Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
EDITOVANA LISTA

1x15 (bella_the_weird :hmm: )
2x16 ( Aradija :maji: :minibounce: )
6x17 (^Divlja^ , SmileGirl :minibounce: ,natasag, The_goth_girl, Someone :mini: , coka, beki_girl)
4x18 (MorbidAngel, Dyke )
5x19 (the1whowished, Monstrum, Swanheart :smirk: ,Khons, Eleanor :party: , Mouse)
7x20 (tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, Mindnever_girl, Galilee)
15x21 (Delete, reveal :vogue: ,sandrica, Zooey , ms-dynamite, MinaHarker :eu: , Julia, InfraRedGirl, joj, Olgic:panker: , Cveticc )
14x22 (Kulturni Jelen :elvis: ,Tea :tea: , Lara, Nelly, Draco :smiling: , ^mary^ :egzorcist: freya :vestica: ,juliet, galateja :saksofon: , Dusica :sunce: , malenaa, Devilish_Diva, Pastor)
8x23 (faijnfa, Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Sweet angel :elf: , Insomnia, Radoznala :hyper: :zacepi: , SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: )
6x24 ( jenny, Amnesia :novinar: :dude: ,Elinne :federi: , mirth:chilling: , Sarah, The Muse :domino: , B reddie :spijun: )
18x25 (Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , Oziris, Pčelica :tenis: , Vic :teg2: , m.. :roll: :cigareta: ,Sandy Veverica :nokti: , Petra9 :komp: , Talija, straw, ,gea, Ida, Sweety, Atlona , Mala Lolita )
4x26 (hlaefdige, greenwich :tange: ,elena24 :alikako: ,tinkerbell :sigh: , devoKICA :roll: :peace: , Mahalia, Skyen :skijanje: , hush)
9x27 (zbunjena :meda: :vudu: love2love ,ZimiZamiZum :kasalj: , Ivory_E, Vega, Galina, Dez :B , Katarina :marinac: , waterlily, Thorn, Letak)
6x28 (LittleRed :trep: , bosie :okret: ,,TheCurseofBlondie, Altra)
9x29 (Zoe, Bona :kopanos: ,Dj-Girl, xfreelancer :spank: , krepać :deda: :diplomac: , tessio :vrcka: , Marijana, Sky Blue )
13x30 (QueerQue :klavir: ,Paris :ogledalce:Seka Sabljak :povez: , Sanjalica, ivanica :diplomac: ,hightown :peva: ,Xtreme :gitara: , Acorn girl :kisa: :sise: , muvica :vezan: , playgirl, Catwoman, Glaistig:alexis: , Kokoro, tori)
8x31 (anche, Aksa:cheer:,Inner-Smile :doktor: , tramp :trampolina: , Marusha, TIME)
8x32 (EYA :maca: , Myself :misici: , Kermit :evilkiss: , Ljudmila, tatjanam, argentum_inf :rafal: ,Zuzy, skorpijica :pinknaocari: , DD666)
3x33 (Elena :lukavi: , bombica :saint: , mariii :srbin: , Dana Scully)
2x34 (D: ) :cigareta: , bambola :smokin: )
3x35 (Val :smirk: , TDN :vegi: )
2x36 (Ljubicasta_Suza :peace: , Harmonia :bicikl: )
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)
By Swanheart
Moze li Swan,tj.ja da zameni tog ludog smajlija za ovog :smirk:
Korisnikov avatar
By andjela
heheheh nema ni mene na listi :)
Korisnikov avatar
By IriS
UPDATE LISTE

