Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Deksi
E ovako danas su me ispred prodavnice starovali neki ljudi,nesto za NIVEU i slikanje u nekom casopisu....ne bih postavio ovu temu da se vise nisam smorio...

Postavio sam ovu temu posto su me za 6 meseci 7 puta startovali za statiranje u filmovima onda neko slikanje za casopise i jednom za reklamu....
Odbio sam svih 7 puta,drugarice su rekle da sam lud posto bih mogao da dobijem super kintu i vidim svoje lice u casopisu ili na TV-u...
Ne znam da li sam pravilno postupio i ovaj put s donosenjem jedne te iste odluke... NE!
Ja zaista ne smatram da sam toliko jedinstvena ili lepa osoba i zbog toga mi je i najvise neprijatno....
Da li je neko od vas imao iskustva ili bio u slicnim situacijama posto me zanima da li da prihvatim ovako neku ponudu?
:zid:
Korisnikov avatar
By Escobar
:sise:

Ja sam pristao na fotosesn posle seksa sa fotografom.

Nemam pojma gde su zavrsile te slike, no, anyway, nemoj da odbijas, jer znam za ljude koji su pocinjali kao statisti, a sad uveliko gaze daskama...
Korisnikov avatar
By djo
ne daj se, ali stvarno si sladak i neobican i ne treba da ti bude neprijatno :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
jesam jednom, i za snimanje jednog spota prije 3 godine, ali sam taj dan imao pismeni:(
Korisnikov avatar
By Paki
Jedinstven jesi, lep takođe, sasvim svoj... To što si navikao na sebe pa to ne primećuješ ne znači i da si uspeo da se sakriješ od drugih. :) :kiss:

A što se tiče ponude... pa ne znam, najverovatnije bih prihvatio da sam na tvom mestu, kinte radi ponajviše, ali niko te ne može osuđivati ako iz nekog razloga ti to ne želiš... :obraz:
Korisnikov avatar
By Deksi
Hvala na savetima ljudi...videcu...najverovatnije cu pristati samo ako je dobra kinta u pitanju i ako necu izostajati iz skole puno zbog toga...:iskusenje:
By Ulix
Zasto je ovo u kulturi?:whatever:
Korisnikov avatar
By bigirl
Blago tebi... Tebi nude Nivea i sl., a mene su tako navatavali iz Hare Krišnae po gradu (3x za jedan dan). Neki njihovi pevači... bla bla bla... evo kaseta... bla bla bla... snima se spot... bla bla bla... ti imaš takvo lice... bla bla bla... Od svih ljudi na ulici, oni baš na mene naleteli. 'ebala sam im majku, a kasetu zafrljačila u zid zgrade pored.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Deksi
Ja zaista ne smatram da sam toliko jedinstvena ili lepa osoba i zbog toga mi je i najvise neprijatno....
Da li je ovo jedini razlog tvog kategoricnog NE ?

Osim toga, ko zna kakav je koncept kampanje - nekada su upravo potrebna obicna lica sa kojima se potencijalni kupci lako poistovecuju...
(nista licno, ne znam te, cisto da pokusamo da preskocimo tu prepreku i ti imas jos jedno lepo iskustvo i materijanu korist...)

„Tata, kupi mi dildo, bonbona i narandze dve...“
Marsova riznica pesama za decu

How to travel in Europe by train: official guide from RailEurope
Korisnikov avatar
By bilobilepo
Takve stvari se ne odbijaju. Da se bavis glumom to bi bilo lose po tvoju karijeru jer ti prve uloge uglavnom stvaraju druge angazmane. Ti nemas pretenzije da gradis glumacku karijeru tako da....

