Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by UlixOriginally posted by unic0rnOtkako sam prvi put procitao Lolitu, ta rec - nimfica - bila je rezervisana u mojoj glavi za nesto nezno, zavodljivo, elegantno i neodoljivo.
tebe tebe, nimfice
Postoji lepsa rec za to sto si hteo da kazes a ona glasi ovako: radodajka.
Originally posted by mmikiTradicija prenosenja mlade preko praga se vidja u svakakvim filmovima i svi znaju za nju, ali ko zna zasto se tacno to radi?Originally posted by FireGoxUvedes i mene.
@Dirrty honey platiš 150 dindži i ne treba ti članska karta
Ako ima frks uvedem te
Ili ja tebe u narucju preko Lotosovog praga...
Originally posted by konstantin lauferMene vala nisu zaobisli ni u nedelju... Nije mi samo jasno to sto mi nisu pregledali torbu, ali uredno sam ispipan po...well...svuda po telu
Samo sto bi rekao jedam moj drug: "Ni obezbedjenje nije vise kao nekad"
Sad u subotu su retki imali priiku da osete ruke obezbedjenja na svojim kitama, pri ulasku, dok je to lani bilo gotovo uvek, pa bi se svi radovali tom trenutku.
Originally posted by mmikiAko i jesi, budi ponosna na sebe.Originally posted by UlixOriginally posted by unic0rnOtkako sam prvi put procitao Lolitu, ta rec - nimfica - bila je rezervisana u mojoj glavi za nesto nezno, zavodljivo, elegantno i neodoljivo.
tebe tebe, nimfice
Postoji lepsa rec za to sto si hteo da kazes a ona glasi ovako: radodajka.
Originally posted by mmikibas bih voleo da znam ko je ovaj djecakOriginally posted by Mr.JaPa vi ocekujete ispipavaca!!!???
Ja sam u petak osetio ispipavacha
Tako se naslonio na mene da sam mogao da osetim SVAKI mishic... Beshe to super noc...
Originally posted by konstantin lauferDodji pa ces videti ko je ovaj "decak"
bas bih voleo da znam ko je ovaj djecak
Originally posted by Mr.JaMoras malo sam da utices na to.Originally posted by mmikiBitno je da se nesto deshava!Originally posted by Mr.JaPa vi ocekujete ispipavaca!!!???
Ja sam u petak osetio ispipavacha
Tako se naslonio na mene da sam mogao da osetim SVAKI mishic... Beshe to super noc...
Originally posted by Dirrty18gMa i Coku naravski
ma mogu bre da platim nije mi problem, samo htedoh da znam da li ce me puste uopste!
a mozes da me uvedes, ne bih se zalio
ali moras i Coku :0 hvala unapred
Originally posted by mmikiDozvoli, Konstantine, da objasnim u njegovo ime, posto on za to nije sposoban: entitet mmiki je pasivan homoseksualni decak, jos uvek maloletan, koji je pre tri nedelje (ako se dobro secam) spoznao sve cari muskih kurceva, koji ima preveliki ego za realno stanje stvari, i koji bi sada, zbog obe prethodne stvari, pristao da ga jebe bilo sta, pa makar to nesto bilo i bandera, pa sve po cenu da ga ubije struja. I sve to, ko ce ga znati zasto, iznosi na forum.Originally posted by konstantin lauferDodji pa ces videti ko je ovaj "decak"
Originally posted by UlixCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC!!!!!!!!Originally posted by mmikiDozvoli, Konstantine, da objasnim u njegovo ime, posto on za to nije sposoban: entitet mmiki je pasivan homoseksualni decak, jos uvek maloletan, koji je pre tri nedelje (ako se dobro secam) spoznao sve cari muskih kurceva, koji ima preveliki ego za realno stanje stvari, i koji bi sada, zbog obe prethodne stvari, pristao da ga jebe bilo sta, pa makar to nesto bilo i bandera, pa sve po cenu da ga ubije struja. I sve to, ko ce ga znati zasto, iznosi na forum.Originally posted by konstantin lauferDodji pa ces videti ko je ovaj "decak"
Originally posted by Ulixkakav si lik:yay:Originally posted by mmikiDozvoli, Konstantine, da objasnim u njegovo ime, posto on za to nije sposoban: entitet mmiki je pasivan homoseksualni decak, jos uvek maloletan, koji je pre tri nedelje (ako se dobro secam) spoznao sve cari muskih kurceva, koji ima preveliki ego za realno stanje stvari, i koji bi sada, zbog obe prethodne stvari, pristao da ga jebe bilo sta, pa makar to nesto bilo i bandera, pa sve po cenu da ga ubije struja. I sve to, ko ce ga znati zasto, iznosi na forum.Originally posted by konstantin lauferDodji pa ces videti ko je ovaj "decak"
Originally posted by Egmontkakogod, iskreno se nadam novom pipanju sledeci putOriginally posted by konstantin lauferGressiss, nissta oni mene ne slussaju. Ja im naredio da mene ispipaju, oni neche.
ma to im je po Borisovom nalogu, postalo sastavni deo posla, zna on za jadac.
Originally posted by konstantin lauferMore pederluk se mora prepoznati... Ako obezbedjenje bude bilo naivno povatacu se sa ovim Nemketom ili Konstantinom ako treba...
ma uci cete djecaci, nez brige.
Boris je cesto na ulazu, tako da ce on prepoznati pederluk u vama, ako to ne uspeju feminiskinje na box office-u
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!