Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
Pa Novom Sadu svasta fali, posto nista nema.

Ja bih neku melodicnu rok/alternativnu/indi/got/njuvejv muziku, molim. :) Moze i u vidu zivih svirki.
Korisnikov avatar
By Zoe
Fali, fali.............kako `zatvorenog`?
Korisnikov avatar
By Zoe
Pa o`s ti to najaviti, ili sta?! :puzzle: :lukavi:
Korisnikov avatar
By Rei
Fali neshto shto se actually mozhe nazvati mestom za izlazak... da nije podzemna sauna, da nije gora od jeftine srbijanske kafanchuge...
Korisnikov avatar
By colorado
I obavezno karaoke jednom nedeljno!
By Mili_Vanili
Klub zatvorenog tipa u smislu, samo za ljude sirokih shvatanja, u fazonu, ljude dobre volje koji vole ludi provod i zabavu, tematske zurke po danima, karaoke, striptiz, koktel party, narodnu muziku jednom nedeljno u zavisnosti od dana u nedelji, latino haus, tehno,zive svirke...zavisi, poznate bg DJ-eve itd.
Klub postoji, ali se jos uvek pregovara o datumu otvaranja koji ce biti objavljen na ovom sajtu a ulaz ce biti ogranicen na ljude koji se najave telefonom i ulaze preko spiska zvanica, te ce tom prilikom dobiti i specijalne propusnice sa popustima i jos mnogo drugih iznenadjena.
Ako neko ima ideju, predlog ili sugestiju...neka se ovom prilikom izjasni, a uprava kluba je unapred zahvalna.
Mili.
Korisnikov avatar
By Zoe
Gay-friendly? Hoce li biti pederi i lezbejke pretuceni ili vredjani? Cisto da znamo........ :nokti:

Naravno, ja zelim neki normalan klub i opusten, ali nikako sa malogradjanskim sistemom vrednovanja.
By Mili_Vanili
Gay-friendly, naravno. Ppoenta je da to bude za ljude sirokih a ne malogradjanskih shvatanja i stavova.
Na extra lokaciji, u blizini centra sa obezbedjenim parkingom i dobrim, vrhunskim obezbedjenjem.
By Mili_Vanili
Zaista, jedan pravi, odlicno sredjen i obezbedjen klub, nije rupa, niti sauna, kulturan, a nadm se da ce se sem meni, i ostalima dopasti.
Ne zelim vise da otkrivam, neka nesto bude i iznanedjenje...samo trazim malo podrske i iskrenih komentara kao i sugestija.
Korisnikov avatar
By Zoe
Podrsku imate, osim za narodnjake, ali i za to ovde ima `musterija`........ :lukavi:

Tematske veceri su ok, samo da za petak i subotu ne `dopadnu` bas ti narodnjaci :lol:

Ne znam, moramo prvo da vidimo, pa cemo da komentarisemo, ovako nema smisla........
By Mili_Vanili
Ok. Poziv je otvoren za sve.
A datum otvaranja ce zasigurno biti objavljen na sajtu.
A sada, molim malo za komentare...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
do sada su svi obećavali tematske večeri i to se u najboljem slučaju svodilo na dva sata strane komercijale petkom uveče. nema 'leba bez narodnjaka i teško da će i ovaj klub biti išta bolji od svih prethodnih. tako da mene ne računajte u svoju klijentelu.
Korisnikov avatar
By Zoe
Kakve crne komentare ti hoces?! Nit` smo bili, nit` smo od koga culi kako je, nit` imamo pojma o CEMU TI PRICAS a hoces komentare?! :zid:

Eeeeeeeee, svasta.............:ubise:
By Mili_Vanili
----Kakve crne komentare ti hoces?! Nit` smo bili, nit` smo od koga culi kako je, nit` imamo pojma o CEMU TI PRICAS a hoces komentare?!

Eeeeeeeee, svasta.............---------

Niste bili jer klub jos uvek nije otvoren, molimo samo za malo strpljenja, pazne ili za po koju sugestiju kako bi taj klub po Vasem misljenju trebao da izgleda u smislu muzike, tematskih veceri itd.
A ja se nadam da ce u njemu biti za svakog po nesto...
Samo ne treba biti od starta negativan.
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by colorado
I obavezno karaoke jednom nedeljno!
mislim da je ovo poprilicno neizvodljivo i neprakticno
jer vi kojima je to zabava i zezanje
ne bi mogli dotji do mikrofona od ceca,jeca,viki wannabies
i od onih koji se naravno vetj smatraju ostvarenim zvezdama/umetnicama
:uljenavatru:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
bilo je pokusaja zurki u ns i znamo kako se to zavrsilo.......

......nemam nista protiv gay friendly mesta NI MALO ali da je FRIENDLY!!!

necu bre opet da mi konobari tamo ne znaju gde rade....

sve u svemu, zelim srecu...i pojavicu se da vidim...zaobicicu narodnjake.......zelim da mesto uspe....prosto....novi sad me razocarao vise puta jer se uvek sve isfuseri na kraju....

...ali kazem, dajem sansu... ako mi se dopadne imate regular
Korisnikov avatar
By colorado
A sto bi narodnjaci bili tema ijedne veceri kad oni koji to vole imaju gde da odu?