6x17 (^Divlja^ , SmileGirl :minibounce: ,natasag, The_goth_girl, Someone :mini: , coka, beki_girl)
4x18 (MorbidAngel, Dyke )
5x19 (the1whowished, Monstrum, Swanheart :smirk: ,Khons, Eleanor :party: , Mouse)
7x20 (tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, Mindnever_girl, Galilee)
15x21 (Delete, reveal :vogue: ,sandrica, Zooey , ms-dynamite, MinaHarker :eu: , Julia, InfraRedGirl, joj, Olgic:panker: , Cveticc )
14x22 (Kulturni Jelen :elvis: ,Tea :tea: , Lara, Nelly, Draco :smiling: , ^mary^ :egzorcist: freya :vestica: ,juliet, galateja :saksofon: , Dusica :sunce: , malenaa, Devilish_Diva, Pastor)
8x23 (faijnfa, Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Sweet angel :elf: , Insomnia, Radoznala :hyper: :zacepi: , SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: )
6x24 ( jenny, Amnesia :novinar: :dude: ,Elinne :federi: , mirth:chilling: , Sarah, The Muse :domino: , B reddie :spijun: )
18x25 (Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , Oziris, Pčelica :tenis: , Vic :teg2: , m.. :roll: :cigareta: ,Sandy Veverica :nokti: , Petra9 :komp: , Talija, straw, ,gea, Ida, Sweety, Atlona , Mala Lolita )
4x26 (hlaefdige, greenwich :tange: ,elena24 :alikako: ,tinkerbell :sigh: , devoKICA :roll: :peace: , Mahalia, Skyen :skijanje: , hush)
9x27 (andjela :unic0rn: , zbunjena :meda: :vudu: , love2love ,ZimiZamiZum :kasalj: , Ivory_E, Vega, Galina, Dez :B , Katarina :marinac: , waterlily, Thorn, Letak)
9x29 (Zoe, Bona :kopanos: ,Dj-Girl, xfreelancer :spank: , krepać :deda: :diplomac: , tessio :vrcka: , Marijana, Sky Blue )
13x30 (QueerQue :klavir: ,Paris :ogledalce:Seka Sabljak :povez: , Sanjalica, ivanica :diplomac: ,hightown :peva: ,Xtreme :gitara: , Acorn girl :kisa: :sise: , muvica :vezan: , playgirl, Catwoman, Glaistig:alexis: , Kokoro, tori)
8x31 (anche, Aksa:cheer:,Inner-Smile :doktor: , Marusha, TIME)
8x32 (tramp :trampolina: , EYA :jumpfuck: , Myself :misici: , Kermit :evilkiss: , Ljudmila, tatjanam, argentum_inf :rafal: ,Zuzy, skorpijica :pinknaocari: , DD666)
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)

@ :trampolina: srećan rodjus :rodjendan:

@andjela napiši koliko godina imaš, da te stavim na listu :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Swanheart

Plagijatoru. :P
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by kiss addict
@andjela napiši koliko godina imaš, da te stavim na listu :)
pa klikni na profile sve ti lepo pise :)
Korisnikov avatar
By IriS
evo, ubacila sam te na listu... nemam običaj da klikćem na profile, tako da nisam videla da si postavila datum rodjenja u njemu :D
By Swanheart
Originally posted by Val
Originally posted by Swanheart

Plagijatoru. :P
ne diraj mi smajli...vidi isti ja
Korisnikov avatar
By Val
Imam Copy Right na taj smajli. :smeh:
Korisnikov avatar
By Kitee
34 za tri dana, ali mozes vec da me ubacis u doticnu kategoriju :)
Korisnikov avatar
By coka
menjaj mene na 18 napokon!!! :trampolina:
By Swanheart
jupiiiiiii stigli novi smajliji
da ne bude da sam plagijator...moze li ovaaaj smajliiii :noob:
Korisnikov avatar
By IriS
UPDATE LISTE

6x17 (*PiNkLoVe*, ^Divlja^ , SmileGirl :minibounce: ,natasag, The_goth_girl, Someone :mini: , beki_girl)
4x18 (coka, MorbidAngel, Dyke )
5x19 (the1whowished, Monstrum, Swanheart :noob: ,Khons, Eleanor :party: , Mouse)
7x20 (Duh_iz_Konzerve :vijaca: , tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, Mindnever_girl, Galilee)
8x23 ( Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Insomnia, Radoznala :hyper: :zacepi: , SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: )
6x24 ( Sweet angel :elf: , faijnfa :cigareta: , jenny, Amnesia :novinar: :dude: ,Elinne :federi: , mirth:chilling: , Sarah, The Muse :domino: , B reddie :spijun: )
9x27 (andjela :unic0rn: , zbunjena :meda: :vudu: , love2love ,ZimiZamiZum :kasalj: , Ivory_E, Vega, Galina, Dez :B , Katarina :marinac: , waterlily, Thorn, Letak)
8x32 (tramp :trampolina: , EYA :jumpfuck: , Myself :misici: , Kermit :evilkiss: , Ljudmila, tatjanam, argentum_inf :rafal: ,Zuzy, skorpijica :pinknaocari: , DD666)
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)

@Duh_iz_Konzerve - gatanje u pasulj mi nije pomoglo da saznam koliko imaš godina, da bih te stavila na listu, pa te molim da mi pomogneš :D
By Dionysus
Pa, ja imam 17,5 u aprilu punim 18... i mogu na listu?
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
@Duh_iz_Konzerve - gatanje u pasulj mi nije pomoglo da saznam koliko imaš godina, da bih te stavila na listu, pa te molim da mi pomogneš :D
[/quote]

