Originally posted by A.F.K.A.OB
"Cim otpevam vracam se u krevet kod tebe"...
Sreco, imas li ti predstavu dokle rade kafancine na Ibarskoj? Sta, ja treba celu noc da te popaljeno cekam?
A to sto sam pre toga oprao sudove, odveo decu u obdaniste, usisao kucu, skuvao rucak, oprao prozore, oprao tvoje dopicnjake i isfenirao tvoje umetke za kosu, obrisao prasinu, pokupio decu iz obdanista, odveo ih u ZOO vrt, odveo ih u bioskop, stavio ih na spavanje, procitao svakom detetu razlicitu pricu, raspremio nama krevet, i ti bi jos da ja budem budan u 4 ujutru sa sve kitom toliko dignutom da puca? Jesi li ti luda, zenska glavo? Pa koja crna ljubavnica? Nisi spomenula ljubavnika, ali ni njega ne bih stigao da imam.
Joj, gde su nestala ona dobra stara vremena kada je bilo dovoljno samo zeni da zalepis samarcinu i da ti se stvori topao rucak na stolu...
Ima da me cekas moj muzicu,do jutra ako treba.
Nije valjda da me se nisi zazeleo
Ne pevam ja po Ibarskim magistralama.Ja pevam ko Zike u Zurich-u,kod Miladina u Frankfurtu i Radoja u Becu.
Sudovi?Rucak?Usisavanje?Pranje prozora?Brisanje prasine?- Pa mili ja placam kucnu pomocnicu zar si zaboravio?
To sto si se brinuo o deci,pa otac si im...ne nabrajaj sta si sve ucinio za njih,jer izgleda kao da se zalis i da su ti deca teret...Nemoj ovi iz Zvecanske da te cuju!!!
Kakvi umetak,kakvi dopicnjaci...ne lazi! Ja nosim jednom dopicnjak i onda ga bacim, jer ne mogu dva puta da se pojavim u istoj garderobi,a kosu imam zdravu i pravu i ne trebaju mi umeci.Tebi bi vise trebali,jer si oko temena poceo malo da mi celavis.Ali..uh to je onaj slatki testosteron
A ako kita nece da ti se digne maco u ranim jutarnjim casovima kad slecem kuci,pa kupice ti zenche viagru,ko da je to problem i preparat od jelenovog roga i azijski sprej...
gde su nestala ona dobra stara vremena kada je bilo dovoljno samo zeni da zalepis samarcinu i da ti se stvori topao rucak na stolu...
"Grubijane moj,neznosti mi treba...."Srce kakvi samari,to je prevazidjeno.
Romantika,strast, gili...gili...
Rucak ces dobiti od kucne pomocnice, jer cu upropastiti manikir,
ali ces od mene dobiti.... Pa misli malo o tome,sto sve da ti kazem