Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by UniqueI dalje mislis ovo? Da spremam ofanzivu?Originally posted by Escobar
Da budem iskren, jedan od najlepsih doceka nove je bio sa tobom, dok smo u zanosu Streberitis Nostrasa ucili, u pet do dvanaest, ja izvodjenje jednacine za brzine reakcija stotog reda sa sto pet nepoznatih, a ti si verovatno dozivljavao mini orgazme iz kinetiku enzima (Michaelis-Mentonova ili kako se vec zvase, ne secam se)...
Ova ce biti skroz drugacija, obucena u ruho kicha turista koji svoje krvavo zaradjene novce daju za tri dana provedena u gradu svetlosti, koji ce trcati kao sumanuti da se tacno u ponoc poljube na mostu Maria, kao da ce im samo to doneti sve ono sto im ova prokleta stvarnost ostalih 364 dana ispred nosa oduzima....
Nadam se da cu je provesti sa jednom od retkih osoba do kojih mi je stalo, a ako ne...prespavacu....ipak su Marsova polja lepsa preko leta....
Hej, ma pevajmo do zore.....
da budem iskren, boli me q..c sto ces me za ovo pljunuti, ali zaista predivan post. Na momentu sam se i ja nasao negdje u blizini, i kao empata osjecao sav zar tih jadnika u grcevitom zanosu... Nevjerovatno.
Jes' da sam naduvan, ali i dalje mislim da je izvanredno:D
Originally posted by Escobar
Pa kako kada? Onda kad se najmanje nadas, dakle, kad god se ne nadas nicemu, a ti obuci nest bzvz.....
Ako ovo sto sam napisao uopste ima smisla???
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!