Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By reveal
:lol:
"pusenje ubija" ; "zelite bebu?" i slicno je, sto se tice lucky-ja vrlo brzo i otklonjeno...
ne znam da li ste dobili one tzv tabakere sa lucky-jevim znakom koje idu uz sylver meko pakovanje.. ali vrlo interesantno resenje za te smrtovnice :lol:
lepo spakiras pljuge i ne gledas to.... :flasher:
Korisnikov avatar
By Vix
Zbilja, o kakvoj slobodi pricamo?
Zar pusaci vise nemaju izbor?
A kako nepusaci mogu da izaberu da ne budu pasivni pusaci? (bez sex. asocijacija, molim!). Bezeci od dima? NE! Dim je taj koji treba da bezi!
Korisnikov avatar
By svejedno
Ajde ovako - ja sam poceo, glupo, jel, da pusim u 12oj.

Moislim, imao sam izbor, ali bilo mi je uzbudljivo, bejah dete, debil takoreci.

I sada bi mi bilo vrlo drago da ostravim cigarete.

Mislim da je bas lepo sto se u Kanadi uz prodaju duvana pokazuju i slike raka pluca.

Ni najmanje licemerna stvar, samo upozorenje. Mi, zapravo, ne zelimo da vi koristite nas proizvod, ali eto, treba nam novac za dobrotvorne akcije.
Protiv raka pluca.

Ej.

Take a minut & think.

Ja zelim da se oslobodim i cigareta.

No.
The point.

Za procenat pusaca su krivi i oni koji upozoravaju na stetnost SVOJIH proizvoda. Koje ne vuku iz prodaje.

Ali svako je odgovoran za sebe, naravno.

A zavisi i od uslova odrastanja, od kada & koliko dugo pusis.

Pasivni pusaci... e, that's fucked up.

Polako, dobili smo i mi zakon o javnim mestima i td.

Ali ovo za stvari koje pisu na pakli je jednostavno crni humor.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Pusenje ubija
I ekolosko i ovo sa dimom

:curka:
By жњ
poruke na paklama stvarno nemaju efekta, ali kad sam naisla na tv-u na neku emisiju u kojoj neki doktor pokazuje fotografije pluca pusaca koja su sivo crne kamuflazne boje, nije mi vise bilo svejedno. setila bi se te fotografije svaki put kad bi zapalila cigaretu. :bljak:

no evo ne pusim vec dve nedelje. skinula sam se na "suvo" po prvi put bez ikakvih preparata (zvaka i flastera). ne mogu da tvrdim da je ta fotografija bas presudila, ali recimo da mi je dosta pomogla.

Primer pusackih pluca

Slika

Slika

ne zivim u imaginaciji da ce moja pluca preko noci postati cista poput ovih na donjoj slici. cula sam da taj proces regeneracije traje oko pet godina :sigh:

e da, jos nesto. ljudi najvise puse u sirotinjskim zemljama. bogatuni napolju se cuvaju jer su svesni da imaju samo jedan zivot!
Korisnikov avatar
By Stripi
Ovo u Srbiji je goli kurac.
U Kanadi imate preko čitave jedne strane kutije cigareta slike zubi stradalih od pušenja, pluća i još kojekakvih zvjerstava.
Vjerujem da prosječan pušač to i ne vidi, otvori kutiju i zapali cigaretu.

Btw, Morgana je opet našla nešto zbog čega bi dramila :drama:
Korisnikov avatar
By anche
pa i nemoj 'ziveti u imaginaciji' da ce ti se pluca procistiti do svetlo-rozikave zeljene boje.
mozda postoji sansa ukoliko se preselis na neku vršku čuku, jer kad sam se poslednji put obavestila, u gradovima je veoma zagadjen vazduh tim istim ugljen-dioksidom od koga si pobegla ostavljajuci cigarete.
u svakom slucaju, podrska! :)
a i ostaje ti vise para za klopu i slatkise ;)
Korisnikov avatar
By Kitee
Ne pusim vec 8 godina i daleko se bolje osecam... Kad se samo setim da sam, dok sam pusila, htela dusu da izda'nem svaki put kad bih u cugu otplivala 5 duzina bazena. Sada plivam 20 bez problema, da ne kazem da ne pamtim kad sam se nakasljala.
Korisnikov avatar
By grgorija
Bacila sam cigarete i krenula na :tegovi:
Osecaj je......kiseonicast....ja disem:bouncy:
Korisnikov avatar
By decko
Pravim se da to ne vidim kad kupim cigarete.... :evilwait: :lukavi:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Danas kupih paklicu sa cituljom... Trudim se da je ne vidim, jer sam svestan svega toga sto pise na njoj, al' jebi ga, volim ih pa to je :cigareta:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Mislim,ne znam...nisam iscitala pazljivo prethodne postove.Ali,.te etiketice...one ama nista ne znace...samo sto nesnosno negativno zrace te ogromnim slovima napisane poruke :elena gleda kutije na stolu: Pusenje ubija,Duvanski dim steti ljudima u vasjoj kololini" -sada bih valjda trebalo da osetim strah?I grizu osecaja neodgovornosti prema ljudima u mojoj okolini?...Mene je samo prvo nerviralo-estetski -ruzno je,poruka-ne vidim ciljnu grupu kojoj su poruke namenjene...
Sada samo radje kupim meko pakovanje bez te nalepnice ili kod kuce prebacim u tabakeru...Skroz bzvz propaganda...interesuje me samo ko stoji iza toga-minisrarstvo zdravlja,placanje "reketa" nekome(ko kome?)?

