Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By жњ
Da li sam jedina koja to obozava ili...

Mislim, lepo je kad odes s nekim :mazi: , ali film tada pada u neki drugi plan. Cak iako je u pitanju prijatelj. Ne znam, jednostavno je drugacije. Ja prosto obozavam da se sama zavalim u foteljicu!! Tada me radnja totalno uvlaci!
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
nikad to nisam radila, ali zvuci privlacno :) :) mada obicno praktikujem da nabavim divx ili dvd pa ne pamtim kad sam zadnji put bila u bioskopu...
Korisnikov avatar
By Dina
Nisam bila nikad sama, sto ne znaci da necu... Moja prijateljica je tako isla sama ali ne zato sto voli nego zato sto nije bilo nikog ko bi gledao film koji ona voli. Meni to deluje tako... tuzno... Mada, zasto da propusti film zbog drugih ljudi. Tako i ja mozda nekad odem ako se nadjem u njenoj situaciji ali mi nije ni malo privlacna ideja da idem sama u bioskop.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja nikako da odem sama, a TOLIKO TO ZELIM! :love: I znam da ce biti super.
Korisnikov avatar
By TheTree
..Ne bih imala nista protiv da odem sama u bioskop,ali ja se inace jako retko zainteresujem za neki film..Ne bi mi bilo bezveze sto idem sama..pa ionako sama gledam filmove kuci..jedina razlika je sto me u bioskopu neko vidi :)
Korisnikov avatar
By Draco
Ne znam, nisam nikada bila sama. Nesto i nemam zelju da experimentisem na tu stranu. =] Meni ako se film gleda, nema sanse da padne u drugi plan, nebitno sa kim da sam dosla. Ali mi je zato mnogo dobar trip kad sam sama sa tim nekim u celoj sali. To mi se desilo jednom samo, pre mnoooogo godina, kada sam sa tadasnjom u Fuckwood/u gledala Bound. :) Plus smo ga i pre toga gledale pa nije bilo bitno da li cemo svaki minut da propratimo. Gay film, prazna sala, gde ces bolje.
Korisnikov avatar
By colorado
Svim osobama koje idu sa mnom u bioskop unapred stavim do znanja da pricanje tokom filma NIJE dozvoljeno, tako da mi je svejedno da li sam sam ili ne. Jedina prednost odlaskas nekim je sto posle imas s kim da analiziras i komentarises film.

Isto to vazi i za koncerte i pozorista.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja obožavam te tripove ''sami u bioskopu''...

Kada sam sa dečkom gledao Terminatora 3 u Tuckwood-u imao sam skoro isti osećaj ... Veliko platno, on drži ruku na mojoj nozi ... diiiivan osećaj ... čak volim i da se dodirujem tokom filma (ne vaćarenje, već onako.. naslonimo se jedan na drugog, uhvatimo se malim prstićima, počeška mi jaja.. i tako.. bezazleno).
Korisnikov avatar
By konstantin laufer
jedina tri mesta gde se uvjek ide sam, su:
WC, sajam knjiga i naravno kinoteka.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by konstantin laufer
jedina tri mesta gde se uvjek ide sam, su:
WC, sajam knjiga i naravno kinoteka.
Ti baš ne znaš da uživaš :(
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
uhvatimo se malim prstićima, počeška mi jaja.. i tako.. bezazleno

:lol: :lol: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By tramp
retko idem u bioskop i to uglavnom kad me neko odvuce ali da me zanima neki film otisla bih sama, i isla sam kad mi je zivot bio malo manje pretrpan, cesto idem sama u pozoriste, na performanse i sl. jer nema niko ko bi mogao bas toliko da ide sa mnom a i desi mi se da se odlucim u zadnjem trenutku da idem

secam se jednog bozica u NY (pre nego sto sam se doselila) kad sam bila kod prijateljice koja je radila i onda sam jednom isla u bioskop sama pred sam put za bgd i sve je bilo pokriveno snegom i mirno i nasla sam neki kineski restoran koji je bio otvoren i tako ... lepota samoce
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Nazalost ne... ovde gde ne prestaju da brbljaju cak ni u bioskopu bilo bi pozeljno da odem sam, ali ne mogu, smorio bih se najstrasnije... Eventualno u knjizaru...
Korisnikov avatar
By Sunce
Najviše volim da gledam filmove u bioskopu sa dragim osobama. Shortbus sam gledao sam, iako je moj dobar drug bio u drugom redu. Nekada ne volim komentare za vreme filma.
Korisnikov avatar
By Egmont
Devet od deset puta idem sam.
Korisnikov avatar
By djo
retko idem sam u bioskop. mada kao tinejdzer sam gotovo iskljucivo isao sam i bilo mi je lepo.
By brdja
e sada ... jednom sam bio u domu sindikata na Alien 3 ... i mislim d aje bilo jos mozda 1-2 lika .. bilo je malo freak .... ali super za atmosferu ...

a ovo za sajam knjiga i slično .... postoje mesta za druženje a postoje trenutci koji se samo sebi posvećuju:dj:
Korisnikov avatar
By Frey
Ne podnosim bioskop. Tamo idem kada me neko dovoljno lepo zamoli da idem sa njim/njima => nikad sam, uglavnom čoporativno.
Korisnikov avatar
By Cruiser
Najbolje iskustvo u bioskopu ikada... :)

Gledao sam "Baise moi" u društvu 4-5 popaljenih vojnika u prvom redu :) Just imagine....

