Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by A.F.K.A.OB
Kazem to zato sto si ti iz Bijeljine, a ja iz BG-a, ni zbog cega vise.
:smeh: :pucaodsmeha:
Popricacemo jednom prilikom o tome :nokti:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Jesam li se zajebao? Da nisi iz Banja Luke?
Znam da si negde u RS.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne znam sta se svi cudite, ja prvi ne bi dozvolio da mi klinci setaju po klubu. Em sto prave veca sranja, em sto trose manje para, emo sto niko nece da dolazi zbog njih.
Korisnikov avatar
By * NajS *
Ne znam sta se svi cudite, ja prvi ne bi dozvolio da mi klinci setaju po klubu. Em sto prave veca sranja, em sto trose manje para, emo sto niko nece da dolazi zbog njih.
Ne mozesh pravila koja vaze za str8 klubove primeniti i na gej...
U gej klubove (pardon u gej klub jedan jedini) su prinudjeni ici svi ...i klinci i matorci i Romi i nealbanci i svi i svi drugi npr oni koji slushaju narodnjake i oni koji ih se gnushaju.
Jednostavno nemaju bash neki izbor ako zele da se u masi opushteno osecaju, a da im ne zavrshi flasha po glavi. Ali vidimo da se i to u gej Srba deshava...
:sesir:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Pa neka ti klinci pricekaju koju godinu, nece im nista faliti.
Postoje gej kafici, chatovi, filoloska gimnazija... Dosta mesta za upoznavanje tipova.
Korisnikov avatar
By Adenim
Zao mi je decka, jako. Floyd je takav trash da se njime bavim sa tonom kamenja u stomaku...
Korisnikov avatar
By * NajS *
:mirnatetko:
By Ulix
Procitao sam prvih pet strana ove teme i shvatio da vama pacenicima vise smeta to sto decko ima petnaest godina nego sto je pretucen na mrtvo ime.

E pa nadam se da ce svako od vas ko je dovoljno jadan i nedokazan da i dalje ide u tu rupcagu ispod autoputa popiti jos gore batine. I onda se nadam da ce vas banovati kad pocnete da kukate ovde kao najgore babetine.

:pms:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by mili86

onda neka sedi kuci... sta dete trazi pijano u 4 ujutru???????????
kakvi su to samo roditelji koji dozvljavaju ovakvo ponasanje deteta????
ovde se zapravo i ne zna da li se detetu nesto desilo... moje misljenje je da je prica po malo napumpana!!!

ja ne kazem da je dobio sta je zasluzio...prvi propust je sto se dete uopste i naslo u floydu...sto su mu konobari dali pice, naravno, ako je brutalno prebijen, to je za svaku osudu i bojkot.... ali dajmo da se stvar slegne pa da vidimo
Evo ga opet brani Floyd... a sve zarad toga da mu menadzer kluba plati pivo ili sok
By Ulix
onda neka sedi kuci... sta dete trazi pijano u 4 ujutru???????????
kakvi su to samo roditelji koji dozvljavaju ovakvo ponasanje deteta????
ovde se zapravo i ne zna da li se detetu nesto desilo... moje misljenje je da je prica po malo napumpana!!!
Zar ne bi bilo lepo da tebe neko malo napumpa pesnicom u Flojdu, cisto da vidimo kako ih i onda branis?

prvi propust je sto se dete uopste i naslo u floydu
Prvi propust je uopste sto ne postoji test inteligencije pri registraciji za forum, a ne to sto je neki klinac usao u Flojd.
Korisnikov avatar
By Mars
prvi propust je sto se dete uopste i naslo u floydu
Originally posted by Ulix
Prvi propust je uopste sto ne postoji test inteligencije pri registraciji za forum, a ne to sto je neki klinac usao u Flojd.
Mislim da to sto je neko kukavica pa ne sme da prizna da je nesto video, ne znaci automatski da je neinteligentan.

