Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Gde ja mafijas.
Ja ni mrava ne bih zgazio (sem u samoodbrani).
Pali, ti da postanes Ceca, a mene da sjebu ispred Kontija. Taj film neces gledati, sreco.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by A.F.K.A.OB
Gde ja mafijas.
Ja ni mrava ne bih zgazio (sem u samoodbrani).
Pali, ti da postanes Ceca, a mene da sjebu ispred Kontija. Taj film neces gledati, sreco.
Znam ja da ne gazis te male gmizavce,ti sa krupnom :divljaci" svrsavas :lol:
Nisam ni mislila da te skokaju.Crkotina nikom ne treba :die:
e sto si ti neki pesimista ccccc :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja sam mislio da zelis da nasledis moje nekretnine na Dedinju. :smilegrin:

Dobro, mozes da se udas za mene. Ali troje dece da mi rodis.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Ja sam mislio da zelis da nasledis moje nekretnine na Dedinju. :smilegrin:

Dobro, mozes da se udas za mene. Ali troje dece da mi rodis.
Ma ja otpevam jedno Usce i kupim pola Dedinja
Rodicu ti ih,ako ces da ih cuvas..menjas pelene,ljuljas i pevas uspavanke...itd
dok sam ja na turneji :ribica:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Cekaj, sreco, frizerka ili pevaljka?
A i cemu sluze babe, ako ne da cuvaju unucice?
Korisnikov avatar
By Frizerka
Cekaj, sreco, frizerka ili pevaljka?
A i cemu sluze babe, ako ne da cuvaju unucice?

..I sefica i sekretarica,zena na trapezu i pevacica,za dzudo,aikido,za ples itd,ja te volim sa velikim "V" :lol:
Odmah baba da cuva, dok ti zvrndas po kaficima.Nece da moze.:obraz:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Kojim kaficima, zenska glavo?
Pa ja sam buduci bizMismen. :lol:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Kojim kaficima, zenska glavo?
Pa ja sam buduci bizMismen. :lol:
Ma ja da sam htela da se udam za Miodraga Kostica,
gosn Bizmismen,ja bih bila Natasa Bekvalac ne Ceca :lol:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
A ja da sam hteo Natasu, ja bih sad bio u Rusiji, a ne bih se ovde patio sa tobom... :kiss:
Korisnikov avatar
By Frizerka
A ja da sam hteo Natasu, ja bih sad bio u Rusiji, a ne bih se ovde patio sa tobom... :kiss:
Bio bi ti meni u reviji Standard,na onom spisku.
Zato da se uozbiljimo.
Bices bizMismen,imaces kapital u vidu troje dece i brinuces o njima.Ukoliko prokockas kapital,ja kao Dinkicka dolazim momentalis da te likvidiram :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by RED BUTTON
Originally posted by Lakiboy_ns
Ja mislim da bi osveta gay mafije bila prvo banovanje iz najboljih frizerskih salona,zatim odbijanje zaposlenih u Zara,Mexx,Springfild i sl. da te usluze(sick bastards).
A posle sledi ono NAJSTRASNIJE-ono sto je toliko strasno da se nesme ni spominjati...
:ninja: :tuc: :egzorcist:
to su sitne ribe :pionir:

nego mi da otvorimo Azil za zrtve gay mafije, a?

ili zatvor gde bi ja mogao da budem vaspitac :misli:
Hoces da otvoris novi gvantanamo bay ili abu graib
Mister Bush is that realy you??:osama:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by lthr_yu
Gay lobi postoji.
Gay mafia postoji (mada ne onako kako se vecina vas tripuje)
OH MY GODD!!!ITS TRUE!:federi:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Frizerka
Zato da se uozbiljimo.
Bices bizMismen,imaces kapital u vidu troje dece i brinuces o njima.Ukoliko prokockas kapital,ja kao Dinkicka dolazim momentalis da te likvidiram :lol:
Pa, lepa, kako da ih uspavljujem kad pevam ko macka sa smrtonosnom upalom pluca?
A i kakva si mi ti to majka kad ces samo po kafanama da pevas do zore. Treba decu da bude blam kad te vide u "SVET plusu".
Korisnikov avatar
By Frizerka
Zato da se uozbiljimo.
Pa, lepa, kako da ih uspavljujem kad pevam ko macka sa smrtonosnom upalom pluca?
A i kakva si mi ti to majka kad ces samo po kafanama da pevas do zore. Treba decu da bude blam kad te vide u "SVET plusu".
Nabavicu ti pesme Kolibrija da uspavljujes decu,a ti ces se uspavljivati sa pesmama sa mog novog albuma :kiss:
Bolje majka da im izadje u Svetu,nego na zadnjim stranama Politike :pop:
Muzicu moj,oprosticu ti svaki tiket tvoj:dancingfever:
Korisnikov avatar
By deželaš
Zato da se uozbiljimo.
Nabavicu ti pesme Kolibrija da uspavljujes decu,a ti ces se uspavljivati sa pesmama sa mog novog albuma :kiss:
ljudi niste normalni
na celoj jednoj strani se muvate i odjebavate preko tela mrtvog Arkana

