Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By olgic
par godina u folkloru ali nista vise
Korisnikov avatar
By reveal
2 godine u folkloru. Uzas zivi! nisam se snasla nikada, a ni nasla... :cool:
Korisnikov avatar
By colorado
3 godine u folkloru. I strava mi je islo, ali je dan kad sam ga napustio bio jedan od najsrecnijih dana u mom zivotu! Sve same utripovane zvezde.
Korisnikov avatar
By KiWi
Bio na folkloru 2 godine .. onda me izbacili .. pod opaskom da unosim nove pokrete u koreografiju, a to kao ne valja :) :) :)

Salim se, smorilo me drustvo pa sam otisao .. svi koji su tamo isli nisu imali zivot vec samo folklor, niko nije muvao nikog, nije bilo zezanja .. vec ono .. sedimo i molimo se da pocne proba .. prvih par meseci je zanimljivo, a posle samo dolazis da bi izbacio negativnu enegriju .. da ne pricam o tome da smo mi bili prvi koji imaju probu .. pa taman drugima ugrejemo salu ... zvali su nas Tim Grejalica .. ko se nasao u ovome neka nastavi ... odoh ja da brisem suze
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Kiwi
Bio na folkloru 2 godine .. onda me izbacili .. pod opaskom da unosim nove pokrete u koreografiju, a to kao ne valja :) :) :)

Salim se, smorilo me drustvo pa sam otisao .. svi koji su tamo isli nisu imali zivot vec samo folklor, niko nije muvao nikog, nije bilo zezanja .. vec ono .. sedimo i molimo se da pocne proba .. prvih par meseci je zanimljivo, a posle samo dolazis da bi izbacio negativnu enegriju .. da ne pricam o tome da smo mi bili prvi koji imaju probu .. pa taman drugima ugrejemo salu ... zvali su nas Tim Grejalica .. ko se nasao u ovome neka nastavi ... odoh ja da brisem suze
Iskustva su razlichita.
Ja taj period pamtim kao jedan od najboljih u mom zivotu. Verovatno sam imao srece jer,od sveg ovog shto si naveo,u mom sluchaju je bilo suprotno.
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by colorado
3 godine u folkloru. I strava mi je islo, ali je dan kad sam ga napustio bio jedan od najsrecnijih dana u mom zivotu! Sve same utripovane zvezde.
Jako chesta pojava u tom svetu.
Korisnikov avatar
By switchon1234
1-2 plesna grupa/skola (gluposti li ... )
i klasicni ples~osnovni kurs (ovo bih ponovila)

Sad najradije igram kuci u mraku uz par sveca oko mene. :cvetduga:
Korisnikov avatar
By reveal
ja i dalje igram.....

ali My game... :alexis:
Korisnikov avatar
By Escobar
Trenirao ples....a sad mi je to onako chisto rekreativno.....:vijaca:
By Markky
Ja sam jednom na moru osvojio pRvo mesto u plesu i dobio Coctail i super decka ;)
Korisnikov avatar
By gorilica
Interesantna stvar,shto se mene tiche,je da sam po prestanku igranja prestao i da slusham narodnu muziku,barem do ove godine,kada mi se povampirio muzichki ukus.:D
Korisnikov avatar
By Sunce
Imam diplomu plesne skole, a osvojio sam kao dete I mesto u plesu na jednom takmicenju. Isao sam i na folklor! Volim film "Flash Dance"! :dance: :kolo:
Korisnikov avatar
By iJazz
Irski step... 2-3 godine.
Korisnikov avatar
By coka
trbusni ples - 1god
Korisnikov avatar
By Pele
Standardni plesovi, sve ukupno kada se sastavi možda 1,5 godina... Obožavao sam da idem, ali radi jednih ili drugih razloga prekidao treninge (svi nevezani za mene)...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Jet Set, polozene C, B i A klasa..jos uvijek imam diplome,cini mi se:)
Korisnikov avatar
By djo
ja bas nemam nikakav formalni trening u plesu. probao u trecem razredu osnovne i pobegao posle prvog casa :)

ali vooooliiiiim da djuskaaaaam :) ... samo mi treba pravi partner/ka :)

:dancing:
Korisnikov avatar
By Sunce
Išao sam u školu plesa, a nagradu sam osvojio na đuskanju. Pustili muziku i gledali...:dancing:
Korisnikov avatar
By Escobar
Sve sami pederi.

Plesna skola???

:pucaodsmeha:

:rafal:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Escobar
Sve sami pederi.

Plesna skola???

U osnovnoj školi. Što pitaš, ide ti se? :smeh:
Korisnikov avatar
By djo
eee pa dobio sam i ja nagradu za djuskanje sa drugaricom s... na rekreativnoj nastavi na rudniku. 4 razred osnovne :smeh: imam i diplomu :tamoamo:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Sunce
Originally posted by Escobar
Sve sami pederi.

Plesna skola???

U osnovnoj školi. Što pitaš, ide ti se? :smeh:
Meni? Boze sacuvaj.

Sva ona vrckanja guzom, treneri utegnuti u crne pantalone, devojke sa prejakom sminkom, treninzi po tri sata dnevno, sjaj reflektora, plesne veceri, tesne svlacionice, besomucno radjenje tehnike pred ogledalom, cipele na stiklu, ono divno klizanje po podijumu kad igras engleski valcer....

Smrc...hocu nazad u svoj kluuub.....:zbogom:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
ufff jos u usnovnoj skoli sam isla na casove plesa ali zaboravila sam korake naravno,davno to bese.
Escobarko ce me podsetiti:dancing::kiss:
By жњ
ne, ali sam bila u decjem horu koji je po potrebi izvodio i plesne korake. trauma covece, trauma... :uplasen:
Korisnikov avatar
By djo
jel ste pevali susti susti bambusov list, ili te je to promasilo?
By жњ
Originally posted by bojandjo
jel ste pevali susti susti bambusov list, ili te je to promasilo?

ne bih ti znala reci jer sam potisnula secanje. drugacije se nije dalo :neznam:

e ma ja sam ti bila dezurni saboter u tom plesnom horu. samo sam otvarala usta i kvarila koncept ili ako bi bas bila raspolozena, onda bi arlaukala nesto bezveze. na jednoj predstavi sam se potukla sa jednom malom gadurom i to mi je bio zvanicnicni kraj karijere :sweet: kao klinka sam samo htela da pikam tenis, ali su moji navalili da budem scenska umetnica sto nisam podnosila. jedva sam cekala da se dogodi neko sranje i stalno sam cackala djavola i nervirala sve odreda u tom odvratnom horu!! inace, imala sam samo sest godina :pljuje:
Korisnikov avatar
By nbgd26
Ja sam jos u osnovnoj skoli isao u plesnu skolu i isao bih opet ali sam mator za to, ipak ja imam 26 godina a to uglavnom klinci pohadjaju!
Korisnikov avatar
By bigirl
Huh... Osnovna škola. Išla u Beodance, bogami, dve pune godine. Još uvek znam korake svih valcera, tanga, ča-ča-ča... Ali nije kao da imam neke koristi od toga... Ma ne znam ni zašto sam išla na to čudo... (Verovatno zbog nekog kjut dečka.)
Korisnikov avatar
By De Profundis
Aktivno plesem u jednom plesnom studiju. Ne da bildam ego, nego da se borim protiv tjeskobe.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!