Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by bojandjopošto je tema isečena, a moja poruka je nastradala, evo pišem ovde ponovo da najviše volim takve poklone i da dobijam, ali posebno da ih pravim. na žalost, retki ljudi imaju dar da ih stvarno cene.
pre nekoliko godina sam poklonio dragim ljudima par ru?no (knjigo)uvezanih debelih svesaka... bio sam u nekoj handmade fazi. jako lepo su ispale i ti ljudi ih jako vole.
Originally posted by FireGoxmozda nije mislio nista licno, nego ukus i to
Dečku u koga sam se prvi put zaljubio napisao sam na malom ogledalcetu volim te crvenom bojom.
Kasnije je rekao da ga je bacio...
Originally posted by MarvinTebe ceka lampa, sklepana bezzezzee, al sa puno ljubavi
Ja volim da ih posebno upakujem.
Baš sam se sa poslednjim pakovanjem proslavio...
Da pravim nešto i ne znam. A i ne oduševim se kada mi neko sklepa nešto bezzeze "sa puno ljubavi". Ak' je poklon onda valjda ja treba da uživam u njemu...
Originally posted by grgorTa lampa je umetničko delo.Originally posted by MarvinTebe ceka lampa, sklepana bezzezzee, al sa puno ljubavi
Ja volim da ih posebno upakujem.
Baš sam se sa poslednjim pakovanjem proslavio...
Da pravim nešto i ne znam. A i ne oduševim se kada mi neko sklepa nešto bezzeze "sa puno ljubavi". Ak' je poklon onda valjda ja treba da uživam u njemu...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!