Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Kaže BitComet ovako:

Total Files Size: 62.64 MB
Total Downloaded: 203.85 MB
Progress: 95.2 %
Remaining: 3 MB

Čini li vam se da nešto ne štima?

Pritom, ostale su još tri pesme da se skinu do kraja, a njihov status je: 84.8, 77.8 i 76.9 %.

E sad. Logika. Ukupan progres bi trebalo da je zlatna sredina progresa pojedinačnih fajlova, zar ne? E pa, izgleda da ne.

Dalje, Ukupno sam downloadovala 200 i nešto MB, a to čini 95 % od 60 MB. :puzzle:

Thm... Ili se matematika žestoko izmenila ili...

:nerd:

Neko mene ovde zajebava...

Pitanje je... Koji mi program za download torrenta preporučujete?
Korisnikov avatar
By Escobar
Zlatna sredina ne. Aritmeticka da. :deda:
Korisnikov avatar
By bigirl
Dobrooooo... Izračunala sam % za pojedinačne fajlove i to mi je sad jasno (tj. u redu je, samo varaju oni skinuti koje nekako zaboravih...).

Ali opet, gde nestadoše oni silni megabajti koje skinuh mojim Soft Data Fax Modem-om???? :alien:
By Lemur
Meni to sto si napisala nista nije jasno! :cobanica:

Ja ti preporucujem uTorrent. Mali, brz i jednostavan!
Korisnikov avatar
By Escobar
i ja se pridruzujem preporuci. meni ponestaje mesta na hardu, morace da se cisti uskoro!:sudija:
Korisnikov avatar
By bigirl
Kako bre nije jasno...

Kaže da je fajl koji downloadujem veličine 62.64 MB. Ok. Ja skinula 203.85 MB, a on mi i dalje downloaduje taj fajl i kaže da sam skinula samo 95.2 % od njega. :tornado: :tornado: :tornado:

To su podaci iz programa kojim skidam... :nerd:
Korisnikov avatar
By bigirl
59.63 MB čini 95.2 % od 62.64 MB!!!! A ja skinula 203.85! Gde je nestalo 144.22 MB???? :die: :die: :die:

Hoću da mi neko vrati 10h sedenja za kompom dok sam downloadovala misteriozne megabajte. :bic:
By Lemur
Mislim da ce to ostati misterija! :lol:

Skini ti tih preostalih 3mb i uzivaj u svojim pesmicama! :sluske:
Korisnikov avatar
By bigirl
Trudim se, al' on skida i skida i skida, a ja se nerviram, total downloaded megabajti rastu, a tih 3 je palo na 2.44... A kao vreme za koje "planira da svrši download" je vrlo... hm... motivišuće... 8h 15min 21sec...
Korisnikov avatar
By bigirl
Dakle, :sigh: uTorrent... here I come...

PS Kad sam slušala bivšeg dečka, pa skinula ovaj BitComet... :pljuje:
By Lemur
Hahahaha! :lol:

Naguraces ti na kraju i 300mb!
Korisnikov avatar
By bigirl
Pizdim.

Ostalo još 1.50
Skinula ukupno 208.51

Idem u krevet. Nastaviću nerviranje ujutru.
Korisnikov avatar
By Paki
Ljudi, nema to veze sa izborom softvera... U poslednjih par nedelja se stalno dešava da mi je ta razlika u količini skinutih informacija i onoga što stvarno uđe u fajl prevelika (wasted, tj. "bačeni", izgubljeni kilo i megabajti se broje stotinama)... Pošto torent softveri fajlove skidaju u fragmentima (veličine fragmenata mogu biti od 32 KB do 1 MB, zavisi, ali su za jedan torent fajl ili folder koji skidamo svi podjednaki, tj. svi fragmenti će biti recimo 256 KB) meni se recimo dešava da mi dogura download do 99,9% i tu tek krene wasted deo da se gomila i povećava, jer mi se uTorrent muči i danima ponekad da taj jedan preostali fragment skine i umemoriše kako treba - umesto toga on ga iznova i iznova "baca" kad dođe do kraja i iznova i iznova ga ponovo skida... :sigh: Nisam siguran u čemu je problem, mislim da nije do izbora softvera koji se koristi, palo mi je napamet da nije možda neka zvrčka vezana za trackere... :neznam:
Korisnikov avatar
By nEne
jebiga, i meni se dogodi da skidam tri puta vise rubbish fileova. cini mi se da to zavisi od dana do dana, takodje mi se cini da je to belosvetska zavera onih koji "stite" autorska prava...:indijanac:
Korisnikov avatar
By bigirl
Meni kanda piše 1.50 MB rubbish data dropped... Ali to je megabajt i po... :nunchake: U odnosu na 200 i nešto...
Korisnikov avatar
By nEne
@bigirl

znam, znam. evo vidi torrent cije sam skidanje upravo zavrsio:

