@kinder suprise malo spusti loptu ispasce da te konkurencija placa da bljujesh
ja sam stvarno zgrozen stavom pojedinaca sta ce maloletnik u clubu
ocekujem ovde da vidim jos makar jednog korisnika koji je prisustvovao celom dogadjaju da poshteno kaze sta se dogodilo malo su previshe emocije ukljucene u sve ovo ukljucucjuci i sebe u tu grupu ljudi koji su besni jer se ovo desava po ko zna koji put
od nekih informacija koje su stigle do mene a ovde nisu objavljene je i ta da se to dete ispovracalo po liku iz obezbedjenja , naravno ne opravdavam nikako da zbog toga bilo ko od "profesionalnog" obezbedjenja sme da fizicki nasrne na bilo koga, druga informacija je da je dete izbaceno iz kluba da ga niko nije tukao i da su ga samo izvukli ispred kluba opet osudjujem i takvo ponashanje
ponovicu da nemam razloga da verujem ni jednoj ni drugoj strani voleo bih da je neko od ljudi koje poznajem bio prisutan pa da cujem celu pricu bez naduvavanja ili ispumpavanja realne slike
cim sam procitao ovo sto je pisano ovde trazio sam od menadzera da cujem i njegovu stranu price verujem da je istina negde na sredini
jasno sam izneo stav da ja ko pripadnik ekipe
www.gay-serbia.com ne mogu da prihvatim da se klub u kome se desavaju ovakve stvari reklamira na bilo kom delu sajta
i meni je jako zao sto nisam bio tamo i ako sam svestan da bi me ovalili od batina posle, taj bi imao rascopanu glavu pod obavezno
ajde ljudi ako vec nema ko da nas zastiti stitimo se sami nemojmo dozvoliti da 5 ljudi od po 100 kila maltretiraju nas 100-200 u klubu jaci smo od njih koliko god mi smatrali da nismo, sta on jedan moze ako ga iznabada 20 ljudi - nemoze nishta pokazimo zube i zastitimo sebe a i ostale juce je dete od 15 godina sutra ste mozda vi na redu