:roflmao:

sjebi ga frizerka :tehno:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Zato da se uozbiljimo.
Deca se mozda i uspavaju, ali kako cu ja preziveti noc ako slusam tvoj milozvucan glasic :lol: , a nema te pored mene? I ne pokusavaj da mi uvalis lutku na naduvavanje, ili ces stvarno stajati ispred mog novog stanja na Dedinju i pevati "Vrati se, vrati, muzicu moj..."

A sto se tice publiciteta, gledaj to ovako - izadjes li u Svetu smatraj da ce se tvoja slika (pusticu da izaberes svoju omiljenu) u roku od dva dana naci na zadnjim stranama Politike.
:kiss: :kiss: :kiss:
Korisnikov avatar
By Frizerka

Deca se mozda i uspavaju, ali kako cu ja preziveti noc ako slusam tvoj milozvucan glasic :lol: , a nema te pored mene? I ne pokusavaj da mi uvalis lutku na naduvavanje, ili ces stvarno stajati ispred mog novog stanja na Dedinju i pevati "Vrati se, vrati, muzicu moj..."

A sto se tice publiciteta, gledaj to ovako - izadjes li u Svetu smatraj da ce se tvoja slika (pusticu da izaberes svoju omiljenu) u roku od dva dana naci na zadnjim stranama Politike.
:kiss: :kiss: :kiss:
Decu neces sa cekicem da mi uspavljujes,lenjivce jedan,
odmah bi da vrdas :domino: Nece moci,nece ti proci... :neto:

Slusaces me na muzickom stubu :muzika:
i cuti moj zanosan i za tebe popaljivi glas :fuck: ,
a cim otpevam vracam se u krevet kod tebe. :cheer:

Ali PAZI da te slucajno nezateknem :fuckbed: sa nekom droljetinom,
ima djoku s pomfritom da ti posluzim :evil:
Cak iako ti samo popusi :bj: ima da ti merim u mililitrima,
pa ako ima manje,tesko tebi :oklagija:

Tada cemo zajedno da izadjemo,ne u Politici,ne u Svetu,
vec na naslovnoj Pressa i Kurura sa naslovom :novinar:
"Njegova kobaja, zauvek u njenoj ruci"
:zvezda:

A dok ja nisam tu,necu ti kupiovati lutku i bacati pare na takve gluposti,
jer je tu mili moj tvoja desna ruka.. :kiss: :
..15% ustede...necemo biti bogataski snobovi
:mirnatetko:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: A.F.K.A.OB
Korisnikov avatar
By Mafijaš
Ajde, ajde, šta ste se raspričali toliko...........
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da neznam bolje bio bih uveren da se "umetnik ranije poznat kao odskora bi" i "frizerka" muvaju.
Deco za to imate u2u:okret:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB

Decu neces sa cekicem da mi uspavljujes,lenjivce jedan,
odmah bi da vrdas :domino: Nece moci,nece ti proci... :neto:

Slusaces me na muzickom stubu :muzika:
i cuti moj zanosan i za tebe popaljivi glas :fuck: ,
a cim otpevam vracam se u krevet kod tebe. :cheer:

Ali PAZI da te slucajno nezateknem :fuckbed: sa nekom droljetinom,
ima djoku s pomfritom da ti posluzim :evil:
Cak iako ti samo popusi :bj: ima da ti merim u mililitrima,
pa ako ima manje,tesko tebi :oklagija:

Tada cemo zajedno da izadjemo,ne u Politici,ne u Svetu,
vec na naslovnoj Pressa i Kurura sa naslovom :novinar:
"Njegova kobaja, zauvek u njenoj ruci"
:zvezda:

