Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by RACABGa evo i raca priznaje da je bilo sranje..
posle zadnjeg sr..a u klubu ....
a poslovanja nece biti ako se nastavi ovako toga je i on svestan
Originally posted by Uniquerekao sam budi konstruktivan a ne tetka koja u jednoj ruci nosi vatru a u drugoj slamu pa po selu ide i paliOriginally posted by RACABGa evo i raca priznaje da je bilo sranje..
posle zadnjeg sr..a u klubu ....
a poslovanja nece biti ako se nastavi ovako toga je i on svestan
jadno,jadno...
STATUSE
Originally posted by lthr_yuMili nije retardiran, on je samo neuki i nevaspitani Pirocanac sa 2,5 mozdane zakrzljale celije koje ne koristi...
Uvek sam mislio da na forumum postoju ljudi koji imaju makar malo mozga... Mili86 je pravi dokaz da to nije tako
A sto se tice "Adeninke", naravnu da cu NJEGA da povedem sa sobom, a ne tebe vristecu i retardiranu zenu, nemila nicija Mili86
Originally posted by mili86Rece on odmah nakon sto mu je uspesno izvrsena lobotomijaOriginally posted by lthr_yumili86 je dokaz da ovde dolaze ne oni koji imaju makar malo mozga... nego oni koji imaju mozak u potpunosti!!!!
Uvek sam mislio da na forumum postoju ljudi koji imaju makar malo mozga... Mili86 je pravi dokaz da to nije tako
Originally posted by mili86Hmmmm. Moguce. Procitao sam negde da Mili86 (ja ga iz miloste zovem KRETEN) ima mozak. Samo nisam siguran da li je to bilo u "Neverovatno, ali NEISTINITO" ili "Cudno, ali LAZNO"Originally posted by lthr_yumili86 je dokaz da ovde dolaze ne oni koji imaju makar malo mozga... nego oni koji imaju mozak u potpunosti!!!!
Originally posted by M M and IU pravu si. Ja se ovim putem izvinjavam svim slepim misicama u menopauzi, zbog toga sto sam ih uporedio sa Milijem i zbog toga sto nisam koristio rodno senzibilisan jezik.
P.S. Nemo´ molim te da vredjas tu slepe miseve u menopauzi!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!