Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Nicodemus
Da li ste zainteresovani da se pokrene Blog na ovom sajtu?!
Ja sam razgovarao sa vise ljudi, ideja je jako stara, o tome je bilo reci na pocetku godine, ali iz razloga sto nas je jako malo koji se kako-tako staramo o sajtu, odustali smo (deficit radne snage). Sad nekako kao da je ta ideja sazrela.

Poziv bi bio u principu upucen svima. Ja bih recimo pokusao preko nekih starih veza (u Subotici i Novom Sadu) do dodjem do Daliborke, i da joj uputim poziv. Voleo bih jos neke bivse i sadasnje forumase da vidim kao blogere, ali u principu ne bi bilo, sto se mene tice, nekih specijalnih ogranicenja pri izboru. O tom potom, jos nije nista reseno, ispitujemo narodno raspolozenje. :psiholog: :nerd:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Nicodemus
...Ja bih recimo pokusao preko nekih starih veza (u Subotici i Novom Sadu) do dodjem do Daliborke, i da joj uputim poziv. Voleo bih jos neke bivse i sadasnje forumase da vidim kao blogere, ali u principu ne bi bilo, sto se mene tice, nekih specijalnih ogranicenja pri izboru. O tom potom, jos nije nista reseno, ispitujemo narodno raspolozenje. :psiholog: :nerd:
Ne znam bas koliko bi siroj javnosti ovde bilo interesantno da cita blog sredovecne Daliborke.
:zeva:
Ali, ideja o blogu je zaista interesantna.
Ja bih rado bila blogerka.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja vec jesam ... samo kliknite na ciku u mom potpisu... a i seka bi, verujem imala sta da napise o svom zivotu... interesuje me kako je biti gay romkinja u srbiji danas...
Korisnikov avatar
By Nicodemus
Originally posted by Seka Sabljak

Ne znam bas koliko bi siroj javnosti ovde bilo interesantno da cita blog sredovecne Daliborke.
:zeva:
Ali, ideja o blogu je zaista interesantna.
Ja bih rado bila blogerka.
Mozda sredovecna, ali dama. Ti nisi verovatno bila u to vreme na sajtu, pa se ne secas:D .

Cije blogove biste rado citali?!
Korisnikov avatar
By Zoe
Jos nam samo blog fali........ovde sve pise o svakome i svako o svemu........ne znam.......tesko da bih ja to citala........:zev:
Korisnikov avatar
By KiWi
Što reče Jelisaveta Sabljak ''Ja bih rado bila blogerka.''
Korisnikov avatar
By Nicodemus
Originally posted by Zoe
Jos nam samo blog fali........ovde sve pise o svakome i svako o svemu........ne znam.......tesko da bih ja to citala........ :zev:
Naravno, mora se biti selektivan, ne moze se sve citati. Ali ne sumnjam da bi bilo blogova koji bi zavredjivali paznju: fotografijama, duhovitoscu, neobicnom licnom pricom, pametnim uvidima i komentarima... Lako se provali sta kome odgovara. Pcelica, da prostite, leti na cvet a muva na g... .
Korisnikov avatar
By Nicodemus
Originally posted by Kiwi
Što reče Jelisaveta Sabljak ''Ja bih rado bila blogerka.''
Lepo, lepo od vas (obe?).
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Zoe
Jos nam samo blog fali........ovde sve pise o svakome i svako o svemu........ne znam.......tesko da bih ja to citala........ :zev:
To sto ona rece, samo u muskom rodu.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa jedino u slučaju ljudi koji već negde ne pišu. nije baš fora da neko ima pet blogova. bolje je staviti linkove ka LGBT blogovima koji već postoje drugde.
Korisnikov avatar
By Loni
Super ideja!

O'ma se prijavljujem.
By Simor
Pa, eto prilike da i GS.com konačno dobije zabavan karakter, koji mnogi žele (mada je meni sajt već i ovako dovoljno zabavan). Nadam se samo da ćete izabrati zaista zabavne i pismene ljude, te da će blogovi imati i potrebnu dozu društvenog angažmana, jer ćemo u suprotnom dobiti nove oblike "Bulevara uspomena", a to nam ne treba - ipak GS.com ima određeni ugled, koji ne bi trebalo rušiti zbog zabave radi zabave.
By Bombina
recimo ideja je pravi blogerci .
Naravno da mu treba!
By APACH
pa, gde je stigao kvalitet diskusija na ovom sajtu u zadnje 2,5 godine...ne bih se bavio blogovima da sam na vasem mestu.

forum treba da pozitivno evolvira( a ne ono drugo) da bi dobio blog. Ili da ima poprilican broj korisnika.

Nista ne primecujem od toga ovde.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!