Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by bojandjo
x je bio mnogo pristojnije mesto, ma koliko to smesno zvucalo
Necu da ga hvalim jer da je rupa, rupa je. Ali brate bio sam mnogo puta i nikad ni najmanji incident! Bar sto se tice tih stvari je okej. Sve ostalo je stvar ukusa. :smeh:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by HAL 9000
I cudno mi je to sto te lgbt organizacije ne reaguju,
Potrcali su da osuju paljbu po novom ustavu i graktali na sva zvona, a sada kada treba da se opravda smisao njihovog postojanja nema ih nigde. Toliko o "aktivizmu".
Korisnikov avatar
By M M and I
sacher torta nema nikakve veze sa bečkim dvorom, već sa hotelom sacher

x je bio mnogo pristojnije mesto, ma koliko to smesno zvucalo
ma dzaba ti onda becki dvor ako na njemu ne sluze Sacher tortu :lol:

A da....nakon svega sto sam cuo o X-u zaista zvuci smesno da i taj X moze da bude "mnogo pristojnije mesto" od nekog drugog.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by M M and I
Hoces da kazes, da ne postoji gay mesto u BG gde ti ne treba oruzje?

Ja, doduse nisam bio na nekom gay mestu u BG (ili u Srbiji) godinama...
...ali ako se odlucim da idem znaci treba mi oruzje ili neko sa oruzjem?

Hocu da kazem da je ovo takva sredina u kojoj nigde nisi potpuno siguran. Nosenje oruzja je stvar licnog izbora! Ako mislis da ces mocu da se snadjes i u konfliktnoj situaciji, koju neko drugi moze uzrokovati...samo izvoli goloruk...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
A ja se pitam, koji kurac idete vise u taj nesrecni Flojd?
Svaki dan, maltene, otvarate novu pljuvacku temu o njemu, a svake nedlje visite tamo. Vi mora da ste neki opasni mazohisti.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by kal zakath
takodje, ono sto je forumash kal zakath predlozio, nije deo srprske tradicije, pa takodje ni srpskog gay aktivizma

Ja pojma nemam o bilo kakvom aktivizmu, nit str8, nit gay, nit slovenačkom, nit srpskom. Ali zajebi tradiciju. Zar ne bi bilo od veče koristi za položaj gay zajednice, da se aktivisti malo više bave svakodnevnim situacijama?
da samo sto ovde cini mi se 'aktivizam' i ' konkretna akcija' ne idu bas zajedno. nema veze samo sa gay aktivizmom, nego aktivizmom in general
By RACABG
@kinder suprise malo spusti loptu ispasce da te konkurencija placa da bljujesh
ja sam stvarno zgrozen stavom pojedinaca sta ce maloletnik u clubu
ocekujem ovde da vidim jos makar jednog korisnika koji je prisustvovao celom dogadjaju da poshteno kaze sta se dogodilo malo su previshe emocije ukljucene u sve ovo ukljucucjuci i sebe u tu grupu ljudi koji su besni jer se ovo desava po ko zna koji put
od nekih informacija koje su stigle do mene a ovde nisu objavljene je i ta da se to dete ispovracalo po liku iz obezbedjenja , naravno ne opravdavam nikako da zbog toga bilo ko od "profesionalnog" obezbedjenja sme da fizicki nasrne na bilo koga, druga informacija je da je dete izbaceno iz kluba da ga niko nije tukao i da su ga samo izvukli ispred kluba opet osudjujem i takvo ponashanje
ponovicu da nemam razloga da verujem ni jednoj ni drugoj strani voleo bih da je neko od ljudi koje poznajem bio prisutan pa da cujem celu pricu bez naduvavanja ili ispumpavanja realne slike
cim sam procitao ovo sto je pisano ovde trazio sam od menadzera da cujem i njegovu stranu price verujem da je istina negde na sredini
jasno sam izneo stav da ja ko pripadnik ekipe www.gay-serbia.com ne mogu da prihvatim da se klub u kome se desavaju ovakve stvari reklamira na bilo kom delu sajta

i meni je jako zao sto nisam bio tamo i ako sam svestan da bi me ovalili od batina posle, taj bi imao rascopanu glavu pod obavezno
ajde ljudi ako vec nema ko da nas zastiti stitimo se sami nemojmo dozvoliti da 5 ljudi od po 100 kila maltretiraju nas 100-200 u klubu jaci smo od njih koliko god mi smatrali da nismo, sta on jedan moze ako ga iznabada 20 ljudi - nemoze nishta pokazimo zube i zastitimo sebe a i ostale juce je dete od 15 godina sutra ste mozda vi na redu
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by ZvezdasBG
Potrcali su da osuju paljbu po novom ustavu i graktali na sva zvona, a sada kada treba da se opravda smisao njihovog postojanja nema ih nigde. Toliko o "aktivizmu".
nemoj sada da mesas ustav u ovo, ustav i treba pljuvati!

problem je u tome sto se ovde aktivizam vise shvata kao akademska disciplina nego kao akcija
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Delete
Hoces da kazes, da ne postoji gay mesto u BG gde ti ne treba oruzje?

