Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by A.F.K.A.OBNe mozesh pravila koja vaze za str8 klubove primeniti i na gej...
Ne znam sta se svi cudite, ja prvi ne bi dozvolio da mi klinci setaju po klubu. Em sto prave veca sranja, em sto trose manje para, emo sto niko nece da dolazi zbog njih.
Originally posted by mili86Evo ga opet brani Floyd... a sve zarad toga da mu menadzer kluba plati pivo ili sok
onda neka sedi kuci... sta dete trazi pijano u 4 ujutru???????????
kakvi su to samo roditelji koji dozvljavaju ovakvo ponasanje deteta????
ovde se zapravo i ne zna da li se detetu nesto desilo... moje misljenje je da je prica po malo napumpana!!!
ja ne kazem da je dobio sta je zasluzio...prvi propust je sto se dete uopste i naslo u floydu...sto su mu konobari dali pice, naravno, ako je brutalno prebijen, to je za svaku osudu i bojkot.... ali dajmo da se stvar slegne pa da vidimo
Originally posted by mili86Zar ne bi bilo lepo da tebe neko malo napumpa pesnicom u Flojdu, cisto da vidimo kako ih i onda branis?
onda neka sedi kuci... sta dete trazi pijano u 4 ujutru???????????
kakvi su to samo roditelji koji dozvljavaju ovakvo ponasanje deteta????
ovde se zapravo i ne zna da li se detetu nesto desilo... moje misljenje je da je prica po malo napumpana!!!
prvi propust je sto se dete uopste i naslo u floyduPrvi propust je uopste sto ne postoji test inteligencije pri registraciji za forum, a ne to sto je neki klinac usao u Flojd.
Originally posted by mili86
prvi propust je sto se dete uopste i naslo u floydu
Originally posted by UlixMislim da to sto je neko kukavica pa ne sme da prizna da je nesto video, ne znaci automatski da je neinteligentan.
Prvi propust je uopste sto ne postoji test inteligencije pri registraciji za forum, a ne to sto je neki klinac usao u Flojd.
Originally posted by Ulix
Procitao sam prvih pet strana ove teme i shvatio da vama pacenicima vise smeta to sto decko ima petnaest godina nego sto je pretucen na mrtvo ime.
E pa nadam se da ce svako od vas ko je dovoljno jadan i nedokazan da i dalje ide u tu rupcagu ispod autoputa popiti jos gore batine. I onda se nadam da ce vas banovati kad pocnete da kukate ovde kao najgore babetine.
Originally posted by UlixSlazhem se
Procitao sam prvih pet strana ove teme i shvatio da vama pacenicima vise smeta to sto decko ima petnaest godina nego sto je pretucen na mrtvo ime.
E pa nadam se da ce svako od vas ko je dovoljno jadan i nedokazan da i dalje ide u tu rupcagu ispod autoputa popiti jos gore batine. I onda se nadam da ce vas banovati kad pocnete da kukate ovde kao najgore babetine.
Originally posted by mladunac=
preleteh samo komentare i stiche se utisak da je po vama klinac kriv shto je dobio batine
zanimljivo
Originally posted by Ulix
Originally posted by RACABG
evo licno cu zatvoriti taj klub ako mi date dovoljno cvrste dokaze da je decko pretucen. ali ne ono rekla kazala daj da vidim tog klinca koji je dobio batine
Originally posted by unic0rnto je, ocigledno, najmanje bitno...
Mi na kraju balade ni ne saznasmo da li je pretuchen ili ne...
Originally posted by DeleteJoj!Originally posted by bigirlJe l` ovo samo jos jedan dokaz da su pederi pickice, a lezbe bi da se biju?!
I svi su stajali i gledali???????
Brate, dohvatila bih neku motku, stolicu, šta god i razvalila ga od batina!
Originally posted by Uniqueneko ko to moze da uradi sa dva telefonska pozivaOriginally posted by RACABG
evo licno cu zatvoriti taj klub ako mi date dovoljno cvrste dokaze da je decko pretucen. ali ne ono rekla kazala daj da vidim tog klinca koji je dobio batine
a sta si ti, molim te? ?
Originally posted by ForeverYoung
D O S A D N O !
Svih devet stranica ove teme, uz par izuzetaka (koji valjda potvrđuju ovu tvrdnju), pokazuju da su pederi toliko sebični i zaslepljeni svojim vlastitim dupetom da reaguju samo kada se njima lično nešto desi ~ mada to isto važi i za većinu stanovnika ove jadne zemlje.
Ne razumem mozak koji, nakon svega što se dogodilo u tom Floyd-u, odluči da ode tamo! Takvi stvorovi i ne zaslužuju bolji tretman...[/font][/size]
Originally posted by A.F.K.A.OB
Pa neka ti klinci pricekaju koju godinu, nece im nista faliti.
Postoje gej kafici, chatovi, filoloska gimnazija... Dosta mesta za upoznavanje tipova.
Originally posted by UlixUlikse, a meni nije jasno kako ti do sada nisi shvatio da decko izgleda i nije pretucen!
Originally posted by Tea
Hm, ovde nesto ne stima...Ja srela sinoc drugaricu koja je takodje bila u floydu, kaze da je ostala skoro do zatvaranja, ali da nije primetila da se ista lose desilo u klubu...
E, sad ako ona nije primetila, ne znaci da se to zaista nije ni desilo. Ali me cudi, kako to da se decko brutalno pretuce, vuce po podu kluba, a da to niko, ama bas niko, osim statusa i najsa ne vidi.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!