well, da raspalim...
u floyd sam prvi put krocio dana kad je i otvoren, znaci od samog starta... do tada sam, sto se gay mesta tice, odlazio samo u X.
e sad, X kao X, kakav je takav je, nije mi bilo druge. ja nisam tip za neke sedenke kod kuce jer volim da se provodim i igram, tako da sam izlazio...
ali ono sto mi se odmah dopalo u floydu je WC. hteli ne hteli, moramo da pisamo, mada ga neki koriste u druge svrhe... znaci, mnogo je sredjeniji od onog u Xu... zatim, konobari su ljubazniji, veci je prostor, ima lepe separee, na koje ja, ruku na srce, volim i da se popnem po nekad... obezbedjenje, na koje se svi gadjaju kamenjem, je iz mog ugla gledano, ljubazno i profesionalno, devojke koje cepkaju kartice su mi bas simpa, nema one tetke u garderobi... pa ne znam sta jos da kazem... cene su pristupacne... e sad, muzika je takva kakva je... sto se mene tice ok, nekima se ne svidja, to je druga stvar...
nije savrseno, ali je mnogo bolje od onoga sto smo ranije imali... tako da...
ja, kad god mogu, odem,,,, jer se lepo provedem i vidim sa mnogim ljudima koje ovako srecem jedino na chatu...
a ako je neko kreativniji i ima bolje ideje, nadam se da ima i ono, sto u zargonu zovemo muda, pa neka otvori jos neko takvo mesto... sigurno cu ici akoje bolje...
mene uzasno nerviraju klanovi koji se formiraju cim neko uradi nesto sto ima javno obelezje kao mesto gde se sakupljaju "oni", tj. mi... smatram da uvek trebamo da podrzimo svaki iskorak pa makar on ne bio savrsen, a ne da odmah ispalimo tonu metaka na to mesto zbog nekih dogadjaja i time stvaramo jos vecu odbojnost ljudi...