Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by ogi_nsZbog ove cinjenice, Janet je otputovala u Japan na promociju...
Janet Jackson's New CD Bombs
Posted Oct 18th 2006 2:49PM by TMZ Staff
Janet Jackson has just suffered a record malfunction. TMZ has obtained the latest numbers for her new album, and it is tanking big time.
The CD debuted three weeks ago, selling 296,873 copies. The second week, sales plunged 74% to 77,240 units. The typical second week drop is 40%.
TMZ has just obtained figures for third week sales, and it's not too early to declare Janet's latest effort a disaster. Sales dropped to 42,240 units, a 45% plunge from the second week.
Janet's CD debuted at number two on the charts, dropped to number nine the second week and then went down to number 19 the third week.
So far, Janet's CD has sold 416,353 units. We're told Virgin Records stocked the stores with 1.2 million copies. We're guessing the 99¢ Only store is about to get a big shipment.
from tmz.com
Originally posted by RenoirKako bre posle albuma Janet se muci da ostane na vrhu? Pa njen njprodavaniji singl je TOGETHER AGAIN iz 1997.
Janet Jackson's new album - 20 Y.O. is around the corner...
Po naslovu se odmah da videti da proslavlja svoj dvadesetogodisnji rad...
Cini mi se, da ako i ostale DIVE sa kraja osamdesetih i pocetka devedesetih - Whitney, Mariah, Gloria...ona pokusava da odrzi taj sjaj kada je bila na vrhunccu karijere, posebno sa albumima Rhythm Nation i singlovima
Love will never do without you
Miss You much
Black Cat
Escapade
a zatim album Janet i singlovi
That's the way love goes
If
Again
Any time, any place
Posle toga se muci da ostane na vrhu, ali joj i ne uspeva, osim singla
All for You
i
Doesn't really matter
U svakom slucaju,odrastao sam uz njenu muziku, te cu 'baciti pogled' i na najnovije izdanje.
Mada vidim, po naslovima i novom singlu 'So excited' da nastavlja sa vrlo sexualnim temama...sto mislim i da je malo i povuklo na 'dole'
Sta drugi misle o njoj???
Originally posted by RenoirDa. Bojkotu ju Janet zato sto je pokazala sisu a Justina koji joj je u tome pomogao vrte bez prestanka. Rasizam i seksizam na delu.
Nisam znao za bojkot od strane MTV-ja
bas shit!
Originally posted by Beogradjanin18Aprila izlazi re-izdanje na kome ce biti duet sa Marihom i pesma Clap Your Hands za koju Janet tvrdi da ce biti veliki hit u Gay diskotekama. To je Janet licno potvrdila za neki gay magazin. Aprila krece i na turneju pa videcemo.
I to za prodaju "call on me" se nazalost odnosi samo na CD- singlove. Zaboravljate da se 95% singlova u USA kupuje putem iTunes shopova vec godinu i po dana. Sam single se prodao u 8.000 kopija u celoj USA, sto da je bio jedini izvor kupovine ne bi ni dospeo na Billboard Hot 100 listu. "Call on me" je imao najbolju poziciju na mestu br. 25. Meni se album "20 Y.O." svidja, ali je tezak komercijalni neuspeh. Sirom sveta se moze prodati u maksimalno 2 miliona primeraka. Osim ako se ne obistini ono sto su rekli... A to je da u aprilu izlazi repackaged verzija sa duetom sa Mariah Carey i da ce pesma verovatno biti singl. Mozda se dogodi isto kao i sa Shakirom i "Oral FIxation vol.2"... Daj Boze...
Originally posted by Damita Jo
Janet svojim nastupom otvara Billboardove muzicke nagrade 4. Novembra u Las Vegasu :-)
Janetin album Rhythm Nation 1814. dobio je 14. Billboardovih nagrada - najvise u istoriji! Billboard je takodje proglasio Janet drugim najuspesnijim izvodjacem devedesetih, odmah iza Maraje Keri a Janet je i jedina osoba koju je Billboard iste godine proglasio najboljom u kategorijama Pop/Rock i R&B/Soul.
Pravo na prenos Billboarovih nagrada ima FOX televizija.
Jedva cekam nastup :-)))
Originally posted by RenoirPa ne znamza Days Go By. Ali prema poslednjim informacijama Janet razmislja o dva nova singla...jedan za americko a drugi medjunarodno trziste.
Nadam se d a ce izbaciti kao singl i
DAYS GO BY!!!!!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by Beogradjanin18Pa ipak je prodala milion primeraka. To proveri na Billboardovom sajtu ovde. Janet je na 10. mest R&B liste albuma. A kojim se kriterijumima rukovodi RIAA (Recording Industry Association of America) pogledaj ovde.
Nije istina... Nije se prodao u preko milion primeraka. Evo, racunaj sama:
1. nedelja- #2(296,873)
2.nedelja- #9(77,240)
3.nedelja- #19(42,240)
4.nedelja- #28(26,723)
5.nedelja- #42(19,861)
6.nedelja- #44(18,979)
7.nedelja- #67(15,924)
Total: 497,840 (Gold)
To gde si procitala za Platinum mora da je bila greska. Ona nema sanse da proda preko 650,000. Steta, album je dobar, znatno bolji od "Damite Jo".
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!