Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Cenjenom pučanstvu daje se na znanje da će od ove nedelje vrata Alliance Gay Night Club biti otvorena četiri večeri u nedelji.

L-World - Svakog četvrtka, veče za žene koje bi da se malo odmore od testosterona. Ulaz u klub je dozvoljen isključivo ženama. Za muziku je zadužena DJ Zoe, a radno vreme je od 18h do 02h. Ulaz je besplatan.

Xanadu night - Svakog petka DJ Alec van Staan će vas voditi kroz bogati svet pop muzike druge polovine 20. veka. Radno vreme kluba je od 23h do odlaska poslednjeg gosta/gošće. Ulaz za članove kluba je besplatan, a za ostale 150 dinara.

Prebijanje - Jedini gay bashing koji ćete voleti. Svake subote najbolji mladi beogradski DJ-evi će vas prebijati modernom alternativnom elektronskom muzikom. Radno vreme kluba je od 23h do odlaska poslednjeg gosta/gošće. Ulaz za članove kluba je besplatan, a za ostale 150 dinara.

4. novembar - DJ MKDSL
11. novembar - DJ Dragan Ivković
18. novembar - DJ Fraky
25. novembar - DJ Dragan Ivković

Fever Jazz Matiné - Svake nedelje dođite na lagano večernje uživanje uz najveće big bandove, jazz vokale, skakućite uz swing, igrajte stiskavac uz evergreen muziku i pripremite se za narednu sedmicu. What a lovely way to burn ;) Radno vreme je od 18 do 02h. Ulaz je besplatan.

Alliance Night Club
Zmaj Jovina 4
e-mail: alliancegnc@gmail.com
Mob: 064/212-79-63
Korisnikov avatar
By djo
joooooj te jazzianovic nedelje ce bas biti super :drama:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by bojandjo
joooooj te jazzianovic nedelje ce bas biti super :drama:
daaaaaaaa! :up:
Korisnikov avatar
By Sunce
Petkovi i nedelje, hi, hi...:sunce:
Korisnikov avatar
By djo
manager mi je rekao da cu mozda moci da mu dostavim moju skromnu kolekciju bossa nove i vetrovitog glasa astrud gilberto :molise: ako se to desi onda ste gotovi :evilkiss:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hahhhhahha..just go ahead!!! tek onda moramd a nadjem neko trajnije resenje za otpadanje po bg....hmmmm
Korisnikov avatar
By Sunce
Petak: Annie Lennox (HERE COMES THE RAIN AGAIN, WALKING ON BROKEN GLASS)...za početak! :love:
Korisnikov avatar
By Adenim
Nedelja:
Nina Simone
Dinah Washington
Edith Piaf
Liza Minelli
Erykah Badu
Frank Sinatra
James Brown
Otis Reding
Elvis Prisley
Wilson Pickett
Aretha Franklin....
Korisnikov avatar
By Nbegi
Petak: Queen - Show Must Go On
:)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Adenim
Nedelja:
Nina Simone
Dinah Washington
Edith Piaf
Liza Minelli
Erykah Badu
Frank Sinatra
James Brown
Otis Reding
Elvis Prisley
Wilson Pickett
Aretha Franklin....
Odlično, odlično!!! :drama:
Korisnikov avatar
By Thorn
Jao pa ovo stvarno zvuci strava...
Nadam se da cu umoliti nekoga da naredne 'petkove i nedelje' provodi sos mene na ovom mestu.

@bojandjo-Astrud je super,volim njenu muziku(The Girl From Ipanema,Fly Me To The Moon,Without Him,Look To The Rainbow...)za ovu poslednju nije rainbow razlog zbog kojeg je volim :) Anyway Astrud je stvarno super pevacica...

@Adenim-svidja mi se tvoja lista,narocito Piaf,Sinatra i Franklin. Samo bih jos dodao Streisand i Norah Jones,volim ih i mislim da bi se uklopile uz tvoj spisak.

