Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By nickbgd
Svidja mi se Bi zena,a cini se i ja njoj.Deluje mi prilicno namazano i iskusno i ne uliva bas poverenje.
Ne znam kako bi reagovala kad bih joj prisla,pa me cisto zanima kakva su vasa iskustva?

Znaci,kako reaguju kada im pridjete i da li pricaju drugima o tome?
Korisnikov avatar
By m..
Uh, ja retko kad pridjem nekom, te ne znadem, obicno je obrnuto...
Valjda suptilno kooliranje, otkud znam, ako je neka naopaka onda ce sebi dizati ego time sto te je odbila, naravno detaljisuci prijateljima, ako ih ima, ili je to moja licna verzija paranoidnog koshmara.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Evo kako su mene dve odbile :

1. Sto se ranije nisi javila?
2. Imam decka (a lez je :lol: ... ajde kao 'bi')

(kod ove druge ima jos mnogo toga..nemam vremena sad da pisem)

Eto...tako su se zavrsila moja dva prilazenja :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Ako je 100% bi... Ne verujem da ?e te odjebati na mrtvo ime...
Ali ako samo tako deluje, a nije... Postoji šansa.

E sad... Prišla ja tako jednoj opasnoj ribi (za koju ni dan danas ne znam u kom je fazonu)... Startovala. Rekla joj da mi se sviða, da sam inlove... I tako... Prvo mi je ?estitala na hrabrosti što sam joj prišla ("malo je tipova koji bi mene startovali, a kamoli devojka, ipak je ovo Balkan..."), a onda me odvela na pi?e da pri?amo o svemu i sva?emu. Dakle, nije mi odšrafila glavu, a nije ni išla okolo da pri?a...

Ina?e, ja redovno startujem str8 ribe gde god da izaðem i uvek naiðem na odobravanje... Tako da... Ako str8 ribe ok reaguju, ne vidim zašto bi neka bi bila ku?ka. Go for it! Ništa previše loše ne može da se desi (bar ja tako gledam na stvari...), a zna?eš na ?emu si...
Korisnikov avatar
By Delete
Pa ja u principu ne muvam nikog, uvek one pridju prve do mene i...bude sta bude. Smatram da se prema osobi koja ti pridje ne treba ophoditi kao prema zivotinji, ili bicu drugog reda.
Korisnikov avatar
By m..
...osim ukoliko ima vrat deblji od glave i navijacke simbole na asesoarima...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
...osim ukoliko ima vrat deblji od glave i navijacke simbole na asesoarima...
:lol: :lol:
Korisnikov avatar
By zboO
ja zenama ne prilazim, a one nekako opet uspeju da me odbiju..... :shrug:

(i posle na chatu pitajte zasto sam zbunejna)?! :oklagija:
Korisnikov avatar
By Sandy Veverica
Originally posted by zbunjena
ja zenama ne prilazim, a one nekako opet uspeju da me odbiju..... :shrug:

(i posle na chatu pitajte zasto sam zbunejna)?! :oklagija:
:smeh: :smeh: :smeh:
e nasmejala si me do suza :radosnice:
By nickbgd
Hvala na pomoci i evo jos par detalja ako vame nesto padne na pamet...

Nisam sigurna da je bi. Ona uglavnom da ima decka i voli muskarce. Sa druge strane,vec duze vreme pokazuje na diskretan nacin da je zainteresovana za mene. Mislim da ima dosta iskustva sa muskarcima ,ali nimalo ili loseg iskustva sa zenama.
Voli da prica,manipulise ljudima i vrti sve i svakog oko sebe.Beskrajno je tvrdoglava i osvetoljubiva. To bi ukratko bio njen profil.

Potpitanje bi bilo- da li bi ovakva zena ,da je stvarno zainteresovana, prisla meni ili ??? I koliko rizikujem ako joj pridjem?

A bas sam se zatreskala...
Korisnikov avatar
By Val
A ti bi bash da ti takva zena pridje? Volish SM igrice, m? Volish da manipulishu i da te vrte oko malog prsta??? A posebno te pali saznanje da ce da ti se sveti godinama, ako je zeznesh...? :roll:

Koliko rizikujesh ako joj pridjesh? Pa ne bash mnogo, jer takve osobe nisu vredne prilazenja. Kuliraj je i ona ce ti sama prici. ;)
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by nickbgd
Potpitanje bi bilo- da li bi ovakva zena ,da je stvarno zainteresovana, prisla meni ili ??? I koliko rizikujem ako joj pridjem?
Pa priði i zapo?ni neku bezveznu temu. Nemaš šta da izgubiš. Nemo' odmah da kreneš "ja bih u krevet da te vodim"... :)

