Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Ovde izgleda nije vredelo ni shto je ulaz besplatan...? Forum pun.

Ode li neko na tu "zurku"? :ledeni:
Korisnikov avatar
By mili86
ja sam daleko sad a i nisam nesto u electro fazonu... dajte bre CECU i BRENU i besplatan ulaz pa da vidite kako ce forum biti prazan...
hahahha
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
mislim da je vrijeme da se Floydu kaze PA PA:hvala:

phu, a ja nisam uspio da posjetim to zdanje jos uvijek...:gotika:
Korisnikov avatar
By Val
Stede ljudi pare za :dm: . (mozda mala uteha za FLOYD, iako je cista laz) :lol:
Korisnikov avatar
By Deksi
Ne...ne bi isao....zbog skole a i zbog prica koje sam cuo vezane za to mesto....:lukavi:
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by mili86
ja sam daleko sad a i nisam nesto u electro fazonu... dajte bre CECU i BRENU i besplatan ulaz pa da vidite kako ce forum biti prazan...
hahahha
:lol: Vala da znas, CECA FOREVER!!! Jeca, Seka, Dara... :dance: :dance: :dance:
Korisnikov avatar
By mmiki
FLOYD UVEK!!!:yes:
Korisnikov avatar
By mili86
osecam da cu da zavolim ovog mmikija:fuck:

floyd UVJEK

baninichice moja najlepsa... icicemo zajedno u floyd, nek se vidi nek se zna 86to RAZBIJA
Korisnikov avatar
By Val
mili86------->:ninja:
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by Val
mili86-------> :ninja:
:bic:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by FLOYD
Kao i svake srede i veceras vas pozivamo na vece ELECTRO muzike u club-u FLOYD!!!

ULAZ BESPLATAN!!!!!!!

sve informavije na 065/880-990-9
dragi floyde

svaka cast!!

u SREDU 8.11.2006. u 22 casa i 22 minuta si objavio da je zurka
u SREDU 8.11.2006.

molim te obavesti nas o posecenosti...

PS do sada nije objavljeno da su sredom zurke sa elektronskom muzikom... ako jeste voleo bi da navedes gde. da sam znao ranije da ce ovo biti mozda bi i pokusao da dodjem.
PS2 elektronska muzika nije ono sto treba gay srbima. to im pruza LnQ. (i vecinu uglavnom SMORI). aktuelni MTV hits, old and new POP, RnB i HipHop... to je muzika za zurku i igranje kakve NEMA NIGDE u izlasku u ovoj zemlji :( :sigh: eh kako sam se proveo u Berlinu... da li cu doziveti da mi i ovde puste Aaliyah u izlasku... verovatno ne.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by ogi_ns
aktuelni MTV hits, old and new POP, RnB i HipHop... to je muzika za zurku i igranje kakve NEMA NIGDE u izlasku u ovoj zemlji :( :sigh: eh kako sam se proveo u Berlinu... da li cu doziveti da mi i ovde puste Aaliyah u izlasku... verovatno ne.
ovo je izgleda muzika koju NIKADA necemo cuti na gay zurkama u ovoj zemlji. ne znam u cemu je stvar :neznam:
muzika koju u floydu pustaju pre 'ćirilice' je neoprostiva, ali ajde, tamo ionako svi cekaju cecujecu etc

u novom klubu 'pop muzika' ne prelazi 1992
u cemu je stvar?
By Tea

PS do sada nije objavljeno da su sredom zurke sa elektronskom muzikom... ako jeste voleo bi da navedes gde. da sam znao ranije da ce ovo biti mozda bi i pokusao da dodjem.
elektro..lool
Korisnikov avatar
By Val
Kao i svake srede i veceras vas pozivamo na vece ELECTRO muzike u club-u FLOYD!!!

ULAZ BESPLATAN!!!!!!!

dragi floyde

svaka cast!!

u SREDU 8.11.2006.

Mene ovaj forum zaista fascinira. Shta se ti sad cudish tom kasnom pozivu u FLOYD? :shok:
Covek je bio uveren u ogromnu posecenost FLOYDA, a kad je video da sam samcat sedi u istom...napisao tih par reci. :hvala: Sasvim jednostavno!

:D
Korisnikov avatar
By Tweety

ULAZ BESPLATAN!!!!!!!

dragi floyde

svaka cast!!

u SREDU 8.11.2006.

PS2 elektronska muzika nije ono sto treba gay srbima. to im pruza LnQ. (i vecinu uglavnom SMORI). aktuelni MTV hits, old and new POP, RnB i HipHop... to je muzika za zurku i igranje kakve NEMA NIGDE u izlasku u ovoj zemlji :( :sigh: eh kako sam se proveo u Berlinu... da li cu doziveti da mi i ovde puste Aaliyah u izlasku... verovatno ne.
dragi moj, ja vec GODINAMA smaram svoje pederske frendove istim pitanjem! zasto, ali zasto nikada na gay zurci nisam cuo mtv i rnb hitove od 2000+ godine! zasto se dj-evi plase da puste madonu, nelly furtado, sean paula, bob sinclara, kelis....
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by bojandjo
aktuelni MTV hits, old and new POP, RnB i HipHop... to je muzika za zurku i igranje kakve NEMA NIGDE u izlasku u ovoj zemlji :( :sigh: eh kako sam se proveo u Berlinu... da li cu doziveti da mi i ovde puste Aaliyah u izlasku... verovatno ne.
ovo je izgleda muzika koju NIKADA necemo cuti na gay zurkama u ovoj zemlji. ne znam u cemu je stvar :neznam:
muzika koju u floydu pustaju pre 'ćirilice' je neoprostiva, ali ajde, tamo ionako svi cekaju cecujecu etc

u novom klubu 'pop muzika' ne prelazi 1992
u cemu je stvar?
WHYYYYYYY?????
Korisnikov avatar
By ogi_ns
WHY??

zato sto su ovde ljudi ili
prekuuul i urbani i slusaju ELEKTRONSKU MUZIKU
ili
... (hm, kako ove nazvati?) i slusaju NARODNU MUZIKU

sredina ne postoji

to je moja teorija...

ja se ne nalazim ni u jednom u potpunosti, al volim i jedno i drugo...

najvise bi uzivao u muzici sledecih izvodjaca (staroj i novoj, jos bolje mesano noviteti sa iznenadjenjem starog dobrog hita...)
Madonna, Britney, Xtina, Nelly F, Justin, Pharrell, Gwen Stefani...

ali, ovo je srbija...

i Floyd nije racunao na to da po pravilu prekuul urbani ljudi niposto nece zaci na mesto koje drugi dan pusta NARODNJAKE...
Originally posted by Tea

elektro..lool
izvinjajem se zbog preuranjene poruke, ali tema je toliko paznje izazvala da je na samom dnu strane pa je i ne videh...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!