Total size: 91.23 MB [100%]
Total downloaded: 119.69 MB (0 B rubbish data dropped)
Average download rate: 21 KB/s within 01:36:48

dakle, razlika je citavih 28 megabajta koje BitComet (koji i ti koristis) nije registrovao kao rubbish data -- a de facto ta razlika jeste rubbish data, jer nema sta drugo da bude.

kanda nas klijent, BitComet, malo luduje. treba da ga menjamo... :neznam:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by demian
@bigirl

znam, znam. evo vidi torrent cije sam skidanje upravo zavrsio:

Total size: 91.23 MB [100%]
Total downloaded: 119.69 MB (0 B rubbish data dropped)
Average download rate: 21 KB/s within 01:36:48

dakle, razlika je citavih 28 megabajta koje BitComet (koji i ti koristis) nije registrovao kao rubbish data -- a de facto ta razlika jeste rubbish data, jer nema sta drugo da bude.

kanda nas klijent, BitComet, malo luduje. treba da ga menjamo... :neznam:
Menjam ga! Čim skinem album do kraja, tj. preostalih 2.5 MB... Znači, za jedno mesec dana... :sigh:
Korisnikov avatar
By bigirl
Pa... taman da skinem još jedno 200 Mb, pa će ta rupa od 2 i po da se popuni...

:placko:
By fazza
Uzmi fino utorrent i nema nerviranja. :) Pazi samo na odnos seedera i leechera,
i to je to. :)
Korisnikov avatar
By bigirl
Skinulaaaaaaaaaaaa!!!

I javno se odričem BitCometa, prelazim na uTorrent. :zavera:
Korisnikov avatar
By CareBear
Originally posted by demian
jebiga, i meni se dogodi da skidam tri puta vise rubbish fileova. cini mi se da to zavisi od dana do dana, takodje mi se cini da je to belosvetska zavera onih koji "stite" autorska prava... :indijanac:
Goooooglajte "poisoned torrent" i pogledajte linkove za Peer Guardian i Azureus Safe Peer plugin
Korisnikov avatar
By MARQUE
Ja sam prije stalno koristio BitLord i odlično mi je radio, dok nisam počeo skidati sa drugih trackera gdje je zabranjen pa sam odnedavno prešao na uTorrent, koji je praktički isti kao i BitLord (izgled, funkcije) ali za divno čudo radi i na tim trackerima na koje nisam mogao pristupiti sa BitLordom. Dakle, pridružujem se preporuci za uTorrent. :deda:
Korisnikov avatar
By bigirl
Yipiiii!!!

Uz pomoć uTorrenta skinula sam 70.4 MB za (SAMO!!!!) 7h 50min sa WASTED delom od (samo!!) 2.82 MB.

Yipi
Yipi
Yipi
Korisnikov avatar
By Allkey
Znači:

http://azureus.sourceforge.net/

Dakle, moje mišljenje je da je ovo jedan od NAJBOLjIH P2P klijenata. Možda opterećuje mašinu kada se konektuje na više računara, ali zato preuzima uvek vrhunskom brzinom i oduševljen sam njegovim radom. Pored njega probao sam i BitCome i mikroTorent i BitSpirit, međutim Azureus je ostao naj.

Poslednja verzija je 2.5.0.0 i možete je preuzeti odavde: http://prdownloads.sourceforge.net/azur ... e?download
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by bigirl
I javno se odričem BitCometa, prelazim na uTorrent. :zavera:
Svečano izjavljujem da sam od tad skinula nekoliko albuma, tj. ukupno 297MB, a uploadovala 100 i nešto... :B I to sa samo oko 2MB rubbisha...
Korisnikov avatar
By bigirl
I da podsetim... koristim dial up... :vatroslava:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by bigirl
I da podsetim... koristim dial up... :vatroslava:
Jos uvek?!
Korisnikov avatar
By bigirl
Naravno.
Kablovsku tv nemam, tak' da govora o kabl. netu nema.
Stara centrala, sa dvojnikom - nemoguće uvođenje ADSL-a.
Wireless net - unfortunately, vojna zgrada u blizini mi blokira "visible line" ka predajniku.
I takoooo...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!