Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

U Engleskoj su rođeni blizanci Lejton i Kejdon Ričardson, od kojih je jedan beo a drugi crn, što se, prema rečima lekara, dešava jednom u milion slučajeva kada su roditelji različite boje kože.

"Posle porođaja, bili su isti, a onda su iz dana u dan počeli da menjaju boju. Lejton je postepeno dobijao svetlu put i plavu kosu, poput njegovog oca, a Kejton je postajao sve tamniji i sve sličniji meni.

Ponekad je sve to i smešno, jer ljudi ne veruju da je reč o blizancima koji imaju iste roditelje", kaže njihova majka, 27-godišnja Keri Ričardson. Kejdon je nasledio gen od majke, koja je meleskinja, budući da joj je otac Englez, a majka iz Nigerije. Kao takva, ona je imala genetski kod obe rase, a Kejton je nasledio samo njegov "crni" deo. S druge strane, Lejton je nasledio samo očev rasni gen i potpuno je beo.

Slika

......................................

Kakav eurokrem! :love:

:giggle: Čim Srbija bude donela zakon o usvajanju dece u gay brakovima, ja oma usvajam ovakve.

:yay:
Korisnikov avatar
By Rei
I ja sam odmah pomislio da postoje dva oca :D

Nego ovo su dvojajchani... ili mogu biti i jednojajchani?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by REI
Da su jednojajčani ne bi imali različite fenotipe.
Korisnikov avatar
By Zoe
Jaooooooooooooooo :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by REI
I ja sam odmah pomislio da postoje dva oca :D

Jao, to sam i ja odma pomislio. :D

Ma pojeo bi ih koliko su medeni...
Ma stvarno sad vidim koliki su kreteni svi homofobi koji ne daju nama da usvajamo decu, pa vidite i sami koliko smo se svi raznezili, koliko zapravo gay populacija voli decu... Pa mislim i da bi gay roditelji mozda cak u proseku imali cak i vise ljubavi za decu nego str8 ljudi... Ma svi normalni ljudo decu obozavaju... :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By jukie
Ja sam naravno napisao post u kome sam bljuvao budalu koja je napisala "majka iz Nigerije je imala genetski kod obe rase, a Kejton je nasledio samo njegov "crni" deo. S druge strane, Lejton je nasledio samo očev rasni gen"
Zaboga! Nasledio rasni gen!
I to samo očev!!
Pa sam se osvrnuo na verovatnoću da je ovo pisao neko ko je imao 1 iz biologije... i da je to osveta loših đaka...
ali mi je tada pukao internet pa vam ovo šaljem tek sada da vidite...
Korisnikov avatar
By Deksi
jao cice male.....bas su cakani! :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
go jukie!!

A bebe su sweeeeeeeeeeeeeet!
:sweet: :love: :hug:
Korisnikov avatar
By Val
Videh ovo neki dan u novinama. Skroz su medeni. :love: Zeno, ocem i ja bebeeeee...shto pre! :D
Korisnikov avatar
By tramp
i mene je zbunilo to sa rasnim genom ...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by mmiki
... Ma svi normalni ljudo decu obozavaju... :love: :love: :love:
Gde to pise? Zasto bi neko bio nenormalan ako ne obozava decu?

Inace, bebice su preslatke :beba: :beba: Mene su podsetile na jedan film koji mnogo volim - o devojci koja zivi u ljubavi sa dva muskarca. Ostaje u drugom stanju i prijateljica je pita cije je dete a ona naravno nema pojma. Ali radjaju se blizanci od kojih svaki lici na po jednog muskarca... Mislila sam da je i ovde tako nesto :wink: Inace, pre nekog vremena sam gledala na TV o jednoj zeni iz Beograda i njenoj deci (ali nisu bliznakinje). Ona je crnkinja a muz belac a devojcice jedna skroz bela a druga skroz crna. I onda prica njihove situacije iz obdanista gde im ne veruju da su sestre ili kad bela devojcica potrci ka njoj (majci) ljudi je cudno gledaju, misle valjda da je mala usvojena ili tako nesto.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!