I moze taj striptiz!!!
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
E ja ne znam kako nijedan klub koji je pustao NEnarodnjake nije uspeo....
Samo na forumu ima gomila ljudi koji jedva ceka da ode na tehno,house,trance,psy i sl.....
Tako da podrzavam otvaranje kluba,ali smanjite Jecu i Cecu >> prijala bi promena i cuti nesto novo...

pozz4all
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
SUGESTIJE:
-ako otvarate gay ili gay frendly klub izbegavajte da ga otvarate u samom centru gde svi ti "malogradjani" obitavaju jer ce provokacije biti neizbezne.
-zaposlite osoblje koje ce biti obavesteno i upuceno o cemu se radi da se ne bih desavalo da se konobari šokiraju kad vide dva decka koji se vataju-to vazi i za obezbedjenje.
-ako zelite da privucete malo stariju i visoko plateznu klijentelu ne dozvoljavajte ulaz mladjim od 18 god!!
-sto se tice muzike ako hocete da poslujete isplativo pustajte sve(sto vole mladi) to ukljucuje i folk jer je realnost takva.
-ideja ulaza samo sa clanskom kartom mi se dopada ali postavite neke kriterijume ko moze da dobije clansku kartu i nih se pridrzavajte.
Toliko od mene SRETNO!!!:zvizdi:
Korisnikov avatar
By LandLord
Odlicno:D
Muzika............Definitivno elektro:dj:
A sto se tice konobarisanja,ja sam u potraznji za poslom,pa ako vam treba radnica,juhuuu...tu sam:mete:
Korisnikov avatar
By colorado
Mozda bih i ja mogao vikendom da konobarisem...
Korisnikov avatar
By Zoe
Ljudi, ako niste primetili, covek nije ni pomenuo da ce to biti gay a kamoli friendly, samo je postavio temu na gay sajtu, sto ne mora nuzno da znaci da ce to biti to sto mi mislimo.

Uostalom, ja nisam uopste negativna, vec sam, kao i Hlaefdige uveliko razocarana ponudom u Novom Sadu, a ako bi ovo tvoje bilo izuzetak, pa NARAVNO da bi dosli.......:hvala:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mili_Vanili
Samo ne treba biti od starta negativan.
Mislim da to nije ništa lično nego su ljudima bliska svakodnevna nerviranja oko Floyda, ko se u čaj opeče i u jogurt duva.

A inače ne mislim da je loše biti suzdržan pre nego što nešto počne, jer te spasava mnogih razočarenja. Ja sam npr. mlako prišao mnogim projektima jer mi je izgledalo da neće uspeti, dok su drugi skakali od entuzijazma, i posle se sve jednostavno razvlačilo dok od projekta ništa nije bilo. A kad nešto uspe, oduševljenje je još veće jer je neočekivano.
By жњ
Hoce li da radi kao kafic preko dana ili bar poslepodne? ta vrsta poslepodnevnog druzenja postaje mnogo popularnija :smug:
By Mili_Vanili
E pa ovako...
Ovo nije iskljucivo reklama niti ponuda...
Mesto ce zaista biti friendly, sto je vec pomenuto, u nekom od odgovora, friendly u svakom smislu te reci stim sto ce obezbedjenje biti mnogobrojno, veoma dobro organizovano, profesionalno i ne milosrdno u smislu odbrane kluba od malogradjanstine.
Po prvobitnoj koncepciji, trebalo bi da radi 4 noci nedeljno i to sreda, cetvrtak, petak i subota a ukoliko bude interesovanja prosiricemo i na ponedeljak ili na rad u popodnevnim casovima kao kafic.
Sto se konobara, menadzera i ostalog osoblja tice, u svakom slucaju je osnovni kriterijum za odabir 'friendly' a ne sokirani, zblanuti ili kakve li ste god vidjali do sada na nekim drugim mestima.
Takodje, ulaz nece biti dozvoljen mladjima od 18 godina a kriterijum za dobijanje propusnica i clanskih karti je vec postavljen.
Konkurs za posao u klubu ce takodje ovih dana biti postavljen na sajtu.
Unapred zahvalna na sugestijama, uprava kluba.
By fencysmurf
Originally posted by colorado
Pa Novom Sadu svasta fali, posto nista nema.
ja bik nesto da pitam.
a shta fali lounge-u? ja sam tamo bio par puta u vreme svog boravka u NS i mesto stvarno izgleda apsolutno idealno za svakojake misschiefs, posebno onaj gornji deo...

ne razumem .
By Simor
Originally posted by fencysmurf
ja bik nesto da pitam.
a shta fali lounge-u? ja sam tamo bio par puta u vreme svog boravka u NS i mesto stvarno izgleda apsolutno idealno za svakojake misschiefs, posebno onaj gornji deo...

ne razumem .
Ne fali ništa. Lounge je jedan fenomenalan klubić.
By fencysmurf
Originally posted by Simor
Originally posted by fencysmurf
ja bik nesto da pitam.

ne razumem .
Ne fali ništa. Lounge je jedan fenomenalan klubić.
pa upravo. ja da imam lounge u beogradu ne bi izbijao odatle...
By Mili_Vanili
Lounge je ekstra kafic.
To je mesto koje redovno posecujem i podrzavam ali bi ovo trebalo da bude nesto gde se ide posle par pica u Longe kafeu.
Nesto mnogo vece, pa zato i nece raditi preko dana jer vec postoji u Novom Sadu kafic tog tipa koji radi odlicno, a tako treba i da ostane.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!