A i ova moja "strejterka" je takva, kao ta koju si opisala. Iste situacije su se meni dešavale sa njom... Ako ose?aš da je zainteresovana, onda jeste... Ne znam, u tim stvarima nekako ne može da se pogreši. Verovatno si joj interesantna iz nekog razloga (e sad, koji je to razlog... možda nikad ne?eš otkriti... jbg... ali bar pokušaj da uspostaviš neki kontakt). Ova moja je bila zainteresovana, ali nije prilazila (direktno, indirektno jeste u nekoliko navrata), a pri?ala je kako "nema problem sa tim da stavi nekom do znanja da je zainteresovana". Možda to pravilo (za direktan prilaz takvih osoba) varira u zavisnosti muško/žensko. Znaš, tipu nije problem da priðe... Ali ribi... "Ipak je ovo Balkan." Nikad se ne zna...
Korisnikov avatar
By IriS

Voli da prica,manipulise ljudima i vrti sve i svakog oko sebe.Beskrajno je tvrdoglava i osvetoljubiva. To bi ukratko bio njen profil.

ja ne znam šta bi sa mnom trebalo da se desi da se zaljubim u nekog ko ima ovakav profil (ukratko) :puzzle:

slažem se sa Val na ovoj temi :yes:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam jednom slusala jednu emisiju na radiu: kako biste reagovali da vam pridje osoba istog pola? Ono sto me je zapanjilo je bilo da su se uglavnom javljale zenske osobe koje bi reagovale jako negativno i agresivno, uopste ne razmisljajuci o toj osobi koja je prisla... Voditelj je bas nastojao da te agresivke sagledaju stvari sa druge strane ali nije uspevao... A muskarci - nijedan nije rekao da bi reagovao negativno vec ili bi porazgovarao i fino odbio, ili su se cak javljali da bi mozda i razmislili eksperimenta radi a jedan se javio da je biseksualan. Mozda je to slucajan uzorak ljudi ali ostao mi je u secanju kao obrnuto od onoga sto se uobicajeno misli.

Mislim da svaka osoba koja je iole normalna ako zeli da te odbije to ce uciniti pazljivo. Mozda ako nisi sigurna da je biseksualna da ispitas prethodno je li gay friendly, to je valjda neki pokazatelj. Prilazenje je uvek rizik ali bar ces znati na cemu si. Mislim da ti ona nece prva prici pa je na tebi da ucinis prvi korak...

Inace, meni se pre nekoliko godina dogodilo da se prijateljica moje prijateljice zaljubi u mene i secam se da mi je bila jako teska situacija. Mozda zato sto je iskomplikovano nasim medjusobnim prijateljstvima ili sto sam se prvi put nasla u takvoj situaciji (ako se ne racunaju tinejdzerske godine ali to je bilo nekako drugacije), nekako mi je lakse da odbijem muskarca, sa zenom se vise identifikujem pa mi je teze. Ali na kraju sve se dobro zavrsilo i vratilo u prijateljske tokove. Mada bas skoro kad sam je videla kod prijateljice sam pricala sa Totom da li je to samo prijateljski razgovor ili... Ali mislim da je nju zaljubljenost definitivno prosla nego sam joj simpaticna zena pa ako se nekad predomislim... :wink:
By nickbgd
Niko nije savrsen... Sve njene lose osobine staju u jednu recenicu,dok bi za one dobre bio potreban roman.

Ako joj pridjem,znace vrlo dobro zbog cega je,ma sta joj ja rekla...ne znam...
Korisnikov avatar
By tinkerbell

Isti slucaj i kod mene. Bas mi se takva svidja :ubise:

I ja :psiholog:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by kiss addict

ja ne znam šta bi sa mnom trebalo da se desi da se zaljubim u nekog ko ima ovakav profil (ukratko) :puzzle:

slažem se sa Val na ovoj temi :yes:
Al' smo izgleda jedine. :D Ostale bash takvu traze. Mada... :iskusenje:

:cvetduga:
Korisnikov avatar
By bigirl
Pa ja nešto ne biram u koga ?u se zaljubiti... To se jednostavno desi. E sad, ako je ona neka žeš?a ku?ka... Jbg, niko nije svaršen. :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
pa heBga, iskuliram ih sto brZe mogu ako je konTakt direKtan, tipa oDmah se poStavim nezaiteresovano, kulTurno pricam, ali ubrZo odem, sem ako devojKa nije eXtra za frendly pricu. doduSE, na debilna muvanja tipa, bla bla bla, BAS SI LEPA, i jos krene sa oniM puppy doG eyeS znala sam saMo da kazem HVALA i produzim dalje.... :alexis:

oFo gore ak je neko ko me niKako ne interesuje, i 100 poSSto sam sigurna da ne zElim iSta sa doticnom...