:kolo: :protest: :lezkiss: :colorado: :sveca: :zastava: :icequeen: :kolo: :sveca: :icequeen: :protest: :dancing: :hekla: :prst: :leviathan: :minibounce: :zvezda: :kosa: :zastava: :ples: :astral2: :zongler: :lezkiss: :dude: :joint: :mirnatetko: :zastava: :tepih: :eu: :kosa: :merlinka: :palacinke: :harmonika: :zastava:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Ja sam u Floydu zbog nekih okolnosti ostao do 6h,sto znaci do zatvaranja kluba!!! Neverujem da je bilo ikakvog prebijanja, jer bi se to odmah culo (a i nisam retard da ne widim tako nesto)...priznajem,nisam bio kod WC-a kako bi to mozda video,ali verujte da se price brzo sire,a da bi takva prica pogotovu u gay klubu dobila na znacaju!!!

Da je to istina,narawno treba osuditi obezbedjenje...To sto je mali imao 15god nije nasa stvar,zar su godine bitne toliko u ovom slucaju!
A to sto pricate o zabrani prodaje alkohola...mogu samo da se nasmejem....alo ljudi i ja koji imam 18godina , i koji pijem svaki vikend nevezano da li je str8 ili gay zurka (umereno ali se napijem), secam se da sam sa 13godina prvi put okusio alkohol....
Setite se vi tih godina,kada ste mislili da ste pametni i veliki i da znate sve....pa neka dete uziva,ne greskama uci.... posle ove noci,sigurno je da neko vreme nece piti! A vala nece ni od blama otici u Floyd.

Ja sam u Floydu proveo poslednje dve subote i bilo mi je jako dobro...tako da ne znam sta se pre desavalo i da li je pre bilo nekih incidenata....i zato necu da pricam i prepricavam price cije su se radnje pre desavale!I verovatno cu opet otici u Floyd, ne zato sto nekome prkosim ili ,kako je neko rekao,da se "igram sa vatrom" (zbog obezbedjenja).... Moje drustvo nije nikada imalo problem,niti smo mi neki problem pravili....

Zato ljudi pozivam vas da zivite u realnosti, da nemate predrasude i sto je najbitnije pustite da svako zivi svoj zivot.... e onda ce i vama biti lakse....
Prepoznali su se oni koje je ova recenica pogodila!

Toliko od mene za sada....pozz4all
Molim sve forumase/ice i njihove prijatelje/ice koji su 12.11.2006. godine bili u klubu Flojd da posvedoce o dogadjaju tog jutra kako bi na osnovu konkretnih dokaza mogla da se (ne)preduzmu zakonske mere i akcija pomoci tom decaku ili sve ostaje napumpana prica.
Korisnikov avatar
By Paki
Procitao sam prvih pet strana ove teme i shvatio da vama pacenicima vise smeta to sto decko ima petnaest godina nego sto je pretucen na mrtvo ime.

E pa nadam se da ce svako od vas ko je dovoljno jadan i nedokazan da i dalje ide u tu rupcagu ispod autoputa popiti jos gore batine. I onda se nadam da ce vas banovati kad pocnete da kukate ovde kao najgore babetine.

:up: :hail: :klap: :hail2:
Korisnikov avatar
By Sutekh

Slazhem se :up:

Meni nije jasno shta su forumashke presvete, prepodobne i mirotochive Paraskeve, Bogorodice i Ferfasije radile do svoje 18e godine? Polirale su shtikle i uchile sabrana dela od Marine Tucakovicj?

Gadne ste, bre i vi i taj Floyd!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:andjelak:Ja pozivam STATUSA da sada kada su se strasti malo smirile ponovi jos jedanput sta se tacno desilo,posto smo culi vlasnika FLOYDA i njegovu verziju!!!
:shok2: Znaci nemojte razglabati o glupostima nego da se utvrde cinjenice:
-dali je mali zamoljen da izadje posto se ispovracao po momku iz obezbedjenja pa posto je odbio su ga izbacili.
-ili je momak iz obezbedjenja zaista tukao doticnog klinca.
Pozivam STATUSA,FLOYDA i sve koji znaju nesto o tome da se jave!!!
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Decko je prebijen,i verujem da nije poslednji.Sta god vi svi mislili i koliko god zeleli da promenite sitaciju.. :zvezdice:
No,ocigledno Floyd je postao ozloglaseno mesto.
Nisam pristalica da Floyd nastavi sa radom,jedino ako bi mozda promenili obezbedjenje. :serlok:
A da je neko pozvao muriju,sta bi im rekli..?"evo mi smo u gay klubi dodjite tuku nam druga...ili...."decka?"...... :lood: a panduri jedva cekaju pa bi se jos mozda i pridruzili ovom majmunu iz obezbedjenja.
Jednostavno,treba izbegavati takva mesta gde ces biti ugrozen!
Nadam se da je zrtva primitivnog lika iz obezbedjenja ok i da vise nece zalaziti tamo..a isto se nadam da nece ni ljudi sa foruma..
tako da.....

