Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Swanheart
jos kada bi ovim tempom i nastavile bilo bi super...u svakom slucaju i ovo sto su postigle trenutno je dovoljno
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by Morpheus
Nase devojke su ostvarile zapazen rezultat u prvom delu takmicenja na SP u Japanu iako su iz Srbije ispracene kao autsajderke,ipak su dokazale da imaju potencijal i znanje,a i osim toga vrlo su slatke :)
meni je veoma sladak onaj pomocnik trenera terzica onaj smedji tip:zvezda:jel zna neko slucajno kako se zove taj tip:puzzle:

SCG - Koreja 3:0

Nakon što su "plave" završile prvu fazu takmičenja sa pet uzastopnih pobeda, uključujući i one nad velikim favoritima, aktuelnim prvakom planete, Italijom, i kandidatom za medalje, Kubom, tim Zorana Terzića je sa uspesima nastavio i na startu takmičenja u novoformiranoj četvrtfinalnoj grupi.

Naše najbolje odbojkašice su nadigrale Koreju, savladavši je bez izgubljenog seta sa 25:23, 25:19, 25:22, te će i meč drugog kola, u četvrtak od 03:00h sa Poljskom, dočekati sa liderske pozicije E grupe.

:pivce:
Korisnikov avatar
By Kupper
Terzic kaze da nas sad ceka najtezi protivnik - Poljska (dvostruki prvaci Evrope)....
Korisnikov avatar
By mary
Stvarno ih je milina gledati. Borbene su, sto je veoma vazno. A primecuje se i pozitivna atmosfera medju njima :)
Nece ih Poljska zaustaviti do zlata. Ne-ne! :okret:

off: zamislite kad se one grupno prosetaju ulicama Japana :lol:
By Bombina
meni je super odbojkasice ,nekada nisu imale medalju
a sad kad zavrski tim u japanu
dobice one za medelju
a sledece godine bit ce nam nosit dres crveni orlovi
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by Bombi

a sledece godine bit ce nam nosit dres crveni orlovi
kao da je to najvaznije! :roll:

smarala me je uvek ta prica oko himne, dresova i sta ti ja znam! Vidis da je devojkama sasvim fino i ovako. Ne verujem da ih mnogo briga da li nose plave ili crvene dresove.
Korisnikov avatar
By sofia
Pala je i Poljska:kralj:
:bouncy: :B :bouncy: :B
Korisnikov avatar
By Kupper
3-0!!!!

Pao svetski prvak - Italija, trostruki Olimpijski - Kuba, aktuelni dvostruki Evropski sampion - Poljska. Koliko do juce za medije je samo postojala zenska odbojka, saopste ko je prvak, tu i tamo poneki prenos.

Grozni smo. Iako volim fudbal - prodaja Zigica je vest za tri strane u novinama, svi uspesi ovih devojaka za pola strane!?!

Tako je i sa teniserkama. Npr. vest da je Ana usla u finale Montreala je bila poslednja vest u sportskom bloku. U stilu - 'i da ne zaboravimo da je....'
Korisnikov avatar
By west end
Deklasirane i evropske šampionke

SCG - Poljska 3-0 (25:15, 25:22, 25:14)

Ženska odbojkaška reprezentacija naše zemlje nastavlja sa fantastičnim partijama na Svetskom prvenstvu u Japanu.

"Plave" su u drugom kolu četvrtfinalne E grupe za samo 70 minuta igre deklasirale aktuelne prvakinje Evrope, nacionalnu selekciju Poljske koja je 2005. u Zagrebu odbranila titulu osvojenu dve godine ranije u Turskoj.

Nakon sedam uzastopnih trijumfa u "zemlji izlazećeg sunca" izabranice Zorana Terzića, trenutno prvoplasirane u svojoj grupi, nalaze se pred dve završne, ujedno i najteže, borbe koje će odrediti hoće li se plasirati u polufinale.

Naredni rival biće u subotu od 10:00h po našem vremenu domaća reprezentacija Japana, a dan kasnije od 05:00h sledi meč sa Kinsekim Tajpehom.

Svaka cast plavim damama:hail::hail:
Korisnikov avatar
By Kupper
Uh, komunjare sve do jedne:glupan:
Korisnikov avatar
By Marvin
Mene ova vest nekako mimoišla. Saznao tek juče.
Odlično :klap:
I stvarno je sramota do koje mere se ovde ženski sport ne ceni.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Marvin
Mene ova vest nekako mimoišla. Saznao tek juče.
Ne, ne. Neoprostivo:gitara:
Korisnikov avatar
By mary
:rida:
izgubile su od Japanki 3-2 a vodile su 2-0
ja sam ubedjena da su Japankama ugradili nesto u patike posle 10-o minutne pauze nakon drugog seta.
By Swanheart
:placko: videste li sta nam uradi njihov tehnicar :shok:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by Swanheart
:placko: videste li sta nam uradi njihov tehnicar :shok:
da! ona mala od 1.50 m! od bloka preko smeca i svuda je bilo po terenu :drama:
Korisnikov avatar
By Kupper
Eeeeh, dosle na cupriju. Ali nase su krive, mislim ne sme se dozvoliti da od 2-0 dodjes do 2-3. Posebno imajuci u vidu koga su nase dosad dobile.

Sistem takmicenja je najgori, kao 80-ih u mnogim sportovima. Jedan poraz ubi sve sto si dotad uradio. U ostalim postoji mogucnost korekcije, ovde ne.

A Japanke kao na struju ( :misli: )
Korisnikov avatar
By west end
:roni:peti set je lutrija tako su nase dobile Peru 3-2 iako su gubile 2-0:deda:
Korisnikov avatar
By Kupper
Jel? Fuj komunjre te Peruanke.
Korisnikov avatar
By Morpheus
Ma donece nase cure zlato u Srbiju gotovo sam ubedjen u to....Vidi se da one to istinski zele.Toliko pozitivne energije nisam dugo video u jednom timu.Stvarno se zrtvuju i daju svoj maximum....zato mislim da su za svaku pohvalu...pa i poraz od tih japanki nije toliko strasan ako pogledamo da cure iza sebe imaju 7 pobeda ukljucujuci Italiju,Poljsku i Kubu!Zlato dolazi u Srbiju 100 %.Tada ce valjda ovi foteljasi da skontaju da treba da uloze malo vise u nas zenski sport :srbin: :grouphug:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Kupper
Eeeeh, dosle na cupriju. Ali nase su krive, mislim ne sme se dozvoliti da od 2-0 dodjes do 2-3.
Oh, oh...
Pa to je moj tim redovno dopuštao sebi dok smo bili na okupu.
Sirot onaj trener- mora da smo mu bar 3 godine života oduzeli...:bouncy:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Srbija - Kineski Tajpeh 3:2.
Idemo dalje...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!