Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
Treba mi neki sitni kesh da konacno obavim neku kupovinu, a nasla sam neke kune pa me zanima da li nase banke otkupljuju tu valutu.

Izvinjavam se sto postavljam temu u "Kaficu". Ovde dolazi najvise ljudi, pa kad dobijem odgovor, moderatori mogu da je bace u zaborav :)
Korisnikov avatar
By Delete
Da, sad ne znam tacno po kom kursu, ali da...ja sam menjala kune pre nekih mesec dana, zajedno sa konvertibilnim markama, i mislim da mi rekose da je jedini uslov da bude u papirni novcanicama, nisu hteli da otkupe kovanice.
By жњ
Odlicno :yay:

kupicu znas vec sta ;)
Korisnikov avatar
By Delete
A znas li gde je najpovoljnije?
By жњ
pa ne znam. vidim da se po kursnoj listi za 1 kunu dobija 10,7824 din.

nego kad si to menjala? u menjacnici ili u banci? i ima li to nekakve veze uopste :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Delete
U Novoj banci! To je kurs, manje-vise svida placaju toliko, samo moras racunati da vecina banaka/menjacnica (ako ne i sve) uzima neku proviziju, mislim da su mi tom prilikkom uzeli oko 2%.
By жњ
Vala neka uzmu i 10% samo da sam se konacno domogla neke love. :sunce:

bem ti studentski zivot!! :zid:
Korisnikov avatar
By Delete
Moj savet je da pocnes da radis negde kao obezbedjenje, da maltretiras omladinu i otimas im novac...postaces bogata :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Delete
U Novoj banci!
koja je to banka :puzzle:

raspitala sam se... doduše samo za jednu banku, znaš već koju (to si mogla i sama da uradiš :P ) i tamo ne može.
Rečeno mi je da probaš u Narodnoj banci Srbije... mada mislim da možeš da probaš i u menjačnicama
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Nijedna banka ni menjacnica u Srbiji nemenja zvanicno hrvatske kune jer ih nema na kursnoj listi-to ukljucuje i Narodnu banku jer u Hrvatskoj takodje ne menjaju dinare.
Mozes ih negde promeniti nesluzbeno verovatno po manjem kursu.Inace odnos HRK-EURO je 7.4 kune za euro.
Ja znam mesto u Novom Sadu gde se mogu promenit kune.Koga zanima moze da mi se javi!!!
Korisnikov avatar
By blenta
niko ne menja u bgd kune sem neke menjacnice u balkanskoj ulici
povelika je lako tjesh je natji
to je ona ulica sto se spusta od hotela moskve
ne setjam se kursa
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Delete
U Novoj banci! To je kurs, manje-vise svida placaju toliko, samo moras racunati da vecina banaka/menjacnica (ako ne i sve) uzima neku proviziju, mislim da su mi tom prilikkom uzeli oko 2%.

Na zeleznickoj stanici u onoj maloj menjacnici do Wasteels-a ne uzimaju proviziju. :)
Korisnikov avatar
By MARQUE
Evo ti odnos kune i dinara na današnji dan, .. :serlok:

Tuesday, November 14, 2006

1 Croatian Kuna = 11.21528 Yugoslav Dinar

1 Yugoslav Dinar (YUN) = 0.08916 Croatian Kuna (HRK)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nešto ti ne valja na toj kurnsnoj listi jer YUN ne postoji od 2003. ili tako nešto. ko zna šta si ti to pročitao.
Korisnikov avatar
By MARQUE
Ma isto je to sve (po odnosu nasprem kune), kad staviš na "Serbian Dinar" ili na "Yugoslav Dinar" ispada ti isto, samo je eto naziv drugačiji :hekla:

Tuesday, November 14, 2006

1 Croatian Kuna = 11.21528 Serbian Dinar

1 Serbian Dinar (CSD) = 0.08916 Croatian Kuna (HRK)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ma kurs je ok.

btw, oznaka je RSD.
By жњ
znaci, ceo novi sad danas prepesacih uzduz i popreko nista - nijedna banka nijedna menjacnica. Ovi iz menjacnica me upucuju u banke i obrnuto.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ako menjaju u toj Novoj banci, njihovu filijalu imaš na Bulevaru, tačno preko puta Dnevnika. u Novom Sadu, naravno. :)
Korisnikov avatar
By jukie
Menjaju samo 2 kune
By жњ
Originally posted by 2Q2Bstr8
ako menjaju u toj Novoj banci, njihovu filijalu imaš na Bulevaru, tačno preko puta Dnevnika. u Novom Sadu, naravno. :)

fala :)
By жњ
Originally posted by jukie
Menjaju samo 2 kune

:lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by xyz
znaci, ceo novi sad danas prepesacih uzduz i popreko nista - nijedna banka nijedna menjacnica. Ovi iz menjacnica me upucuju u banke i obrnuto.
Ja sam vec postovao da nijedna banka i nijedna menjacnica ne otkupluje HRK jer Narodna banka ne dozvoljava-tako da dzaba se setas!!
U Novom sadu mozes "nezvanicno" da ih promenis na jednom mestu javi se u menjacnicu u holu zeleznicke stanice u NS oni ce te uputit!!:noob:
By pčelica
Za banke ne znam, otkupljuje
Pirana u čika Ljubinoj po sasvim ok
kursu, bez provizije.
(A ima i neka posuda sa bombonicama na pultu.)
Korisnikov avatar
By Stripi

e to ne znam, ja sam samo pejsto kako su oni napisali, a stavili su CSD kao oznaku za sr. dinar ... :senilko:

http://www.oanda.com/convert/classic

Evo i ovdje su kao oznaku za srpski dinar stavili CSD
The international currency code ISO 4217 for the Serbian dinar is CSD,
http://multi-money.com/currencies/CSD
Yeap, u pravu si :yes:
I kod mene na svim izvacima iz banke, kada trošim po Srbiji koriste tu skraćenicu za dinare CSD. :yes:
Korisnikov avatar
By jukie
Ja mislim da su ime valute menjali sada tokom referenduma? Ili kada su pravili i skraćenice za zemlju
U svakom slučaju pre par meseci
Korisnikov avatar
By Stripi
То је već dosta dugo.
Prije par godina su bili YUD a u zadnjih dvije godine na izvadcima mi piše CSD
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!