Samo naravno ve to mora da bude u granicama normale i ukusa
Korisnikov avatar
By avalon
Prebaceno iz Kulture u Kafic :lizalica:
Avalon, A
Korisnikov avatar
By HARP
Slikao se za fotografa za umetničku galeriju povodom jednog projekta... volim kada je u pitanju umetnost, ne marketing...
Korisnikov avatar
By tramp
desi mi se ... pogotovo kad secem gradom upericena sa dildom .. inace ne bas a i tad me bas ne juri nivea, nego razni sto snimaju NY nocu :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Ako ne volis to i ako ne zelis, onda ne treba da se brines sto nisi pristao. Ja sam hiljadu puta mogla da se pojavim bilo gde ali nikad nisam to zelela......... a i pare me ne zanimaju u tolikoj meri....... :zev:
Ako, pak odlucis to da radis, pretpostavljam da ces biti zadovoljan jer si to zeleo, tako da.......kako god okrenes, tebi je ok :D
Korisnikov avatar
By decko
Hmm...pa meni su odavno ponudili da se za neki katalog slikam ali tad me to nije zanimalo i ja odbio.. :puzzle: ...a sad mi zao! :(
:D
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Kad sam bio mali ovi iz JUL-a su smarali moje roditelje da nastupam u reklami. Nije mi jasno zasto nisu pristali. :lol:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Deksi
i ako necu izostajati iz skole puno zbog toga... :iskusenje:
Nema ni dve godine kako sam zavrsio srednju skolu, a situacija se izgleda drasticno promenila.
Korisnikov avatar
By colorado
Jesu u nekolio navrata u Njujorku. I pristao bih da su mi ponudili neki konkretan posao. Sve ponude su bile tipa "zanimljiv si, lep si, harizmatican, ali prvo pljuni $500 za buk."
Korisnikov avatar
By tramp
:smeh: sinoc u gej muskom baru stojim ispred vrata WCa cekajuci devojku (vrata ne mogu da se zakljucaju a oba WCa su muska a ona je malo stidljiva pa da joj neko ne bi uletio) i padam od umora naslonjena na neki zid pun grafita, WC je inace uzasno prljav i ceo prostor oko njega i prilazi mi tip i pita da li bih pristala da me slika za neku knjigu fotografija grafita u NY tako ispred tog WC-a... eto videcemo hoce li se javiti
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Escobar
:sise:

Ja sam pristao na fotosesn posle seksa sa fotografom.

Nemam pojma gde su zavrsile te slike, no, anyway, nemoj da odbijas, jer znam za ljude koji su pocinjali kao statisti, a sad uveliko gaze daskama...
Jel moram da te sexam da bih te fotografisao, ili ćeš da mi udovoljiš i bez toga? ... Trebaju mi modeli a svi se ''stide''.
Korisnikov avatar
By Adenim
Deksice, mogu ja da te slikam i okacim kao ikonu? :meda:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nije me niko startovao na ulici, ali su me prosle godine neke kolege sa kamere pitale da im poziram...za vezbe...gola.. ma, jelte... :)
Korisnikov avatar
By mmiki
Mislim da ne bi trebalo da odbijas, ne vidim nikakav razlog. Mada istina je pomalo si neobican zbog afro frizure a i cini mi se, koliko se secam, da nemas problema sa bubuljicama zato si verovatno skrenuo paznju...
Elem svakako je trebalo da prihvatis.
By жњ
Trebao si da pristanes, ali samo pod uslovom da te dobro plate.

Slavom mozes dupe da obrises (a i jebo slavu iz nivea postera u dragstoru) dok money makes the world go around ;)
By жњ
Originally posted by RED BUTTON
ja mrzim popularnost svake vrste

i ja!!

Zelim da postanem vladar iz senke!! :lukavi:
Korisnikov avatar
By Marvin
Čekaj. Čekaj.
Iz Nive?

Znači ti ličiš (pa neka bar i zrnce) na one likove iz Nivea reklama?

:wow: & :drama:
Korisnikov avatar
By nEne
Originally posted by Marvin
Čekaj. Čekaj.
Iz Nive?
ahahah, da iz Nive, novosadske industrije vate! oni prave ekstra pelene za odrasle i dobre debele uloske! :smeh: jadan on ako ce da im bude model! :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By Marvin
:lol:
Eto šta se desi kad se čo'ek previše uzbudi par minuta nakon buđenja...
:fancyklap: za mene
:blush:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!