A dok ja nisam tu,necu ti kupiovati lutku i bacati pare na takve gluposti,
jer je tu mili moj tvoja desna ruka.. :kiss: :
..15% ustede...necemo biti bogataski snobovi
:mirnatetko:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: A.F.K.A.OB
"Cim otpevam vracam se u krevet kod tebe"...
Sreco, imas li ti predstavu dokle rade kafancine na Ibarskoj? Sta, ja treba celu noc da te popaljeno cekam?
A to sto sam pre toga oprao sudove, odveo decu u obdaniste, usisao kucu, skuvao rucak, oprao prozore, oprao tvoje dopicnjake i isfenirao tvoje umetke za kosu, obrisao prasinu, pokupio decu iz obdanista, odveo ih u ZOO vrt, odveo ih u bioskop, stavio ih na spavanje, procitao svakom detetu razlicitu pricu, raspremio nama krevet, i ti bi jos da ja budem budan u 4 ujutru sa sve kitom toliko dignutom da puca? Jesi li ti luda, zenska glavo? Pa koja crna ljubavnica? Nisi spomenula ljubavnika, ali ni njega ne bih stigao da imam.
Joj, gde su nestala ona dobra stara vremena kada je bilo dovoljno samo zeni da zalepis samarcinu i da ti se stvori topao rucak na stolu...
:kiss:
Korisnikov avatar
By Frizerka

"Cim otpevam vracam se u krevet kod tebe"...
Sreco, imas li ti predstavu dokle rade kafancine na Ibarskoj? Sta, ja treba celu noc da te popaljeno cekam?
A to sto sam pre toga oprao sudove, odveo decu u obdaniste, usisao kucu, skuvao rucak, oprao prozore, oprao tvoje dopicnjake i isfenirao tvoje umetke za kosu, obrisao prasinu, pokupio decu iz obdanista, odveo ih u ZOO vrt, odveo ih u bioskop, stavio ih na spavanje, procitao svakom detetu razlicitu pricu, raspremio nama krevet, i ti bi jos da ja budem budan u 4 ujutru sa sve kitom toliko dignutom da puca? Jesi li ti luda, zenska glavo? Pa koja crna ljubavnica? Nisi spomenula ljubavnika, ali ni njega ne bih stigao da imam.
Joj, gde su nestala ona dobra stara vremena kada je bilo dovoljno samo zeni da zalepis samarcinu i da ti se stvori topao rucak na stolu...
:kiss:
Ima da me cekas moj muzicu,do jutra ako treba. :kiss:
Nije valjda da me se nisi zazeleo :shrug:
Ne pevam ja po Ibarskim magistralama.Ja pevam ko Zike u Zurich-u,kod Miladina u Frankfurtu i Radoja u Becu. :muzika:

Sudovi?Rucak?Usisavanje?Pranje prozora?Brisanje prasine?- Pa mili ja placam kucnu pomocnicu zar si zaboravio?

To sto si se brinuo o deci,pa otac si im...ne nabrajaj sta si sve ucinio za njih,jer izgleda kao da se zalis i da su ti deca teret...Nemoj ovi iz Zvecanske da te cuju!!! :seronjo:

Kakvi umetak,kakvi dopicnjaci...ne lazi! Ja nosim jednom dopicnjak i onda ga bacim, jer ne mogu dva puta da se pojavim u istoj garderobi,a kosu imam zdravu i pravu i ne trebaju mi umeci.Tebi bi vise trebali,jer si oko temena poceo malo da mi celavis.Ali..uh to je onaj slatki testosteron :up:

A ako kita nece da ti se digne maco u ranim jutarnjim casovima kad slecem kuci,pa kupice ti zenche viagru,ko da je to problem i preparat od jelenovog roga i azijski sprej... :mazi:

gde su nestala ona dobra stara vremena kada je bilo dovoljno samo zeni da zalepis samarcinu i da ti se stvori topao rucak na stolu...

"Grubijane moj,neznosti mi treba...."Srce kakvi samari,to je prevazidjeno.
Romantika,strast, gili...gili...

Rucak ces dobiti od kucne pomocnice, jer cu upropastiti manikir,
ali ces od mene dobiti.... Pa misli malo o tome,sto sve da ti kazem :kiss:
Korisnikov avatar
By Frizerka
I, da, U2U je prevazidjen. :smilegrin:

Spijuni su medju nama,kvare nasu idealnu vezu
al' neka ih neka budu sada na oprezu
jer mi smo na potezu

:kiss: :love: :zvezda:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB

Ima da me cekas moj muzicu,do jutra ako treba. :kiss:
Nije valjda da me se nisi zazeleo :shrug:
Ne pevam ja po Ibarskim magistralama.Ja pevam ko Zike u Zurich-u,kod Miladina u Frankfurtu i Radoja u Becu. :muzika:

Sudovi?Rucak?Usisavanje?Pranje prozora?Brisanje prasine?- Pa mili ja placam kucnu pomocnicu zar si zaboravio?