Ja, doduse nisam bio na nekom gay mestu u BG (ili u Srbiji) godinama...
...ali ako se odlucim da idem znaci treba mi oruzje ili neko sa oruzjem?

Hocu da kazem da je ovo takva sredina u kojoj nigde nisi potpuno siguran. Nosenje oruzja je stvar licnog izbora! Ako mislis da ces mocu da se snadjes i u konfliktnoj situaciji, koju neko drugi moze uzrokovati...samo izvoli goloruk...
A ne...onda bolje da ponesem moju haubicu sa sobom...ili "Debelu Bertha-u"...mada imaju i Husqvarna i Bofors lep arsenal...mozda ponesem nesto od toga.

Husqvarna modeli:

[img]http://utomhus.husqvarna.se/files/cs/ab ... 33.jpg[img]

[img]http://utomhus.husqvarna.se/files/cs/ab ... 27.jpg[img]

[img]http://utomhus.husqvarna.se/files/cs/ab ... 95.jpg[img]

Bofors modeli:

[img]http://www.baesystems.se/bofors/Images/ ... B1.jpg[img]

[img]http://www.boforsdefence.com/bae_images ... 05.jpg[img]

[img]http://www.baesystems.se/bofors/Images/ ... _1.jpg[img]

[img]http://www.baesystems.se/bofors/Images/ ... _2.jpg[img]

[img]http://www.baesystems.se/bofors/Images/ ... AN.jpg[img]

[img]http://www.baesystems.se/bofors/Images/ ... _2.jpg[img]

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
nemoj sada da mesas ustav u ovo, ustav i treba pljuvati!

problem je u tome sto se ovde aktivizam vise shvata kao akademska disciplina nego kao akcija
Okej neka ga pljuju, ali zar nije logicnije da prvo reaguju na ovakve stvari? Manje politike u tom sektoru i bice mnogo bolja situacija.
By жњ
kakav crni bojkot!! otvoricu radnju sa shtitnicima pored floyda u kome ce se moci opremiti sve tetke koje se odluce na provod na doticnom mestu. metnesh i nemas da brines!! kakvo crno obezbedjenje.. mogu da udaraju kolko oce, a nije ti nista!! :klap:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
A hoce li mi neko konacno objasniti zasto i dalje idete tamo?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by A.F.K.A.OB
Pitanje koje ce sigurno ostati bez odgovora. :lol:
By жњ

zato sto su modrice u modi :trep:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by RACABG

od nekih informacija koje su stigle do mene a ovde nisu objavljene je i ta da se to dete ispovracalo po liku iz obezbedjenja ,
pa sta onda...nije to prvi put da se desava da se pijani gost ispovraca po obezbedjenju. To je nesto sto ulazi u rizike te profesije i na sta moraju da racunaju oni koji zele taj posao da rade!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by xyz
kakav crni bojkot!! otvoricu radnju sa shtitnicima pored floyda u kome ce se moci opremiti sve tetke koje se odluce na provod na doticnom mestu. metnesh i nemas da brines!! kakvo crno obezbedjenje.. mogu da udaraju kolko oce, a nije ti nista!! :klap:

Ti dovoljno opasno izgledas da mi stitnici ne trebaju...samo tebe povedem sa sobom :)
Korisnikov avatar
By M M and I
Pitanje koje ce sigurno ostati bez odgovora. :lol:
Pitanje na koje razuman odgovor i ne postoji :cowboy:
Korisnikov avatar
By djo
ja ne idem. bio 2,5x, nije bilo tuce, ali mi atmosfera uopste ne odgovara
By RACABG
@A.F.K.A.OB pa generalno stav svakoga ko nije osetio na svojoj kozi "obezbedjenje" je da se to desava nekom drugom, sto je povezano sa mentalitetom naroda sa ovih prostora
uvek je stav mene niko nije popreko pogledao tamo a kamoli nesto drugo
nema zajednice, nema tolerancije, nema organizovanosti. gledamo samo svoju guzicu i boli nas patka sto je neko drugi najebao
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by xyz

zato sto su modrice u modi :trep:
Vec vidim i reklamni slogan: FOREVER BLOND (BLUE) :kolo:
Korisnikov avatar
By M M and I
A ne...onda bolje da ponesem moju haubicu sa sobom...ili "Debelu Bertha-u"...mada imaju i Husqvarna i Bofors lep arsenal...mozda ponesem nesto od toga.

Moze, ali pod uslovom da koristis ovakvu municiju
http://www.seasonshot.com/How.cfm
Ha-ha...pa to je cisto potcenjivanje moje haubice...

