ti si se u njegovim godinama provodio,
pa te sad strah da i on ne uradi isto.
Nece sreco,ja ga sa tobom vaspitavam
Vjekoslava je nadprosecno dete cim je tako nesto smuckala.Nece valjda da pravi dimne zavese kao oni glupaci na casovima hemije.
Bundu si mi sam kupio,priznajem,ali mi je doticna izasla na nos,pa mi dodje da je vratim u radnju...
Nego muzicu,puzicu moj,gde cemo mi na zimovanje?
Daleko od ovih aligatora forumasha,da mogu sami sebe za rep da grizu
Originally posted by A.F.K.A.OBSad bi kod mojih,a ogovaras mi majku tj,tvoju tastu svaki put ccccOriginally posted by FrizerkaNa zimovanje?
Sreco moja,znadem da i ti nesto radis,samo mani se tih kurvi
.Ljubomorne su,zlobne i upropastice nas rajski brak.
Cedici su trebale pare za patike za fizicko,a ti si popio malo vishe piva Jelenche i nisi ga najbolje razumeo.Ti si se u njegovim godinama provodio,
pa te sad strah da i on ne uradi isto.
Nece sreco,ja ga sa tobom vaspitavam
Vjekoslava je nadprosecno dete cim je tako nesto smuckala.Nece valjda da pravi dimne zavese kao oni glupaci na casovima hemije.
Bundu si mi sam kupio,priznajem,ali mi je doticna izasla na nos,pa mi dodje da je vratim u radnju...
Nego muzicu,puzicu moj,gde cemo mi na zimovanje?
Daleko od ovih aligatora forumasha,da mogu sami sebe za rep da grizu
Cuj, gde cemo. Pa kod tvojih u Sirogojno. Odmor za dusu i telo, a i taman naucimo Vjekoslavu da plete dzempere (da mozemo lakse da je udamo).
A sto se tice slucaja "Patike za fizicko" ta situacija je veoma moguca.
A ove kurve ja samo podvodim, ne mgu nam one upropastiti brak, vec ti rekoh "Ne moze nam niko nista..."
Originally posted by Lakiboy_nsLjubomora,ljubomora je tvoja osobina najgora:novinar:
ALO umetnik od ranije poznat kao odskora bi!!
ALO frizerka!!
Ja pokusavam ovde da utvrdim postojanje socioloskog fenomena zvanog gay-mafija a vi opisujete kako ce izgledati vas buducji bracni zivot-what the fuck?
Predlazem da pokrenete sopstvenu temu i da iznajmite sobu u nekom hotelu:
Originally posted by erkondisnTi budi Isidora,a za Tinsku se snadji na ovom forumu,Originally posted by A.F.K.A.OBa da budete srpske Thelma & Louise - Isidora Bjelica i Jelena Tinska
Mi ti dodjemo kao srpski Boni i Klajd - Ceca i Arkan (samo cu ja da prezivem u ovoj verziji )
Originally posted by A.F.K.A.OBDobro,dobro vidim da si vec poceo da balis na moje koleginice estradne umetnice.E kad je tako,onda cu prihvatiti poziv Miodraga Kostica za veceru,a ti cuvaj decu:lukavi:
Zlata Petrovic i Goca Bozinovska.
Originally posted by A.F.K.A.OBKako ti kazes
"Erkondisnovi analni dozivljaji po Tunisu"
"Hrvatskome saboru treba kurca, kurca kazem ja!"
Evo ti neki naslovi za pocetak.
Sreco, kako smao moze da ti padne na pamet da ja imam nesto sa nekom od njih dve. Zlata i ja smo samo jednom zajedno pislai iz kontenera posle zurke, nije se nista desilo...
Originally posted by A.F.K.A.OBMalo si poceo da trokiras,ali to je zbog ljubavi
Jebote, kako meni ne ide sa kucanjem...
"Pislai iz kontener"...
Sreco, zelim da me (mi) samo ti sisas do kraja zivota, i gore i dole!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!