Naravno, ne u Partizanu.... :sekirica:
By Simor
Ja ne vidim problem da idem sam u bioskop. Mislim, jel' da, ideš da uživaš u "sedmoj umetnosti", ideš da budeš usredsređen na film, a ne na dragu osobu ili prijatelja. Maziti se and šuškati možemo i van bioskopa. Konzervativan li sam?

:domino:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ne volim kad sam sam u bioskopu, ne volim ni kad je poluprazno. Volim kad je sala puna.

Jedan od tuznijih zvukova je klepetanje stolica koje odzvanja praznom salom i odsustvo uzbudjenog zagora "Kako ti se dopao film?" okolo.

“Because that life of yours
My dreams are being destroyed
And I hate so much your beauty
’Cause you have no hart
’Cause you have no soul...“

Marsova riznica pesama za decu, prevodilacki ciklus

http://www.travelocity.com/
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by colorado
Svim osobama koje idu sa mnom u bioskop unapred stavim do znanja da pricanje tokom filma NIJE dozvoljeno
Ja mojima zabranim jelo i piće! Ali pod obavezno. Da progovorimo po koju reč- to nije problem. Sa jednom drugaricom sam skroz kompatibilan u bioskopu. Pričamo tačno koliko prija oboma.

ontopic: Jedno vreme nisam mogao da idem sam, a kako je to bila jedna od retkih stvari, naterao se i otišao. I bilo odlično. Potpuno je drugačije. Tih 100% pažnje na film promeni doživljaj.
Korisnikov avatar
By Delete
Nikada nisam gledala film sama u bioskopu, a u bioskopskoj sali sam skoro svakodnevno mogla da budem sama, jer je moj cale radio u bioskopu dok sam bila mala pa sam obozavala da trcim izmedju redova...inace ukoliko me neki ilm zainteresuje ne registrujem brbljivce oko sebe...a jednom sam cak i (dotadasnju) najbolju drugaricu ostavila samu u bioskopu jer mi je bilo dosadno da gledam film, a ona se poprilicno uzivela u radnju istog.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Simor
Ja ne vidim problem da idem sam u bioskop. Mislim, jel' da, ideš da uživaš u "sedmoj umetnosti", ideš da budeš usredsređen na film, a ne na dragu osobu ili prijatelja. Maziti se and šuškati možemo i van bioskopa. Konzervativan li sam?

:domino:
Nisi konzervativan nego mudro zboris! Jos kad mi neko sapne na uvo nesto za vreme filma, dodje mi da ga zviznem. :giggle:
Korisnikov avatar
By walt333
Secam se kad je bioskop jos uvek radio u mom gradu a ja bio mali, cesto su prodavali po samu jednu ili dve ulaznice. Bili su toliko dobri radnici da su pustali filmove cak i tada. Tako da sam cesto ne samo sam isao u bioskop vec sam bio sam i u sali. Secam se da sam u praznoj sali gledao film Sati, monster i moulin rouge. Covek se oseca poprilino usamljeno, mada ne moras da krijes kada places
By alexandermagic
Najljepše je otići sam u bioskop. Ne volim da me bilo šta zapitkuju ili komentarišu prilikom projekcije filma.
Istina, i u tom slučaju uvijek se nađe neko u sali ko šuška kojekakvom ambalažom.
:testerica:
By iWanna
as I said
Originally posted by iWanna
Originally posted by Rei
Paa, malo mi je trulo da u bioskop idem sam...
probaj bar jednom
ali u nekom znj terminu kad nema nikog
Originally posted by alexandermagic
Najljepše je otići sam u bioskop. Ne volim da me bilo šta zapitkuju ili komentarišu prilikom projekcije filma.
Istina, i u tom slučaju uvijek se nađe neko u sali ko šuška kojekakvom ambalažom.
:testerica:
:up:

jednom je neka devojka, koja je usla 5 min nakon pocetka filma(svetla jos nisu bila ugasena :mad: ), unela dve kese pune nekog sranja(cips, smoki itd) i sokova :shok: :die: :farewell:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Mene ne nerviraju naročito ljudi koji grickaju kokice i sl. u bioskopu, ali zato me izlude oni koji dođu na projekciju i u stanju su da dva sata melju i ne zaklapaju (idi, bre, u Kosta kofi)... A krckanje kokica je zvuk na koji sam toliko navikla da ga smatram sastavnim delom "kulture" odlaska u bioskop. Uostalom, treba nečim prekratiti vreme, ako je film monstruozno dosadan. Na kraju krajeva, kokice su strava naspram svetlećih mobilnih telefona (sad prave takve koji bi mogli da navode brodove, umesto svetionika).

A volim da idem sama u bioskop.
Trenutno razmišljam da li da odem do Čajnoteke, mada sam kasno ustala, pa bi mogla da me nagriza savest, jer ima još stvari koje moram da obavim... Mbf...

E, da... nekad mi prija interakcija sa ostatkom gledališta, naročito ako je film (ne)očekivano urnebesan, kao npr. "Zona mrtvih", risentli... :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!