To sto si se brinuo o deci,pa otac si im...ne nabrajaj sta si sve ucinio za njih,jer izgleda kao da se zalis i da su ti deca teret...Nemoj ovi iz Zvecanske da te cuju!!! :seronjo:

Kakvi umetak,kakvi dopicnjaci...ne lazi! Ja nosim jednom dopicnjak i onda ga bacim, jer ne mogu dva puta da se pojavim u istoj garderobi,a kosu imam zdravu i pravu i ne trebaju mi umeci.Tebi bi vise trebali,jer si oko temena poceo malo da mi celavis.Ali..uh to je onaj slatki testosteron :up:

A ako kita nece da ti se digne maco u ranim jutarnjim casovima kad slecem kuci,pa kupice ti zenche viagru,ko da je to problem i preparat od jelenovog roga i azijski sprej... :mazi:

gde su nestala ona dobra stara vremena kada je bilo dovoljno samo zeni da zalepis samarcinu i da ti se stvori topao rucak na stolu...

"Grubijane moj,neznosti mi treba...."Srce kakvi samari,to je prevazidjeno.
Romantika,strast, gili...gili...

Rucak ces dobiti od kucne pomocnice, jer cu upropastiti manikir,
ali ces od mene dobiti.... Pa misli malo o tome,sto sve da ti kazem :kiss:
Ponekad se osecam zapostavljenim...
Ceo dan se spremam za tebe, isao sam u teretanu, na masazu, u shopping, kod frizera, cak sam se i istusirao samo da bih tebi bio lep :ogledalce: , a ti si na dan nase godisnjice zapalila u Gischterzaglichifkhen da pevas. :usamljen:
Pa da li ti je karijera vaznija od rodjenog muza i decice.

Ponekad me Cedomir, Nedeljko i mala Vjekoslava pogledaju svojim tuznim nevinim okicama i pitaju: "Tata, a da li nas mama voli?". "Naravno da vas voli, dusice moje. Sto me pitate tako nesto, uopste?". "Pa, dragi nas tata, mama nikad nije tu pored nas. Nije bila tu kada je Cedica prohodao, nije videla moj skolski recital, kad je Nedeljku prvi put ispao zub nije bila tu da ga tesi. Znamo da si ti bio tu sve vreme, pokraj nas, da nas cuvas, najdrazi tatice. Ali zao mi je sto je mama propustila bitan deo naseg odrastanja, i to nicim (i jos jednom - NICIM) nece moci da nadoknadi..."
I sta ja onda njima da kazem? Ne mogu vise da im zapusavam usta sladoledom, Cedici sam skroz sjebao krajnike.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
I, da, U2U je prevazidjen. :smilegrin:

Spijuni su medju nama,kvare nasu idealnu vezu
al' neka ih neka budu sada na oprezu
jer mi smo na potezu

:kiss: :love: :zvezda:
Ne moze nam niko nista
Jaci smo od sudbine
Mogu samo da nas mrze
Oni sto nas ne vole!
:harmonika:
Korisnikov avatar
By deželaš
Ceo dan se spremam za tebe, isao sam u teretanu, na masazu, u shopping, kod frizera, cak sam se i istusirao samo da bih tebi bio lep :ogledalce: , a ti si na dan nase godisnjice zapalila u Gischterzaglichifkhen da pevas. :usamljen:

da, da... tako se osećaju žene mornara. :usamljen: ništa lično, samo me podsetilo...
Korisnikov avatar
By Frizerka

Ponekad me Cedomir, Nedeljko i mala Vjekoslava pogledaju svojim tuznim nevinim okicama i pitaju: "Tata, a da li nas mama voli?". "Naravno da vas voli, dusice moje. Sto me pitate tako nesto, uopste?". "Pa, dragi nas tata, mama nikad nije tu pored nas. Nije bila tu kada je Cedica prohodao, nije videla moj skolski recital, kad je Nedeljku prvi put ispao zub nije bila tu da ga tesi. Znamo da si ti bio tu sve vreme, pokraj nas, da nas cuvas, najdrazi tatice. Ali zao mi je sto je mama propustila bitan deo naseg odrastanja, i to nicim (i jos jednom - NICIM) nece moci da nadoknadi..."
I sta ja onda njima da kazem? Ne mogu vise da im zapusavam usta sladoledom, Cedici sam skroz sjebao krajnike.
I ja se mili moj osecam zapostavljeno,kada se vratim sa turneje,a ti kao hipnostisan umesto u mene,zvrljis u Tv i gledas utakmicu za utakmicama.
Kad treba da izadjemo na veceru,tebe nema ,jer popunjavas tikete u kladionici,a posle ides sa drustvom na fucibal,dok ja sa decom radim domace zadatke i ucim ih biologiju,hemiju i matematiku.Ja sam namerno zaboravila nasu godisnjicu,jer si ti zaboravio da mi cestitas rodjenda,a komsinica Mica je od komsije Radosava za svoj dobila najnoviju ogrlicu sa Swarovski kristalima.

