Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by DeleteZato ste vi uvek o svemu obavesteni, doduse pogresno ali ipak obavesteni.Originally posted by petarpan
Zavrseno, ma nije moguce. Koja je presuda ako nije tajna i sto me jos vise zanima, ko je bio sudija?
Ncemo da ti kazemo.
1. Nisi blagovremeno obavesten
2. Nisi ni pandur...a kontas k`o da jesi
3. ja se samo zezam
Originally posted by avalonNisam rekao da je lupao glavom nego da je lupio glavom onako pijan dok je peglao ali vi naravno sve iskarikirate i od svega napravite dramu, to obozavate.
Pokusaj samoubistva iz zasede... Ipak je decko sam lupao glavom o zid dok je peglao
Originally posted by avalonOprostite casni sudijo, nije mi bila namera da uvredim instituciju suda, te cu u znak kajanja svoju kaznu savesno i doslovno odsluziti...
@Delite...Prekinula si sudiju u izlaganju... Tebi se odredjuje kazna od 3 dolaska u Beograd u narednih mesec dana
Originally posted by A.F.K.A.OBBravo!
Jebote, decko se do sada vec oporavio, i (verovatno) cupa obrve za vecerasnji izlazak u FLOYD...
Originally posted by petarpanUmukni
Ja tebe ne mrzim zato sto je mrznja prejaka emocija i ne bih je trosila na takve kao sto si ti, prema tebi sam potpuno indiferentna za sada, a ukoliko nastavis da mi prozivas druga bojim se da cu da popizdim, a onda to nije dobro, narocito ne za one zbog kojih popizdim. Pozdrav.
Originally posted by jugoslovenkaUmukla je...Originally posted by petarpanUmukni
Ja tebe ne mrzim zato sto je mrznja prejaka emocija i ne bih je trosila na takve kao sto si ti, prema tebi sam potpuno indiferentna za sada, a ukoliko nastavis da mi prozivas druga bojim se da cu da popizdim, a onda to nije dobro, narocito ne za one zbog kojih popizdim. Pozdrav.
petarpan
banovan
Originally posted by petarpanAPROPO mrznje. U jednom ranijem postu sam naveo da nikako ne mrzim. I stvarno je tako. Rec je (iskreno) o provokaciji. Ipak, ISKRENO mi je VEOMA DRAGO da je doticni (petarpan) BANOVAN i da necu morati da citam vise njegove budalastine!
Originally posted by *STATUS*Daklem, na kraju presuda glasi da je mali dobio 2-3 (4,5,6...) šamara i potom izbačen napolje
....radnik obezbedjenje je uleteo u WC i poceo svom snagom da udara po glavi, pesnicama i sakom klinca za kojeg svi znaju da ima samo 15 godina.... uhvatio ga je za kosu, samarao, udarao mu glavom o zid.... IZVUKAO ga je ispred vrata vukuci da po PODU kao da je ZIVOTINjA a ne covek tj DETE...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!