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Vix
Originally posted by Elena
Mislim,ne znam...nisam iscitala pazljivo prethodne postove.
pa zasto bi? ovo je samo forum:D
Korisnikov avatar
By Vix
Originally posted by anche
i ugljendioksid iz motora ubija, sto ne idemo svi peske?
Hajde da zamislimo svet bez automobila
i svet bez cigareta

ima li razlike?
prikladna analogija?
By жњ
Originally posted by grgor
Bacila sam cigarete i krenula na :tegovi:
Osecaj je......kiseonicast....ja disem:bouncy:

same here :D

i umesto da se gojim kao sto su me neki plasili, izgledam sve bolje i bolje :trep:
ten mi se vec ocistio!! e ne bi opet je zapalila, nema tih para!!
Korisnikov avatar
By Kitee
[
i umesto da se gojim kao sto su me neki plasili, izgledam sve bolje i bolje :trep:
ten mi se vec ocistio!! e ne bi opet je zapalila, nema tih para!!

Sa gojenjem doduse, kao neko ko redovno vezba, nikad nisam imala problema, ali sam takodje primetila da mi je ten zablistao 2 meseca nakon ostavljanja pusenja, da mi sve lepse mirise, da mi je divno sto mi kosa i garderoba vise ne mirisu na duvan i sto nisu za pranje nakon 2 sata,a da ne pricam o stra'oti kako bi mi zubi izgledali da sam nastavila da pusim svih ovih godina!
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Evo istice i deveti dan mog nepusackog staza :jezik:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Vix
i svet bez cigareta

ima li razlike?
prikladna analogija?
pa ne znam dragi da li je prikladna analogija ali svakako da se duvan moze naci u prirodi, za razliku od automobila :machevi:
Korisnikov avatar
By V25
Ja stalno govorim mom dragom da batali taj otrov... Uzas!!!! Uspecu ja da ga odviknem!
Korisnikov avatar
By Frey
Baš tako! Cigarete :cigareta: su otrov od koga se treba odvići. Zato ću ja da batalim to sranje što pre, tj. čim skupim pare prelazim na lule i tompuse! :serlok:
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by Mafijaš
Ima i nešto zdravije za pušenje :)
То су они кпји пробају у животу, ТО ЈЕ ПРАВИ ДУХ! ((Ц) Кока-Кола Корп.)

Да, пушење (дувана и осталих биљкица) је ШТЕТНО. Боли ме баш што ћеш себе да уништиш, али немој да уништаваш мене... Мислим, као и у сваком случају у животу, ми пасивни пушачи више страдамо. То је бедак...

Него, кад неку особу заволиш, заволиш и мирис његових цигарета...

Тако да је све то дискутабилно много више...
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by Vix
i svet bez cigareta

ima li razlike?
prikladna analogija?

100% si u pravu, naravno da ima razlike, analogija je totalno nemoguća. Svet bi bio mnogo lepsi bez automobila, svi bismo koristili svoje noge za ono zbog čega ih i imamo. A sve bez cigareta?? Jao, ne zelim ni da zamisljam! Hvata me jeza... Hajdemo na vedrije teme...
Korisnikov avatar
By malecka
Originally posted by Allkey

Него, кад неку особу заволиш, заволиш и мирис његових цигарета...
upravo!!!
njen miris pomesan sa mirisom njenih cigareta... mmm... :pinknaocari:
a pre mi je bilo muka od ruznog mirisa cigareta, ali sad mi je... eeextra... :love: cak mi i nedostaje... :(
Korisnikov avatar
By Allkey
Донт ивн меншн ит. :(
Korisnikov avatar
By ^RAY^
PROTICE I CETRDESETI DAN BEZ CIGARETE :-))
Korisnikov avatar
By Allkey
Nisi valjda sebe častio cigarom? :]
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Pushite dragi prijatelji!!!!

Ako vi to ne ucinite neko ce to uciniti umesto vas!

Pushite!!!

reche prodavac cigareta :)
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Originally posted by Allkey
Nisi valjda sebe častio cigarom? :]
LEPOTICE

ako mene pitas,nisam :-))
By Tale
Originally posted by ForeverYoung
I treba to da vam pišu! Po meni treba na kutiji cigara da bude nacrtan rak pluća ili mozga, kako je to učinjeno u Kanadi.

Vi time što pušite ne ugrožavate samo sebe (to pravo niko ne može da vam oduzme), ali je problem što vašim pušenjem ugrožavate ljude oko sebe koji ne puše! U svetu sve manji broj ljudi puši (oni koji puše su iz najnižeg sloja stanovništva) a pušači su veoma diskriminisani i mnogi čak oklevaju da ih zaposle (to poslodavac obavezno postavi kao jedno od osnovnih pitanja). To nije diskriminacija, već su ljudi koji ne puše diskriminisani jer moraju da trpe duvanski dim oko sebe!
Bravo,svaka cast!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!