Onda posto su te se deca zasitila,moram da ih svako vece uspavljujem,jer se zale da si samo upamtio Crvenkapu i da im je muka da te uopste i cuju.
Mogao si stvarno malo vise da se potrudis.
Cedica kad ti trazi kintu za grad,ti kazes "pitaj mamu" i onda ja sve to moram da iskesiram.Sreca moja sto idem na tureneje,da mi se dete ne iskompleksira od drugova pored rodjena oca koji sve pare dade na kladjenje i cigare.

Proslog meseca kada smo prolazili pored radnje sa cipelama,vukao si me za rukav da ti kupim najskuplje cipele koje si video kod nekog pevaca,sto sam i ucinila iz ljubavi prema tebi.

Tako da mili moj,ne moze jare i pare.
I ti i ja se zrtvujemo za nasu porodicu i nemoj meriti sve na kantar,ko je koliko u obavezama i koliko se ko zalaze.
Za koga radimo,nego za nas. :kiss: :kiss: :kiss:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Sreco moja, pa zaradjujem i ja nesto.
Sta mislis, da se sve ove kurve na forumu samostalni preduzetnici?
Pa dajem im po 20% od svakog seksa i po 30% od svakog pusenja koje obave po onim klubovima.

Cedica ima 6 godina, i mislim da je stvarno opravdano to sto mu ne dajem kinte za grad. To sto ti hoces da napravis narodnog pevaca od njega i hohstaplera je nesto o cemu moramo pothitno da razgovaramo!

"dok ja sa decom radim domace zadatke i ucim ih biologiju,hemiju i matematiku"
Da, i zato deca misle da je aligator u stvari mamina nova torba, a vidim i da si ih vucarala po onim tvojim kafancugama pa je Vjekoslava prvo dobila 5 iz hemije zato sto je u laboratoriji napravila spid, a potom izbacena iz skole.

A vukao sam te za rukav zato sto si ti spickala sve moje (po holandskim zakonima) posteno zaradjene pare na novu bundicu.

A naravno da se ne svadjam sa tobom, i ne stavljam stvari na kantar jer se zajedno trudimo da vaspitamo i odgajimo decu u ovom surovom, napacenom svetu bez ikakve casti i morala. :kiss:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Sreco moja, pa zaradjujem i ja nesto.
Sta mislis, da se sve ove kurve na forumu samostalni preduzetnici?
Pa dajem im po 20% od svakog seksa i po 30% od svakog pusenja koje obave po onim klubovima.

Cedica ima 6 godina, i mislim da je stvarno opravdano to sto mu ne dajem kinte za grad. To sto ti hoces da napravis narodnog pevaca od njega i hohstaplera je nesto o cemu moramo pothitno da razgovaramo!

"dok ja sa decom radim domace zadatke i ucim ih biologiju,hemiju i matematiku"
Da, i zato deca misle da je aligator u stvari mamina nova torba, a vidim i da si ih vucarala po onim tvojim kafancugama pa je Vjekoslava prvo dobila 5 iz hemije zato sto je u laboratoriji napravila spid, a potom izbacena iz skole.

A vukao sam te za rukav zato sto si ti spickala sve moje (po holandskim zakonima) posteno zaradjene pare na novu bundicu.

A naravno da se ne svadjam sa tobom, i ne stavljam stvari na kantar jer se zajedno trudimo da vaspitamo i odgajimo decu u ovom surovom, napacenom svetu bez ikakve casti i morala. :kiss:
Sreco moja,znadem da i ti nesto radis,samo mani se tih kurvi
.Ljubomorne su,zlobne i upropastice nas rajski brak. :love:

Cedici su trebale pare za patike za fizicko,a ti si popio malo vishe piva Jelenche i nisi ga najbolje razumeo.Ti si se u njegovim godinama provodio,
pa te sad strah da i on ne uradi isto.
Nece sreco,ja ga sa tobom vaspitavam :kiss:

Vjekoslava je nadprosecno dete cim je tako nesto smuckala.Nece valjda da pravi dimne zavese kao oni glupaci na casovima hemije.

Bundu si mi sam kupio,priznajem,ali mi je doticna izasla na nos,pa mi dodje da je vratim u radnju... :oklagija:

Nego muzicu,puzicu moj,gde cemo mi na zimovanje?
Daleko od ovih aligatora forumasha,da mogu sami sebe za rep da grizu
:kiss: :kiss:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!