B.t.W: X RADI I SREDOM JE GAY TAKO DA...
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by mladunac
preleteh samo komentare i stiche se utisak da je po vama klinac kriv shto je dobio batine

zanimljivo

:shok:
=

:neznam:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Mi na kraju balade ni ne saznasmo da li je pretuchen ili ne...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by RACABG

evo licno cu zatvoriti taj klub ako mi date dovoljno cvrste dokaze da je decko pretucen. ali ne ono rekla kazala daj da vidim tog klinca koji je dobio batine

:smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol:

a sta si ti, molim te? :sudija: ?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by unic0rn
Mi na kraju balade ni ne saznasmo da li je pretuchen ili ne...
to je, ocigledno, najmanje bitno...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Delete
Originally posted by bigirl

I svi su stajali i gledali??????? :mad:

Brate, dohvatila bih neku motku, stolicu, šta god i razvalila ga od batina!
Je l` ovo samo jos jedan dokaz da su pederi pickice, a lezbe bi da se biju?! :pokazuje:
Joj! :lol:

Shto se tice decka, naravno da mi je zao.

Samo i dalje ne kapiram, zashto pushtaju maloletnike u klubove? I shto rece bigirl...shta postavljate temu nakon shto se sve to desilo? Zahto niste napravili temu od ovoga na licu mesta i jebali im kevu? Sad ste dushebriznici, a niko se nije setio da ga brani. Ili ste bili u manjini u poredjenju sa brojem osoba koje su radile tu noc u floydu? :fancyklap:Znate da je FLOYD shit i dalje idete. OK, nisu svi upuceni u zbivanja, ali vi koji jeste...dokle cete vishe da idete u taj klub i punite im dzepove? Pa im josh sluzite za "terapiju", dopushtate da se na vama istresaju i da vas provociraju!?

Ne kapiram!:nope:
By RACABG
Originally posted by Unique
Originally posted by RACABG

evo licno cu zatvoriti taj klub ako mi date dovoljno cvrste dokaze da je decko pretucen. ali ne ono rekla kazala daj da vidim tog klinca koji je dobio batine

:smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol:

a sta si ti, molim te? :sudija: ?
neko ko to moze da uradi sa dva telefonska poziva

a nikako mi nije jasno u eri mobilnih telefona sa kamerama niko nije makar slikao decka tako pretucenog na mrtvo, ili da se niko od drugova koji su bili sa njim nije uplashio da je decko tesko povredjen pa ga odveli u urgentni centar
kakvi ste vi to drugovi kada ste tesko pretucenog decka poslali kuci a da ga lekar nije pregledao

mogli ste makar da slazete u urgentnom da su ga pretukli neki NN na ulici
ali ste vi samo od svega uspeli da se nakacite na forum i ospete paljbu
nesto mi ovde smrdi zestoko, ako vam je povredjena sujeta ovo nije nacin na koji se zadovoljava svoj ego
Korisnikov avatar
By ::fy::
D O S A D N O !

Svih devet stranica ove teme, uz par izuzetaka (koji valjda potvrđuju ovu tvrdnju), pokazuju da su pederi toliko sebični i zaslepljeni svojim vlastitim dupetom da reaguju samo kada se njima lično nešto desi ~ mada to isto važi i za većinu stanovnika ove jadne zemlje.

Ne razumem mozak koji, nakon svega što se dogodilo u tom Floyd-u, odluči da ode tamo! Takvi stvorovi i ne zaslužuju bolji tretman...[/font][/size]
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by ForeverYoung
D O S A D N O !

