Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by FrizerkaOriginally posted by Guzoljub@VALOriginally posted by Valmeni ne ulaze, ja ulazimOriginally posted by Guzoljub
nisam nikad isao u taj FLOYD, ne volim takva grupna mesta, neka hvala, jos da me neko vidi da tu ulazim
Ma bitno je da mi vidimo kako tebi ulaze. Ili to nisi ti na avataru?
da ti nisi Frizerkina musterija?
@Guzoljube,znam da bi ti hteo da te ja shisham,ali ja shisham samo poznate osobe,ne ove iz Simanovaca koji se ponasaju kao Fantomi i plase se da udju u Floyd i ne budu vidjeni.Zar si toliko felerican?
Shishala bih te ja da nemas vec jednog frizera koji te shisha preko stola sve u sesnaest.
Prvo mi se ucinilo kako razvlacis domace kore na stolu,a onda sam videla da ti je oklagija pobegla iza ledja
Originally posted by mili86Znaci ti si najveci jadnik koji je mogao da se nadje ovde! Ja sam uzasna osoba, ali si ti dno dna!!!!
sta sad,.,,,
desilo se
dajmo da osudimo to, pa da nastavimo jer nemamo gde drugde
Originally posted by mili86lthrOriginally posted by lthr_yujedi govna!!!Originally posted by mili86Znaci ti si najveci jadnik koji je mogao da se nadje ovde! Ja sam uzasna osoba, ali si ti dno dna!!!!
sta sad,.,,,
desilo se
Originally posted by mili86
ja i moj decko smo se prvi put sreli u floydu... i nismo dobili samare...
sta sad,.,,,
desilo se
Originally posted by mili86Znaci imali ste srece te veceri...
sta sad,.,,,A-ha..."desilo se"...onako slucajno...sta su tu 2-3 samara gore dole....od toga niko nije umro...What doesn´t kill you makes you stronger!
desilo se
dajmo da osudimo to, pa da nastavimo jer nemamo gde drugdePa osudi ko ti brani?
Originally posted by UniqueOriginally posted by mili86
sta sad,.,,,
desilo se
ne bih volio da se to desi bilo kome, pa ni tebi... ali bih volio da ovo procitas posto TI dobijes par samara (a evidentno je da hoces, cim ti i tvoj *decko* ostanete jedine musterije u toj jazbini, a obezbedjenju ocigledno konstantno treba svjeze krvi/bukvalno/, ili kad se izlanes pa kazes nesto pogresno i na sebe navuces gnjev velikana iz iste)
mi ostali, mili, imamo gdje.
a ti...
Originally posted by mili86zar ti mozes jos nize, pobogu?!Originally posted by UniqueOriginally posted by mili86
sta sad,.,,,
desilo se
ne bih volio da se to desi bilo kome, pa ni tebi... ali bih volio da ovo procitas posto TI dobijes par samara (a evidentno je da hoces, cim ti i tvoj *decko* ostanete jedine musterije u toj jazbini, a obezbedjenju ocigledno konstantno treba svjeze krvi/bukvalno/, ili kad se izlanes pa kazes nesto pogresno i na sebe navuces gnjev velikana iz iste)
mi ostali, mili, imamo gdje.
a ti...
a vi ostali ekipa do bola...... povedi adenimku sa sobom
Originally posted by M M and IOriginally posted by mili86Znaci imali ste srece te veceri...
sta sad,.,,,A-ha..."desilo se"...onako slucajno...sta su tu 2-3 samara gore dole....od toga niko nije umro...What doesn´t kill you makes you stronger!
desilo se
dajmo da osudimo to, pa da nastavimo jer nemamo gde drugdePa osudi ko ti brani?
Da nastavite dalje? Dokle? Dok tebi, da bash tebi ne polome par zuba...ili cak koje rebro...ili u najgorem slucaje polome kicmu?
Nemate drugde pa biste izlazili i u kafic koji bi otvorili "obrazovci" i tamo vas lemali samo zato sto nemate gde drugo?
Jao mali sto ti lupash....Lepo ti je Delete rekla, a ja ponavljam : NE SERI!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!