a aKo nesto postoji, a opEt nisam siGurna da je To sto mi tAd treba ili sta god, idem polako i trudIm se da budem prilicno iskreNa most of the time...

doduse, susTinski sam veliki usamljenik, i konTam da niSSam osecala da sam u vezi vec 3 god (tj, NIKAD nisam takaV kontakt osTvarila sa devojkom da Bih osecala nesTO TO, ljubav ili sTa god..., ne da saM bRez iskusTva ili da sam imala SAmo one niGht standove !!)
Korisnikov avatar
By radoznala
recimo da se kod mene taj 1 put na cudan nacin saznalo, ali brzo pripisalo mojoj ludosti
:andjelak:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Kittrie
... debilna muvanja tipa, bla bla bla, BAS SI LEPA
:nerd:

;)
Korisnikov avatar
By bambola
Posto me ta devojka jako podseca na mene,evo kako bih ja reagovala-
-u slucaju da mi se svidjas-jel zuris negde,hoces da odemo na pice?
-u slucaju da mi se ne svidjas-sorry ali nisi moj tip.Ali mozemo svakako da se druzimo...

Tako da ti ni u jednom slucaju nece pasti kruna s glave.
Korisnikov avatar
By bambola
Hvala na pomoci i evo jos par detalja ako vame nesto padne na pamet...

Nisam sigurna da je bi. Ona uglavnom da ima decka i voli muskarce. Sa druge strane,vec duze vreme pokazuje na diskretan nacin da je zainteresovana za mene. Mislim da ima dosta iskustva sa muskarcima ,ali nimalo ili loseg iskustva sa zenama.

Nije mi jasno to potpitanje-sta znaci `ovakva zena`? Zena koja verovatno i nema iskustva sa zenama? Pa pazi,ako si i sama osetila da postoje neke varnice medju vama-sto joj ne bi bila prva?
Ne vidim nikakav rizik osim da te grubo odbije ili ismeje,ali to moze da ti se desi i sa frajerom.
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Kada bih startovala devojku,morala bih da budem sigurna da je bi/lez,jer u suprotnom:jbg:
Do sad nisam startovala ni jednu.:jumphug:
By SUNNY B
dosada sam prisla samo jednom - i dobila nogu,mada mala je bila toliko pijana da nije mogla ni da stoji, pa mislim, bolje nisam mogla ni da ocekujem.

sve ostale su prilazile meni.neke sam kulturno odbila, neke sam nekulturno prihvaila a te imaju cast da mi se zovu mojim dragim bivsima.

sto se moje sadasnje gospodje tice, e to je vec bruka - gledale smo se dugo u klubu a ja sam na kraju onako hrabro i viteski poslala drugaricu da je posle 2 sata buljenja pita za ime. rezultat - nije da nije upalilo ali sam se izblamirala nacisto,pogotovo jer je kao i uvek,ona nacinila prvi korak a mladja je tri godine od mene.... :nesposobnasunny: :blush:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Mene niti jedna zena nije odbila.
Jebi ga, morate da vezbate, mace moje.
:tegovi:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Hm, da se prisetim sta je sve kod mene bilo...
Prvi put - ona je prisla meni.
Druga veza - ja njoj.
Treca veza - ona meni.
Cetvrta veza - ona meni.

U medjuvremenu - nekoliko 'startovanja' na koje sam se pravila da ne shvatam, shatro - balkan girl, pa ne kapiram! To ti je moje odbijanje... :nokti:
Korisnikov avatar
By Zoe
Pridji joj ako mislis da postoje varnice........ :deda:

Neka bezazlena prica, poziv na kafu ili izlozbu........pa ces tada skontati da li su varnice zaista bile `tog tipa` ili ti se samo ucinilo.
Ja ne bih podnela da lupam glavu toliko........

A sto se mene, tice.......ja i odbijanje ljudi :doh: To je stvarno mucenje, u pizdu materinu.........lako mi je za muskarce, ali odbiti zenu mi je tako tesko da zbog tog osecaja cak upadnem i u nesporazum i u svasta........samo zato sto mi je etsko da odmah kazem da mi se ne dopada.
Ja u zadnje vreme bas radim na tome da direktno, jasno i precizno kazem nekome da mi se ne svidja.......Doduse, nadam se da ce mi se neko i svideti, i da necu dolaziti u takve situacije.......:mazi:
By Dionysus
Ne volim da odbijam... A, ako odbijam tipa-jasno mu stavim do znanja da ne zelim nista vise od eventualnog prijateljstva sa njim, a ako je devojka, maksimalno se trudim da budem suptilna, ne zelim da povredim nicija osecanja...
A ja sama jos nikada nisam prva prisla devojci, ma koliko me interesovala, ali ko zna mozda to i ucinim... Ali, ako se to desi, znaci da mi se bas-bas svidja...ALi, ne verujem...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!