Svih devet stranica ove teme, uz par izuzetaka (koji valjda potvrđuju ovu tvrdnju), pokazuju da su pederi toliko sebični i zaslepljeni svojim vlastitim dupetom da reaguju samo kada se njima lično nešto desi ~ mada to isto važi i za većinu stanovnika ove jadne zemlje.

Ne razumem mozak koji, nakon svega što se dogodilo u tom Floyd-u, odluči da ode tamo! Takvi stvorovi i ne zaslužuju bolji tretman...[/font][/size]

Osim poslednje recenice svaka ti je na mestu. :up:
Korisnikov avatar
By Draco
Postoje gej kafici, chatovi, filoloska gimnazija... Dosta mesta za upoznavanje tipova.
:roflmao:

Da se malo i nasmejem na ovoj temi.

Nego, meni se iz teme u temu sve vise cini da se u tom Floydu ne desava nista od ovoga o cemu se pise. Za par 'slucajeva' o kojima se vristalo na forumu je bila tamo devojka koju znam a koja nije nista ni videla ni cula. Sad, verujem njoj vise nego nekim anonimusima sa foruma, narocito kada su slucajevi da je samo jedna osoba to videla iako se desavalo u punom klubu.

Ako je istina, vec sam rekla na nekoj 4, 5 strani - ko vas jebe kad idete a culi ste sta se desava.

Ono sa cime se slazem je to da maloletnima ne treba da bude dozvoljen ulaz u BILO KOJI nocni klub bez pratnje nekog punoletnog ko bi, eventualno, snosio odgovornost. Ne znam sta vam je tu tako cudno, i meni su sa 15 trazili licnu kartu u KSTu, cak je i X to praktikovao jedno vreme. Ljudi, to je nocni klub, ne kafic. Sad, ne mogu da se setim na koju foru sam ulazila, ali njihova DUZNOST je da te legitimisu. Secam se cak jednom da smo isli u KST vec debelo punoletni i da je ortakinja zaboravila licnu kartu, pa su nas mracili.
By Tea
Hm, ovde nesto ne stima...Ja srela sinoc drugaricu koja je takodje bila u floydu, kaze da je ostala skoro do zatvaranja, ali da nije primetila da se ista lose desilo u klubu... :maca:

E, sad ako ona nije primetila, ne znaci da se to zaista nije ni desilo. Ali me cudi, kako to da se decko brutalno pretuce, vuce po podu kluba, a da to niko, ama bas niko, osim statusa i najsa ne vidi. :roll:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB

Ulikse, a meni nije jasno kako ti do sada nisi shvatio da decko izgleda i nije pretucen!
Jedini je to Status video, i niko vise.
Bas cudno, od gomile ljudi koja sa ovog foruma ide tamo niko nista nije video.
Tako da jedino mozemo da diskutujemo o cinjenicama, kao npr. problem ulaska maloletnika u nocne klubove.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Tea
Hm, ovde nesto ne stima...Ja srela sinoc drugaricu koja je takodje bila u floydu, kaze da je ostala skoro do zatvaranja, ali da nije primetila da se ista lose desilo u klubu... :maca:

E, sad ako ona nije primetila, ne znaci da se to zaista nije ni desilo. Ali me cudi, kako to da se decko brutalno pretuce, vuce po podu kluba, a da to niko, ama bas niko, osim statusa i najsa ne vidi. :roll:

Ajde i da poverujemo da se to desilo. Ali, ZASHTO su svi samo gledali, a niko nije pomogao decaku???
By ns_online
Ja sam cuo da decko ima 12 godina i da je sa drugarima od 7 i 5 godina slagao lego kockice u wc-u.

I da je ovo tacno, sta ce klinac od 15 god u pederaskoj rupi. I treba ga dobro stapom po guzi da se dobro zamisli da mu jos nije vreme i da je protivzakonito da uopste ide negde ispod 18. Ili ga poslati u popravni dom pa neka ga tamo trte adolescenti, ako je vec sa 15 godina zeljan toga.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!