Paaaaaa ovaj...slatkih,simpa 20 godina:vijaca:
Korisnikov avatar
By Skituljko
vi ste skrozz losi! Brzo me prebacujte u 24!! :misici:
Ova nov statisticarka bas zabusava! Booney, vrati seeee!
Korisnikov avatar
By Azdaja
Evo mozete i mene slobodno prebaciti u 24 :cigareta:
By Bombina
fai lude godine ala su dobre godina
Korisnikov avatar
By Veverica
6x17 (*PiNkLoVe*, ^Divlja^ , SmileGirl :minibounce: ,natasag, The_goth_girl, Someone :mini: , beki_girl)
5x19 (the1whowished, Monstrum, Swanheart :noob: ,Khons, Eleanor :party: , Mouse)
7x20 (Duh_iz_Konzerve :vijaca: , tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, Mindnever_girl, Galilee)
15x22 (Jelena_Bliss, Kulturni Jelen :elvis: ,Tea :tea: , Lara, Nelly, Draco :smiling: , ^mary^ :egzorcist: freya :vestica: ,juliet, galateja :saksofon: , Dusica :sunce: , malenaa, Devilish_Diva, Pastor)
8x23 (Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Insomnia, Radoznala :hyper: :zacepi: , SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: )
6x24 (Sweet Angel :elf: , faijnfa :cigareta: , jenny, Amnesia :novinar: :dude: ,Elinne :federi: , mirth:chilling: , Sarah, The Muse :domino: , B reddie :spijun: )
18x25 (Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , Oziris, Pčelica :tenis: , Vic :teg2: , m.. :roll: :cigareta: ,Sandy Veverica :nokti: , Petra9 :komp: , Talija, straw, ,gea, Ida, Sweety, Atlona, Mala Lolita)
4x26 (hlaefdige, greenwich :tange: , elena24 :alikako: , tinkerbell :sigh: , devoKICA :roll: :peace: , Mahalia, Skyen :skijanje: , hush)
9x29 (Zoe, Bona :kopanos: ,Dj-Girl, xfreelancer :spank: , tessio :vrcka: , Marijana, Sky Blue )
13x30 (krepać :deda: :diplomac: , QueerQue :klavir: ,Paris :ogledalce: , Seka Sabljak :povez: , Sanjalica, ivanica :diplomac: ,hightown :peva: ,Xtreme :gitara: , Acorn girl :kisa: :sise: , muvica :vezan: , playgirl, Catwoman, Glaistig:alexis: , Kokoro, tori)
1x38 (Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)

BTW, mislim da su ove dve poslednje omatorile za bar godinu dana :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by andjela
heheheh nema ni mene na listi :)

Vala, nema ni mene :jbg:

Ubacite i mene :)
Korisnikov avatar
By Kitee
Dakle, pune 34 godine od 11-og novembra. :D
Korisnikov avatar
By Veverica
8x20 (guitare_M :osama: , Duh_iz_Konzerve :vijaca: , tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, Mindnever_girl, Galilee)
16x21 (LolaRennT85 :domino: , Delete, reveal :vogue: ,sandrica, Zooey , ms-dynamite, MinaHarker :eu: , Julia, InfraRedGirl, joj, Olgic:panker: , Cveticc )
15x22 (Jelena_Bliss :sudija: , Kulturni Jelen :elvis: ,Tea :tea: , Lara, Nelly, Draco :smiling: , ^mary^ :egzorcist: freya :vestica: ,juliet, galateja :saksofon: , Dusica :sunce: , malenaa, Devilish_Diva, Pastor)
9x23 (aleka :bubblegum: , Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Insomnia, Radoznala :hyper: :zacepi: , SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: )
6x24 (Sweet Angel :elf: , faijnfa :cigareta: , jenny, Amnesia :novinar: :dude: ,Elinne :federi: , mirth:chilling: , Sarah, The Muse :domino: , B reddie :spijun: )
18x25 (Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , Oziris, Pčelica :tenis: , Vic :teg2: , m.. :roll: :cigareta: ,Sandy Veverica :nokti: , Petra9 :komp: , Talija, straw, ,gea, Ida, Sweety, Atlona, Mala Lolita)
4x26 (hlaefdige, greenwich :tange: , elena24 :alikako: , tinkerbell :sigh: , devoKICA :roll: :peace: , Mahalia, Skyen :skijanje: , hush)
9x29 (Zoe, Bona :kopanos: ,Dj-Girl, xfreelancer :spank: , tessio :vrcka: , Marijana, Sky Blue )
13x30 (krepać :deda: :diplomac: , QueerQue :klavir: ,Paris :ogledalce: , Seka Sabljak :povez: , Sanjalica, ivanica :diplomac: ,hightown :peva: ,Xtreme :gitara: , Acorn girl :kisa: :sise: , muvica :vezan: , playgirl, Catwoman, Glaistig:alexis: , Kokoro, tori)
3x34 (Kitee :predsednik: , D: ) :cigareta: , bambola :smokin: )
1x38 (Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)
Korisnikov avatar
By Kitee
Ijuu, a sto takav smajli uz mene? :D
Korisnikov avatar
By Blady
HHHHHHAHAHAHAHAH, kakav sam smile dobilaaaaa
Juuuuuuuuuuuu
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!