Pozz,i nadam se da cu posetiti ovo mesto uskoro,jer mi se kroz pricu mnooogo svidja...:)
Korisnikov avatar
By Egmont
A moze i Isham Jones, Charlie Barnet, Duke Ellington, Teddy Powell, Lucky Millinder, Helen Humes, Gelnn Miller, Ray Charles, Benny Goodman, Tommy Dorsey, Finegan, Hugo Strasser, Bert Kaempfert, Bette Midler, Bobby Darin, Buddy Rich, Cab Calloway, Cole Porter, Count Basie...? :)
Korisnikov avatar
By avalon
A da ja donesem CD sa muzikom koja mi se slusa? :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Alliance Gay Night Club
L-World - Svakog četvrtka, veče za žene koje bi da se malo odmore od testosterona. Ulaz u klub je dozvoljen isključivo ženama. Za muziku je zadužena DJ Zoe, a radno vreme je od 18h do 02h. Ulaz je besplatan.
Do DVA?!?! :iskusenje:
Korisnikov avatar
By dEIVVAN
Odlicno Borise. Napokon gay klub:)
Kakvu Golgotu predjosmu u Srbiji da bi na kraju dosli do pristojnog:)
Korisnikov avatar
By Vix
A sta vam je "alternativna elektronska muzika"?
Korisnikov avatar
By Shmi
Hocu li dobiti odgovor na mail? Kako da postanem clan? :D
Korisnikov avatar
By colorado
Predlog: A sto ne bi nedeljom, ili makar svake druge, organizovali svirke? Ubedjen sam da bi gomila demo bendova iz regiona rado svirala za dz u centru BGa cisto promocije radi.
Korisnikov avatar
By bgg
a sto ne striptiz, i darkroom?sauna? :nazalost:

svi samo muzika,pa proce nam zivot ovde bezveze.ko god je video zapad mrzi srbiju zbog svega ovoga
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Fado_Curvo

@bojandjo-Astrud je super,volim njenu muziku(The Girl From Ipanema,Fly Me To The Moon,Without Him,Look To The Rainbow...)za ovu poslednju nije rainbow razlog zbog kojeg je volim :) Anyway Astrud je stvarno super pevacica...
jeste :) i ona i ćera bebel :)

ali vidim da nisi cuo njene najbolje stvari ;) inace bi ih sigurno pomenuo... 'corcovado'('quiet nights') i jos poneke :)
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Egmont
A moze i Isham Jones, Charlie Barnet, Duke Ellington, Teddy Powell, Lucky Millinder, Helen Humes, Gelnn Miller, Ray Charles, Benny Goodman, Tommy Dorsey, Finegan, Hugo Strasser, Bert Kaempfert, Bette Midler, Bobby Darin, Buddy Rich, Cab Calloway, Cole Porter, Count Basie...? :)
a john coltrane, a sarah vaughan? :oklagija:
Korisnikov avatar
By IriS
možda da ubacite nedeljom i koju pesmicu od pevača pod imenom Michael Buble, ima odlične obrade... i savršen glas :drama:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by kiss addict
možda da ubacite nedeljom i koju pesmicu od pevača pod imenom Michael Buble, ima odlične obrade... i savršen glas :drama:
apsolutno! :kiss:
Korisnikov avatar
By Dina
Petak i nedelje jako lepo deluju :klap: Mozda cu nekad doci...
Korisnikov avatar
By Thorn
Originally posted by bojandjo
Originally posted by Fado_Curvo

jeste :) i ona i c´era bebel :)

ali vidim da nisi cuo njene najbolje stvari ;) inace bi ih sigurno pomenuo... 'corcovado'('quiet nights') i jos poneke :)
Pa to je zbog toga sto imam samo jedan njen cd,nazalost :(
Mada i ovo sto sam cuo do sada je super...
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by kiss addict
Citas mi misli :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!