- 13 Nov 2006, 12:33
pozivam drustvo anonimnih alkoholicara da daju svoj prilog borbi protiv alkoholizma.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Frizerkatako je i zato ja pijem samo vino,dobro ponekad sampanjac i martini i tako,samo to:giggle:
Akohol je stetan,ako se uzima u velikim kolicinama.
Medjutiim,osobe koje umereno konzumiraju vino,zive znatno duze,jer vino sadrzi antioksidanse i druge esencijalne materije.
Kao i kod lekova,doza je ta koja odredjuje granicu izmedju leka i otrova.
Originally posted by ZoeDa, i ja sam mu rekao: bezi od alkohola, ali kad te stigne, gotov si.Originally posted by Lemur
Zestoko se borim protiv alkohola!
Uopste ne pijem! To mogu da potvrde ljudi koji me znaju!
Nisam ni ja nikad pila.
Dok nisam pocela...........
Originally posted by Angelina777Ovo uopste nije tacno. Preciznije, posto cesto drugi pisu umesto mene - javljam se kao bivsi ili neko ko je imao strasnih problema. Posto je tema postavljena na najgori moguci nacin vise se ne javljam.
alkoholicar, takodje, voli cesto da pije sam .......
Originally posted by Kupperne dao bogOriginally posted by Angelina777Ovo uopste nije tacno. Preciznije, posto cesto drugi pisu umesto mene - javljam se kao bivsi ili neko ko je imao strasnih problema. Posto je tema postavljena na najgori moguci nacin vise se ne javljam.
alkoholicar, takodje, voli cesto da pije sam .......
Jedino sto mogu da kazem je - ne dao bog nikom ono sto sam prosao. I tako, vise od deceniju ni kap.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!