Ako ikad odlucim da idem na gay mesto u BG-u vodim sa sobom pola udruzenja gay policajaca Svedske ("Gay-Poliserna i Sverige") sa sve sluzbenim uniformama i naoruzanjem.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Ako ikad odlucim da idem na gay mesto u BG-u vodim sa sobom pola udruzenja gay policajaca Svedske ("Gay-Poliserna i Sverige") sa sve sluzbenim uniformama i naoruzanjem.
Nema potrebe da dovlacis naoruzanje. Preko puta Floyda (maltene) mozes da se naoruzas do zuba. :lol:
By RACABG
Originally posted by RACABG

od nekih informacija koje su stigle do mene a ovde nisu objavljene je i ta da se to dete ispovracalo po liku iz obezbedjenja ,
pa sta onda...nije to prvi put da se desava da se pijani gost ispovraca po obezbedjenju. To je nesto sto ulazi u rizike te profesije i na sta moraju da racunaju oni koji zele taj posao da rade!
od nekih informacija koje su stigle do mene a ovde nisu objavljene je i ta da se to dete ispovracalo po liku iz obezbedjenja , naravno ne opravdavam nikako da zbog toga bilo ko od "profesionalnog" obezbedjenja sme da fizicki nasrne na bilo koga,

nemoj izvlaciti delove samo
rekao sam to samo da pokazem da nije sve receno onako kako se dogodilo

JA I DALJE CEKAM ZVANICAN STAV VLASNIKA FLOYDA
Korisnikov avatar
By Delete
Ulaze li u njihove redove i neke devojcice?
Korisnikov avatar
By Mars
Mozda pustaju Cecu.

Tome neki zaista tesko odole (Ceca=sirena) i daje smisao svakom ponizenju i bolu koji dodju kao posledica.

“Eci peci pec, ti si mali zec,
Ja sam mala propalica, eci peci pec...“

Marsova riznica pesama za decu-brzalice, brojalice...

KELLY CLARKSON LYRICS - My Grown Up Christmas List
Korisnikov avatar
By djo
ajde delete i mmi da vi lepo otvorite temu o oruzju, a da mi ovde na miru kukamo oko flojda :)
Korisnikov avatar
By FLOYD
Sve sam ocekiao ali ovako nesto ne!

Kao da je neko namerno cekao momenat kada ce se desiti neki mali problem da bi od istog napravio LINC!!!!!!

Evo i naseg zvanicnog saopstenja:

Dete o kome pricate ima zaista 15 god. i ja sam bio zgranut kad sam to shvatio ali ne mozemo mi na ulazu gledati dali neko ima licnu kartu ili ne,to su gluposti.Dakle momak se napio verovatno prepio i potrcao u wc verovatno jer mu je bilo muka,medjutim nije stigao do istog i ispovracao se liku iz obezbedjenja u krulo.Decka niti je iko taknuo a kamoli sutirao ili brisao pod sa njim kako je navedeno.Club je u tom momentu bio pun, pa videli bi ljudi sta se desava.Momak iz obezbedjenja jeste mozda viknuo na njega ali ga nije takao, nasli su mu jaknu pozvali njegovo drustvo i izbacili ih napolje.
E sad se dovodi u pitanje KO je bio u drustvu sa detetom od 15god,ko je dete od 15god doveo i napio u gay clubu???? i sto je najvaznije i najbitnije verovatno, kakav bes i sujeta radi sad u osobi koja je IZBACENA iz Floyda jer se njegov maloletni drug ispovracao obezbedjenju u krilo???...... pa radi sve ovo sa jos nekima u igri!!!!

Ja sam licno sa gazdom ispratio dete napolje i pitao ga da li je dobro,na njemu nije bila ni jedna masnica,kap krvi, niti bilo kakvih znakova da je BRUTALNO pretucen.
ovo je stvarno previse!!!

Pozivamo javno nekoga od gostiju ko je bio sinoc u clubu da napise: da ja sam video/la da je BRUTALNO pretucen decko od 15god.

Posto vidim da su tri strane ispisane ali konkretno nema ni jedne poruke da neko kaze, da ja sam bio i video da se to desilo!!!

Isto tako pozivamo momka koji je "navadno" BRUTALNO pretucen,pozvacu jos dva ,tri starija forumasha kao svedoke da se svi vidimo i da nam taj momak isprica sta se stvarno desilo,a ne ovako rekla-kazala fazon.

A sto se STATUSA tice: AKO SI OVAKO HTEO DA KONKURENCIJI RAZRADIS LOKAL,ONDA SVAKA VAM CAST!!!!!!!
Korisnikov avatar
By M M and I
Ulaze li u njihove redove i neke devojcice?
Ma kako da ne...ima ih zaista za svaciji ukus :lol:

Slika

Slika

Slika

Slika
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!