Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Director
zamoljen sam od strane svoje ekipe da prenesem poruku da im je sinoc bilo "hladno". Kao da je klima bila ukljucena - svi se posmrzavali. Ali za pohvalu je bilo to sto je moglo da se dise!!!!!!!
Originally posted by colonia_boy
bejah tamo na otvaranju. bilo je sooper, dj me je odusevio izborom muzike ( totalno sam trashy, sta da kazem ). a josh kad je pustio Nenu ft Kim - AAA, aaaaaaaaaaaaaah. mislim da cu tamo postati deo inventara, pa ce, hteli ne hteli, morati da mi daju clansku kartu
Originally posted by avalonJok bwe, daš meni 800 evrića i sve sređeto...Originally posted by SwanheartTo je bar lako... Das meni 1000 evra, a onda ja moljakam Borisa da ti da clansku kartu
Bila i u petak i bilo je ok
a da vi objasnite ostalim korisnicima kako doci do clanske karte...
Originally posted by SwanheartPa sad... ... i nije baš... ... ali bi uz šipke pao u totalnu ekstazu...Originally posted by Pakividim bas vam je bilo monotono bez sipki i kaveza
Originally posted by tinkerbellA ni šipki ...
Btw, nema vise kaveza
Oću da se vrtiiiimmm !!!
Originally posted by PakiSta ces ti da joj sredis za 800 evra? Besplatan ulazak u WC?Originally posted by avalonJok bwe, daš meni 800 evrića i sve sređeto...Originally posted by SwanheartTo je bar lako... Das meni 1000 evra, a onda ja moljakam Borisa da ti da clansku kartu
Originally posted by Paki500 kod mene!Originally posted by avalonJok bwe, daš meni 800 evrića i sve sređeto...Originally posted by SwanheartTo je bar lako... Das meni 1000 evra, a onda ja moljakam Borisa da ti da clansku kartu
Originally posted by kinder supriseTi izgleda baš i ne kapiraš da postoji razlika u koncepciji... OGROMNA, bato!
lotos nije lose...
ali mislim da je kan kan zakon.. poslednja zurka nije bila nista posebno
ali kad bi se vratio stari kan.... mislim da bi bilo extra:klap:
Originally posted by avalonEeee, pazi 'vako - 600 evra sebi u džep, a 200 ću da dam tebi da svako veče presediš u tom WC-u i ne kvariš mi pos'o!Originally posted by PakiSta ces ti da joj sredis za 800 evra? Besplatan ulazak u WC?Originally posted by avalonJok bwe, daš meni 800 evrića i sve sređeto...Originally posted by SwanheartTo je bar lako... Das meni 1000 evra, a onda ja moljakam Borisa da ti da clansku kartu
Pakita, ne kachi se sa mafijom...Cu napujdam Goxa na tebe, a onda si najebala
Originally posted by EYAsamo napred
sve pohvale za ideju o klubu koji ce pruziti zabavu vikendom i svima nama koji trazimo malo vise od ˝gay mesta˝ da bi se proveli
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!